Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Galatasaray Türkiye'dir. Ondan şımarığız tabi biraz sorry.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yöneticileride kabul ettiğine göre taraftarının terbiyesizliğini, artık bize dicek bişi kalmıyo tabi.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Cüneyt Tanman reis doğru dedi bundan önce, 3-0 yenik takım nereye gitse tepki görür ne bekliyorlardı dedi, haklı. Anadolu'ya yollayalım yenilince de sarılıp sevinsinler hiç bir şey olmamış gibi bunu mu bekliyorlar?
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Holy said: Red said: lucifel senin şımarık gs ekolünden haberin yok tabi ondan öyle engintaraftar bile şımarık ya, hale bak. camia resmen bitmiş. bilerke yazmadım mesajı abi.böyle şımarık ekolünden doğan krizler yaşıyorum arada.istemsiz tamamen
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 @Wishmaster Dileyemez arkadaşım, GS'lı bir yönetici dileyemez. Her Galatasaraylı gibi tepkimi koyuyorum ben de. Özür dilemesi gereken biri varsa onlardır.
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://spor.milliyet.com.tr/arena-da-fenerli-yok-/spor/spordetay/15.11.2011/1463045/default.htm Bide bu adamlar bişeylerden bahsediyor ya...
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tt arena diye temdeki üst geçite küfürlü pankart asıp hell yeah ccc moduna giren fenerliler gfdhgkfgjkf. ahahahah.
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Biri de alta yazmış; "Bizim için sorun değil, inönü'nün benzeri olur" demiş. Salyaları aka aka inönü'ye girdikleri gibi girebileceklerini sanıyorlar. Uçmuş bunlar.
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Dikkat edin çıktığınız yere sokmasınlar da =)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sedat Doğan özür diledi şüphesiyle AFAROZ edilmiş Ultraslan holiganlarınca, burdaki uzantıları da pek bi memnun durumdan. Ama fırsat bulunca hemen ağlaşırlar Antu ağzıylan konuşuyonuz tırı vırı diye... asıl siz direk bu holigan Ultraslan ağzıylan konuşuyorsunuz, yazıyorsunuz. Ama tabii artık bölüm futbol bölümünden çok Gs bölümüne döndüğü için itiraz eden yok, kalmadı.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Neden kalmadı? Tam ünleme basacakken bi ses "dur yapma" mı diyor?
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Beyin kanaması geçiren eski futbolcumuz "papaz" lakaplı Erhan Önal'a acil şifalar :/
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: Sedat Doğan özür diledi şüphesiyle AFAROZ edilmiş Ultraslan holiganlarınca, burdaki uzantıları da pek bi memnun durumdan. Ama fırsat bulunca hemen ağlaşırlar Antu ağzıylan konuşuyonuz tırı vırı diye... asıl siz direk bu holigan Ultraslan ağzıylan konuşuyorsunuz, yazıyorsunuz. Ama tabii artık bölüm futbol bölümünden çok Gs bölümüne döndüğü için itiraz eden yok, kalmadı. Burada her Galatasaraylı ceza aldı, Fenerli aldı BJKlı aldı, forumun Galatasaray taraftar forumuna döndüğüne inanıyorsanız, yazmazsınız okumazsınız olur biter. Sürekli sanki modlar Galatasaraylıları koruyormuş gibi çamur atmanın alemi yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Seni ilgilendirmez okumamız yorum yazmamız vs. Ayrıca modlara falan bişi demedim, nerden esti bu sana. Asıl kırk yılın başında anca uğrayan Zegna'ya falan tonla laf eden, iftira atıp ağlayan sizlersiniz. Neyse senlen tartışmaya girecek değilim, ben tespitimi yukarıda yapmışım, o kadar.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: Seni ilgilendirmez okumamız yorum yazmamız vs. Ayrıca modlara falan bişi demedim, nerden esti bu sana. Asıl kırk yılın başında anca uğrayan Zegna'ya falan tonla laf eden, iftira atıp ağlayan sizlersiniz. Neyse senlen tartışmaya girecek değilim, ben tespitimi yukarıda yapmışım, o kadar. İlgilendirir, tek yazdığın yorum Galatasaray'a saymaksa kimse senin whine'ını burada çekmek zorunda değil. Hırvatistan başlığında ağlamışın, BJK başlığında hadi BJK yazmışın, buraya gelip de ağlıyorsun. İnsaf.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 O zaman ben de senin lafınlan cevap vereyim, beğenmiyorsan girme bölüme okuma...
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sen benim dediğimi hiç anlamamışın, en büyüksün en kralsın.
poopla Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 girsek noluur girmesek ttnet arenaya. sonuç belli. size şimdiden http://www.hekimce.com/resimler/emzik.jpg
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tatar ramazan'in beyin olumu gerceklesmis rahat birakin adami
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 uzatmayın gençler son mesajları sildim
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kavgayı kaçırdım ama en büyük cimbom.
Öne çıkan mesajlar