Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben bu ersanı izlemedim ya izlediysemde hatırlamıyorum overrated mı yoksa hakkaten geleceğin stoperi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 cok para vermisiz yaaa, o kadar verilir mi yuh. bu kadar para nerden geliyo kardesim. hani gs fakirdi!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 En azından ben atağa çıkıp milleti çalıma dizen bir stoper hatırlamıyorum. Oynadığı maçlarda (özellikle son maçlarda) son müdahaleleri süperdi. Sakatlıktan sonra göremedik ama herlalde eski formuna bir kaç maçta kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 IMF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aysal inanmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Şu haberlerinize kaynak çıkın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kaynak kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 totem yapiyor darksun. yok geldigi ersanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla ben haber1903 de gördüm, bjk sitesi gs transfer haberi vermez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o değilde maçlarda fatih terimin klasik el kol hareketlerini izlicez yine hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 E çok eğlenceli işte :) Seviyorum Terim'i ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 agzinin burnunu yamultucak, oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bence Yekta da oynamalı ya bu takımda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hakkaten ha yektayı unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yekta selcuk yanlarina guzel bir yabanci alinca kivirir isi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yekta inler selcuk mesela. tabi inler gelmez. kallstrom diyolardi onu aliriz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Adanasporla anlasmis Abdurrahim reyiz. Ersan kabl ederse bu aksam aciklanir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 beyler yekta kazım arda selçuk culio + 1 ortasahaya yeter, defansa güzel yancı, kaleye yabancı, forvete opsiyonel bi yabancı, mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kallström de gelse iyi olacak ya. Güven veren bi DMF olursa Selçuk'u çok fazla geriye çekmemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kallström gelirse Culio'yu yedeğe çekme şansımız olur eksik yere monteleriz valla hoş olur. Bence o adam sol bek dahi oynayabilir çatır çatır çok da marjinal bişey çıkabilir :D Buffon Sabri-Ersan-Servet-Culio Yekta-Kallström-Selçuk Elmander-Drogba-Arda ohh fantazi üstüne fantazi kuralım azıcık tadını çıkaralım transfer sezonunun :D hatta oldu olcak Sabri'yle de GG'yi takaslayalım Fenerle win/win olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi nedir bu 3 lü forvet sevdası ya. 4-4-2 kadar güzel taktik mi var ? arda'yı da satın, silin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan'a bok atmaya başladılar lan Beşiktaş başlığında :D ahah zaten sakar,titrek adamın tekiydi iyi oldu falan yazıyorlar :D 44. sayfalarının sonuna bakmanızı öneririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 BBC muhabiri twitterden yazmis simdi. Abramoviç drogbanin EPL disinda bir takima gitmek kosuluyla drogbanin sozlesmesini fesh edecekmis. LAN YOKSA?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar