Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 fenerbahçe topiği burası fenerbahçeliler topiği değil. o farkı bi anlasanız artık negzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Adam yanlış bişeyde söylememiş. Tamam fener başlığı ama değil bildiğin canı sıkılanın troll başlığı. İnsanların nöbet tutup milleti futbol bölümünden soğuttuğu başlık. Hani şu yazdığım için bile tetikte bekleyenler vardır kesin gelecektir cevaplar, gereksiz videolar falan :D Hani gelip sabah akşam bu başlığı trollemek sorun olmuyorsa, bundan rahatsızlığı belirtmekte pek suç olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü ortada yani artık sadece farklı takım taraftarları yazıyor bununda sebebi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sebebi fenerin sikeci olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Valla FB şike yaptı diye geçen sezon o hallere düşseydiniz tamam diyecem GS'lilerin bu kadar dert yanmasını anlayacamda yada TS'li işi gücü bırakıp dert yansa haklı diyecemde neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Şu Iggy said: maaşallah fenerbahçe topicinde fenerliler dışında herkes geziyo. ne kuyruk acısıymış arkadaş. takım neler yaşadı, gene lider. şike şike. sizde burda konuşmaya devam edin, bukalemunsporun buluşma noktası fenerbahçe. kendileri o kadar güzel taraftarlarki yok siz şöyle yaparsınız, yok fenerliler eminim bu sefer soyle yapar. olum kendi takımlarınıza bakın lan azcık. utanın bişeyler yapın. said: ve şu Buddha said: Adam yanlış bişeyde söylememiş. Tamam fener başlığı ama değil bildiğin canı sıkılanın troll başlığı. İnsanların nöbet tutup milleti futbol bölümünden soğuttuğu başlık. Hani şu yazdığım için bile tetikte bekleyenler vardır kesin gelecektir cevaplar, gereksiz videolar falan :D Hani gelip sabah akşam bu başlığı trollemek sorun olmuyorsa, bundan rahatsızlığı belirtmekte pek suç olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü ortada yani artık sadece farklı takım taraftarları yazıyor bununda sebebi ortada. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yarası olan gocunur diye çok eski bi laf vardır. ligin 5. haftasında lider mider konuşmak kadar saçma bi olay yok. Haber çıkıyor fenerbahçe ile ilgili gelip burda konuşuyoruz, geçen senelerde futbolla alakası olmayan konuların Galatasaray topiğinde konuşulduğunu unuttunuz mu hatırlamak mı istemiyosunuz? Arda'nın kız arkadaşından girip bilmemneresinden çıkmadınız mı kaç sene? Şu şike skandalına kadar Fenerbahçe topiğinin 4 katı mesaj atılıyordu GS konusuna mesajları da Galatasaraylılardan çok Fenerliler atıyordu kimse de ağlamadı sizin gibi. Ama ağlamanızın sebebi var işte,bi adam suçluysa veya bi utancın ezikliğiyle yaşıyorsa her atılan laf koyar ona sizdeki de bu psikoloji artık diye düşünmeye başladım, kim ne dese şampiyonuz bilmemne şike yok soruşturma uydurma,Aziz Yıldırım ihale bilmemne başlıyorsunuz taramalı gibi maşallah... Birde ufak bi not bu "şike şike" diyalogları bence çok çirkin görünüyor forumda bence yasaklanması gerekir bu tabirin yoksa yarın öbür gün "şike şike düşürdüler" tarzı cümleler çok üzebilir ortamı gereksiz gerebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yeri gelince el atıyoruz şike şikeye laf oyunu yapanı zaten şutlarız o dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şutlamak derken? şurda şut atabilen kaç tane yetkili var ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben iyi orta açıyorum illaki değerlendiren çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çetintaşın tahriklerine kanmayın ya.tecrübeli adam kanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 EricCantona said: Yarası olan gocunur diye çok eski bi laf vardır. ligin 5. haftasında lider mider konuşmak kadar saçma bi olay yok. Haber çıkıyor fenerbahçe ile ilgili gelip burda konuşuyoruz, geçen senelerde futbolla alakası olmayan konuların Galatasaray topiğinde konuşulduğunu unuttunuz mu hatırlamak mı istemiyosunuz? Arda'nın kız arkadaşından girip bilmemneresinden çıkmadınız mı kaç sene? Şu şike skandalına kadar Fenerbahçe topiğinin 4 katı mesaj atılıyordu GS konusuna mesajları da Galatasaraylılardan çok Fenerliler atıyordu kimse de ağlamadı sizin gibi. Ama ağlamanızın sebebi var işte,bi adam suçluysa veya bi utancın ezikliğiyle yaşıyorsa her atılan laf koyar ona sizdeki de bu psikoloji artık diye düşünmeye başladım, kim ne dese şampiyonuz bilmemne şike yok soruşturma uydurma,Aziz Yıldırım ihale bilmemne başlıyorsunuz taramalı gibi maşallah... Birde ufak bi not bu "şike şike" diyalogları bence çok çirkin görünüyor forumda bence yasaklanması gerekir bu tabirin yoksa yarın öbür gün "şike şike düşürdüler" tarzı cümleler çok üzebilir ortamı gereksiz gerebilir... yahu kardeşim senin asbaşkanın ve teknik direktörün şike düşüncesiyle haksız bir şekilde içerde değil mi? edit: beşiktaşlısın diye hatırlıyorum. ayrıca madem bu kadar maç şike yapıldı, futbolcular neden içerde değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Yoo benim asbaşkanım da teknik direktörüm de görevlerini yerine getiriyor işlerinin başındalar. Ayrıca içeride tutulan futbolcular da var, tutuklu futbolcu olması şike kanıtı mı sence? Madem sen sordun ben de sorayım Fenerbahçe uğruna servet döktüğü Emenike'yi neden şutlayıp başka forvet aldı? Yine baya para verilen Sezer -ki flaş transfer diye lanse edildi- neden hiç oynatılmıyor? İddaname yazılıyor 1-2 aya en fazla biter diye düşünüyorum zaten o gün şuan konuşulanları konuşamıyor olucaksınız... O zaman önce şunlar başlıyacak, *Bunlar komplo savcının uydurması hele bi mahkeme sonuçlansın. *Mahkeme kararı çıkmadan kimse suçlu ilan edilemez masumiyet karinesi. *3-5 kişinin yaptıkları Fenerbahçe camiasını bağlamaz o onların kendi suçlarıdır. *Biz Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanıyorduk ondan t-shirtlerini giyip ortalıkta koşuşturduk. gibi türlü bahaneler kıvırmalar bekliyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vendy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bu konudaki engin tecrubelerini aktar bari, zorlanmayalim kivirmamiz gerektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 EricCantona said: Yoo benim asbaşkanım da teknik direktörüm de görevlerini yerine getiriyor işlerinin başındalar. Ayrıca içeride tutulan futbolcular da var, tutuklu futbolcu olması şike kanıtı mı sence? Madem sen sordun ben de sorayım Fenerbahçe uğruna servet döktüğü Emenike'yi neden şutlayıp başka forvet aldı? Yine baya para verilen Sezer -ki flaş transfer diye lanse edildi- neden hiç oynatılmıyor? İddaname yazılıyor 1-2 aya en fazla biter diye düşünüyorum zaten o gün şuan konuşulanları konuşamıyor olucaksınız... O zaman önce şunlar başlıyacak, *Bunlar komplo savcının uydurması hele bi mahkeme sonuçlansın. *Mahkeme kararı çıkmadan kimse suçlu ilan edilemez masumiyet karinesi. *3-5 kişinin yaptıkları Fenerbahçe camiasını bağlamaz o onların kendi suçlarıdır. *Biz Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanıyorduk ondan t-shirtlerini giyip ortalıkta koşuşturduk. gibi türlü bahaneler kıvırmalar bekliyorum sizden. Arkasokaktan farkın yok bu bir. Ikincisi, Fener Emenikeyi zevkinden mi yolladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Cantona yargılamış, yaralarını deşme çocukların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 haa yargılamış. alın mesela yalakasporluların utanması için bi sebeh daha böyle bi taziye mesajı ilk defa gördüm.: "kıymetli başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan'ın annesi tenzile erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür. türkiye cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan sayın recep tayyip erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden tenzile erdoğan'a allah'tan rahmet, erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. yıldırım demirören beşiktaş jk yönetim kurulu başkanı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dedi stadında adam gibi adam rte pankartı açılan klubun taraftrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 taraftar dediğin adam sen olabilirsin başkası olabilir. bi tanesi adam gibi adam diye düşünür, bir tanesi farklı. partisine göre. ama bu adam camia adına açıklama yapan biri. oldu mu? ha hala olmadıysa, taziye ve methiye arasındaki farkları öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ne dicekti başbakana peki ? gs taraftarı bi ıslıkladı diye klube demedikleri kalmadı.bide cıkıp başkan dese neler olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yahu bu bir taziye mesajı. Başbakanımızın annesine allah'tan rahmet, erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. yazar biter git yapıyosanda bunu beşiktaş adına yapma. şirketlerinden yayınla sadece adınla. bal döküp yalamaz yani taziye bu. neyse ya şunu bile ilkokul çocuğu anlarda işte görene. takılın abi futbolda. antudan daha leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 neyse editlendi sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 git o zamanda forum temizlensin. saçma sapan şeylere takılıyorsun.başbakana yalaka cümleler kurulmuş.ee ne olcak yani.adam öyle yada böyle hükümet. e beşiktaşında içerde olan adamlar var.şikede adları geçti vs bu yuzden gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gayet normal yani öyle mi. şaka gibisiniz ya. hadi abi hadi ben kaçiyimde temizlensin harbi futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Red said: git o zamanda forum temizlensin. saçma sapan şeylere takılıyorsun.başbakana yalaka cümleler kurulmuş.ee ne olcak yani.adam öyle yada böyle hükümet. e beşiktaşında içerde olan adamlar var.şikede adları geçti vs bu yuzden gayet normalda ayrı konsolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 olur öyle holy sdfs. hayır fenerbahçe klubu şike olayına kadar rte ile sıkı fıkı iken problem yok beşiktaşlı demirören az yalaka konuştu diye mi sıkıntı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Sonraki 104.sayfa (Toplam 144 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yarası olan gocunur diye çok eski bi laf vardır. ligin 5. haftasında lider mider konuşmak kadar saçma bi olay yok. Haber çıkıyor fenerbahçe ile ilgili gelip burda konuşuyoruz, geçen senelerde futbolla alakası olmayan konuların Galatasaray topiğinde konuşulduğunu unuttunuz mu hatırlamak mı istemiyosunuz? Arda'nın kız arkadaşından girip bilmemneresinden çıkmadınız mı kaç sene? Şu şike skandalına kadar Fenerbahçe topiğinin 4 katı mesaj atılıyordu GS konusuna mesajları da Galatasaraylılardan çok Fenerliler atıyordu kimse de ağlamadı sizin gibi. Ama ağlamanızın sebebi var işte,bi adam suçluysa veya bi utancın ezikliğiyle yaşıyorsa her atılan laf koyar ona sizdeki de bu psikoloji artık diye düşünmeye başladım, kim ne dese şampiyonuz bilmemne şike yok soruşturma uydurma,Aziz Yıldırım ihale bilmemne başlıyorsunuz taramalı gibi maşallah... Birde ufak bi not bu "şike şike" diyalogları bence çok çirkin görünüyor forumda bence yasaklanması gerekir bu tabirin yoksa yarın öbür gün "şike şike düşürdüler" tarzı cümleler çok üzebilir ortamı gereksiz gerebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yeri gelince el atıyoruz şike şikeye laf oyunu yapanı zaten şutlarız o dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şutlamak derken? şurda şut atabilen kaç tane yetkili var ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben iyi orta açıyorum illaki değerlendiren çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çetintaşın tahriklerine kanmayın ya.tecrübeli adam kanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 EricCantona said: Yarası olan gocunur diye çok eski bi laf vardır. ligin 5. haftasında lider mider konuşmak kadar saçma bi olay yok. Haber çıkıyor fenerbahçe ile ilgili gelip burda konuşuyoruz, geçen senelerde futbolla alakası olmayan konuların Galatasaray topiğinde konuşulduğunu unuttunuz mu hatırlamak mı istemiyosunuz? Arda'nın kız arkadaşından girip bilmemneresinden çıkmadınız mı kaç sene? Şu şike skandalına kadar Fenerbahçe topiğinin 4 katı mesaj atılıyordu GS konusuna mesajları da Galatasaraylılardan çok Fenerliler atıyordu kimse de ağlamadı sizin gibi. Ama ağlamanızın sebebi var işte,bi adam suçluysa veya bi utancın ezikliğiyle yaşıyorsa her atılan laf koyar ona sizdeki de bu psikoloji artık diye düşünmeye başladım, kim ne dese şampiyonuz bilmemne şike yok soruşturma uydurma,Aziz Yıldırım ihale bilmemne başlıyorsunuz taramalı gibi maşallah... Birde ufak bi not bu "şike şike" diyalogları bence çok çirkin görünüyor forumda bence yasaklanması gerekir bu tabirin yoksa yarın öbür gün "şike şike düşürdüler" tarzı cümleler çok üzebilir ortamı gereksiz gerebilir... yahu kardeşim senin asbaşkanın ve teknik direktörün şike düşüncesiyle haksız bir şekilde içerde değil mi? edit: beşiktaşlısın diye hatırlıyorum. ayrıca madem bu kadar maç şike yapıldı, futbolcular neden içerde değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Yoo benim asbaşkanım da teknik direktörüm de görevlerini yerine getiriyor işlerinin başındalar. Ayrıca içeride tutulan futbolcular da var, tutuklu futbolcu olması şike kanıtı mı sence? Madem sen sordun ben de sorayım Fenerbahçe uğruna servet döktüğü Emenike'yi neden şutlayıp başka forvet aldı? Yine baya para verilen Sezer -ki flaş transfer diye lanse edildi- neden hiç oynatılmıyor? İddaname yazılıyor 1-2 aya en fazla biter diye düşünüyorum zaten o gün şuan konuşulanları konuşamıyor olucaksınız... O zaman önce şunlar başlıyacak, *Bunlar komplo savcının uydurması hele bi mahkeme sonuçlansın. *Mahkeme kararı çıkmadan kimse suçlu ilan edilemez masumiyet karinesi. *3-5 kişinin yaptıkları Fenerbahçe camiasını bağlamaz o onların kendi suçlarıdır. *Biz Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanıyorduk ondan t-shirtlerini giyip ortalıkta koşuşturduk. gibi türlü bahaneler kıvırmalar bekliyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bu konudaki engin tecrubelerini aktar bari, zorlanmayalim kivirmamiz gerektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 EricCantona said: Yoo benim asbaşkanım da teknik direktörüm de görevlerini yerine getiriyor işlerinin başındalar. Ayrıca içeride tutulan futbolcular da var, tutuklu futbolcu olması şike kanıtı mı sence? Madem sen sordun ben de sorayım Fenerbahçe uğruna servet döktüğü Emenike'yi neden şutlayıp başka forvet aldı? Yine baya para verilen Sezer -ki flaş transfer diye lanse edildi- neden hiç oynatılmıyor? İddaname yazılıyor 1-2 aya en fazla biter diye düşünüyorum zaten o gün şuan konuşulanları konuşamıyor olucaksınız... O zaman önce şunlar başlıyacak, *Bunlar komplo savcının uydurması hele bi mahkeme sonuçlansın. *Mahkeme kararı çıkmadan kimse suçlu ilan edilemez masumiyet karinesi. *3-5 kişinin yaptıkları Fenerbahçe camiasını bağlamaz o onların kendi suçlarıdır. *Biz Aziz Yıldırım'ın masum olduğuna inanıyorduk ondan t-shirtlerini giyip ortalıkta koşuşturduk. gibi türlü bahaneler kıvırmalar bekliyorum sizden. Arkasokaktan farkın yok bu bir. Ikincisi, Fener Emenikeyi zevkinden mi yolladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Cantona yargılamış, yaralarını deşme çocukların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 haa yargılamış. alın mesela yalakasporluların utanması için bi sebeh daha böyle bi taziye mesajı ilk defa gördüm.: "kıymetli başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan'ın annesi tenzile erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür. türkiye cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan sayın recep tayyip erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden tenzile erdoğan'a allah'tan rahmet, erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. yıldırım demirören beşiktaş jk yönetim kurulu başkanı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dedi stadında adam gibi adam rte pankartı açılan klubun taraftrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 taraftar dediğin adam sen olabilirsin başkası olabilir. bi tanesi adam gibi adam diye düşünür, bir tanesi farklı. partisine göre. ama bu adam camia adına açıklama yapan biri. oldu mu? ha hala olmadıysa, taziye ve methiye arasındaki farkları öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ne dicekti başbakana peki ? gs taraftarı bi ıslıkladı diye klube demedikleri kalmadı.bide cıkıp başkan dese neler olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yahu bu bir taziye mesajı. Başbakanımızın annesine allah'tan rahmet, erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. yazar biter git yapıyosanda bunu beşiktaş adına yapma. şirketlerinden yayınla sadece adınla. bal döküp yalamaz yani taziye bu. neyse ya şunu bile ilkokul çocuğu anlarda işte görene. takılın abi futbolda. antudan daha leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 neyse editlendi sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 git o zamanda forum temizlensin. saçma sapan şeylere takılıyorsun.başbakana yalaka cümleler kurulmuş.ee ne olcak yani.adam öyle yada böyle hükümet. e beşiktaşında içerde olan adamlar var.şikede adları geçti vs bu yuzden gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gayet normal yani öyle mi. şaka gibisiniz ya. hadi abi hadi ben kaçiyimde temizlensin harbi futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Red said: git o zamanda forum temizlensin. saçma sapan şeylere takılıyorsun.başbakana yalaka cümleler kurulmuş.ee ne olcak yani.adam öyle yada böyle hükümet. e beşiktaşında içerde olan adamlar var.şikede adları geçti vs bu yuzden gayet normalda ayrı konsolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 olur öyle holy sdfs. hayır fenerbahçe klubu şike olayına kadar rte ile sıkı fıkı iken problem yok beşiktaşlı demirören az yalaka konuştu diye mi sıkıntı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar