DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 kimsenin şerefsiz dediği yok, çarpıta çarpıta kabullendirme çabasındasın hala. hayır bu kişisel öfke, nefret nereden geliyor onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 AHAHAHA neyse üstüne gelmiyorum fenerli olarak şu sıralar zor günler yaşadığınızı bildiğimden anlayışla karşılıyorum. Evet alayınıza hakaret ettik. MİDYAT SEYFO GÜLÜN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 çarpıttığım filan yok üstü kapalı olarak söylenmiş işte. ben bu kadar ucuz ban yemişken benzer şeyleri yapanların 'ağlamayın lan ehehehe' 'qq butthurt ehehe' şeklinde rahatça karşılık vermelerinden dolayı duyduğum rahatsızlığı dile getiriyorum sadece. doruk sana karşı kişisel bir öfkem nefretim yok.banım açılalı 4-5 gün oldu böyle bir olay olunca sen denk geldin.seninle ilgili görüşlerimi daha önce söylemiştim tanımı biraz kısaltıp değiştirdim;arkasokak'ın hakaret edip banlanmayan,galatasaraylı versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 kardeşim antu benim takımıma gönül verdiğim gençliğimi heba ettiğim takımıma şerefsiz demiş mi dememiş mi? Neden bu kadro sadece fenerde var beşiktaş'da da var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 antu zaten fenerbahçe dışında ne var ne yok her şeye hakaret ediyor o resimle sınırlı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 DoruK said: kimsenin şerefsiz dediği yok, çarpıta çarpıta kabullendirme çabasındasın hala. sleepingdeath said: Kendi çapında yetersiz bölüm yöneticileri, gelsinler burada yandaşı oldukları üyelerin postlarını silsinler, aynı hareketi biz yapsak çoktan uçmuştuk ancak burada o zekasına iltifat etmek istemediğim arkadaşın bu şekilde kayrılması 1 değil 2 değil. S-H said: ayrıca resmi gelip buraya siz koymuşsunuz zaten kendin çal kendin oyna hesabı. edit: pardon biz fenerbahçeli olduğumuz için ağlıyoruz veya alınganlık ediyoruz.direkt olarak söylenmedikçe hakaret kapsamına girmemeli haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 S-H said: antu zaten fenerbahçe dışında ne var ne yok her şeye hakaret ediyor o resimle sınırlı değil :) Antu kafası diyenlerinde defalarca aynı seviyeye düşmeside müthiş bir tesadüf! sleepingdeath said: Kendi çapında yetersiz bölüm yöneticileri, gelsinler burada yandaşı oldukları üyelerin postlarını silsinler, aynı hareketi biz yapsak çoktan uçmuştuk ancak burada o zekasına iltifat etmek istemediğim arkadaşın bu şekilde kayrılması 1 değil 2 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya diyorum ki o resime birşey demedim, güzel bir çalışma olmuş iğneleyici olmuş ve beğendim silme gereği duymadım aynı şekilde zekice yapılmış bir iğneliyici söz olarak gördüm ekşideki alıntıyı onu da ellemedim başka bir yorum yapıldı burada, daha sertti. onu kaldırdım mesela gösterimden ha bu arada o resime de ve ekşiden yapılan alıntıya da 1 tane şikayet gelmedi forumda kimse basmamış ünleme ben rahatsız olmadım ve başka kimse de şikayet edecek kadar rahatsız olmamış ha şikayet edilse de kaldırmazdım büyük ihtimalle resimi de yorumu da yine tekrarlıyorum bu benim kendi görüşüm, fizban/rew/zegna gelir bu ne lan der ve siler ayrıca taraflı davranıyoruz ya hani bir fbli arkadaş ile özel mesajlaşmam, adını yazmadım, isterse söyler fbli arkadaş said: beni niye banladın hocam?bir de süresi ne kadar? fbli arkadaş said: cavanagh said: ceza süresi 1 ay sebebi de derbi başlığına koyduğun s.k.yoruz temalı video o videonun teması o değildi.başında kısa bir süre küfür vardı sadece.neyse sağlık olsun. daha sonra açtık banını bu mesajdan sonra fbli arkadaş said: cavanagh said: senin ban açıldı, haberin olsun çok sağolasın hocam.hep laf ederlerdi ama adalet varmış pati'de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cava başgan'a uzanan eller kırılsın. kafadan bi 30 kişiye düzenli futbol oynama alışkanlığı kazandırdı, o bile yeter. fenerli olsa engin verel title'ı verilsin derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Eskiden sadece bize sayarlardı, şimdi yetersiz moderatör falan diye saymaya başlamışlar. Nasıl boş ve işsiz millet. Edit: Ayrıca kaleci kumbara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 moderasyon futboldan anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Gözlerim seni arıyordu bayadır, nerelerdeydin mübarek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 LOL neler dönmüş yine kaçırmışım... Resimde adı geçen oyuncuların sözleşmelerinde şike sebebiyle fenerasyon tarafından takım küme düşürülünce oyuncular serbest kalır maddesi de var yalnız... Her yorumunuzu artık bazı şeyleri de göze alarak yapın. Sonucunda çok ağır yaralar alabilirsiniz ruhsal olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 troll'ler ve troll'e malzeme verenler toplanmış başlığın içine etmişler. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dıdıııııııııın!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ha bide bizim pankartla dalga geçenler http://a1112.hizliresim.com/s/b/10f81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 mokoko said: troll'ler ve troll'e malzeme verenler toplanmış başlığın içine etmişler. helal. Troll'e herşey malzeme malesef! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/oezguer-%C3%87ek-fenerbahcede/news/anzeigen_78921.html doğruysa harika transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bence zaten forvet falan arayacağımıza önümüzdeki sezonların ikinci lig kadrosunu hazırlayalım. genç gelecek vaat eden isimlerle işte. bi de serdar kesimal'ın yanında şu totak'ı aldık mı oh kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 alper potuk -> fb twitter'dan bi sürü kişi yazdı. herhangi bi resmi açıklama yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bence Fenerbahçe'nin bu yaşadıkları diğer klüpler ile arasında çok net bir uçurum oluşmasına neden olacak. Bu uçurum benim düşünceme göre Fenerbahçe'nin lehine bir uçurum olacak. En kötüsü olsa bile yani Fenerbahçe ligden düşürülüp Avrupa kupalarından yıllarca men edilse bile bundan klüp hırslanarak ve bilenerek çıkacaktır. Altyapısına hiçbir klübün göstermediği kadar fazla önem gösterecektir ( zaten öyleydik, daha da fazla önem göstereceğiz anlamında yazıyorum ). Birinci Lig'e döndükten sonra da er geç Avrupa yazağı kalkacaktır ve işte Fenerbahçe'de tüm planlarını o yasağın kalkacağı zamana göre yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi yıllardır yasak yoktu, doğru düzgün bir plan yapılamadı(tüm klüpler böyle zaten) yasak olursa eğer ona göre bir plan yapılacak da plan tutacak da uzun iş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 birde fenerbahçe üç büyükler arasında altyapıya en az önem veren takımdı yani yapma etme abi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben son yıllarda alt yapıya önem verildiğini düşünüyorum arkadaşlar. Hee, belki futbolda değil ama dğer pek çok amatör spor dalında alt yapıya en çok para harcayan, en çok önem veren klüp Fenerbahçe'ydi. İşte şimdi bu olaylar neticesinde olur da ligden düşürülürsek nasıl olsa süperlig şampiyonluğa ya da Avrupa mücadelesi olmayacak; bu nedenle ciddi bir alt yapı faaliyeti olur diye düşünüyorum. Aslında klübün geldiği nokta da bunu gerektiriyor. Bizim klübün maddi imkanları, tesisleri, markayı pazarlamakta ki ustalığı, tv kanalımızın başarısı...Yani un, şeker, yağ var; helva nerede mevzusu...İşte bizim klüpte şu an her şey hazır, Aykut'u her ne şart altında olursa olsun göndermemeliyiz. Bu takımla Alex Ferguson gibi bütünleşmeli, yaratan ömür versin 30 sene sonra da bu takımın başında o olmalı. Neyse, mevzu dağılmasın ama klübün zaten Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ile hepimizin ağızlarına bir parmak bal çaldığını yöneticisinden futbolcusuna hepsi biliyor. Hele bir de bu sene ki üzüntülerden sonra taraftarın bu inanılmaz desteğinden dolayı özellikle de klübü yönetenlerin klübe ve taraftara yakışanı yapacağına inanıyorum. Hep olumsuz düşünmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 diğer branşlar tamam ama futbolda altyapı iyi değil doğru diyorsun ancak mali tablo dediğin olay zaten süperlig'de zirveye oynamakla alakalı birşey, olası ligden düşme sonrası oyuncular gidecek, takım yeniden kurulacak ki hemen 1 sezonda çıkar mı çıkmaz mı onun da garantisi yok, bütün bunlar maliyet ve bunlara ek olarak altyapıya önem verebileceğini zannetmiyorum aykutun uzun süreli kalması konusuna ise katılmıyorum, ben çok iyi bir çalıştırıcı olduğunu düşünmüyorum, ha öyle bir çalıştırıcı olsa bile bu ülkede uzun süre kalmaz koltuğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar