DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fener uefa kupasını alınca playstationu kapar esprisi yapıyorduk artık onu da yapamıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 insan ufkunu genişletir biraz, zekan sanırım uefa kupası ile paralellik gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi oyunu yapan adamlar süper lig yok diyor, bu medyanın ve fenerlilerin ısrarı ne halen ya ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aykut şimdi de konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 görülmüştü, konuşulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Masquerade said: Aykut şimdi de konuş. http://www.mackolik.com/Haber/122597/Kocaman-Evet-Penaltiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ouch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Şaşırmadım dersem yalan olur. Gözün gördüğünü bile inkar eden Fenerliler varken (Konya-Anelka misali) Aykut'un kabak gibi elle oynamaya penaltı demesi de bir erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aykut yillar once trabzondan sampiyonlugu aldiklari mactan sonra yaptigi aciklamalardan nasil biri oldgunu gostermistir kasmaya gerek yok benim gzoumde adam white knight ama ortam pis ypacak bise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fizban said: bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor. Yahu ha elle oynamis ha faul yapmis. Herif sonucta kolunu smacor gibi uzatiyor. Karar hatali mi hatali. Daha neyini tartisiyosunuz o pozisyonun. Ne zaman Anelka'nin eli dense ayni seyleri tekrarliyosunuz. Bi de 1000 kere daha soylenir demissin fiz. Ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oldun said: benim gzoumde adam white knight O neymis ya. Beyaz sovalye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aykut kocaman yanında volkan ve emre ile tukurukler saçarak GÖMÇÜRDÜK SİLKELEDİK tarzında açıklama yapan adam değil miydi ya sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hala daha aykut'a bok atma çabaları gerçekten acınası. siz istediğiniz kadar kusun aykut'a nefretinizi kirletemezsiniz yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Fenerbahçe içinde değerlendirirsen White Knight oluyor işte. Başkanları ve üst düzey yöneticileri çete ve şikeden yargılanıyor mesela. Kıyas yapma açısından güncel bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bir de o kadar kapak yolladı bana sleepingdeath tabak alacaktım ama ben hala bulamadım Fener'i ve Süper Lig'i FIFA 12'de. Tabaklarımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya pati'nin bir sahibi varsa bir önerim var: arkadaşım fener,cimbom,beşiktaş,trabzon için açılan forumlara sadece bu takımların taraftarlarının girmesini sağlayacak bir çözüm bulsana. üstelik de şöyle aylık 2 Lira,3 Lira gibi de kişibaşı bir ücret belirlersin...zaten sadece fenerli patidaşlar seni zengin eder yahu :) girmesin kardeşim cimbomlu,beşiktaşlı,tırabzonlular bizim tartışmalarımıza.biz de onlarınkine girmeyelim. hee,bak bu takımlar birbirleri ile maç yaptıklarında ayrı bir tartışma açılsın,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 onun için ztn taraftar forumları var abi.git antuya gfb ye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gecen sene sikeyle, bu sene verilmeyen penaltilarla sampiyonuz agalar. HAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Masquerade said: Bir de o kadar kapak yolladı bana sleepingdeath tabak alacaktım ama ben hala bulamadım Fener'i ve Süper Lig'i FIFA 12'de. Tabaklarımı istiyorum. Hurriyete yolla kapakları göndersinler tabakları, genç kızlara verdikleri çeyiz setlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sevgi patırcağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu arada avustralya ligi falan varken tr liginin olmamasi ilginc. bence yapmislardir ligi ama bu sike mike olaylari gundeme gelince, besiktas ve trabzonun adi da kenarda kosede cikinca baska kuluplerle bi gs yi koymuslar temiz olsun diye. ah ulan gsliler, gecen sene bala gote kotu oynadiginiz icin bulasmadiniz lig sonu sikelere, iyi yirttiniz ha ashdahds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şike skandalı yüzünden hem çek cumhuriyeti hemde türkiye çıkarıldı diyordu açıklama da, çek cumhuriyeti'nin milli takımı da yok işin garibi komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mantık hatası var Azmo. İşler iyi gitmiyor diye gayet bulaşabilirdik şikeye. Geçen sene takım mesela Türkiye Kupasını alsa bile millet coşardı yeni stadda UEFA oynayacağız falan diye. Argüman yanlış yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar