EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 @Fizban Canım benim ben GS forumlarından copy/paste falan yapmıyorum :) 1-) İlk postuma bak ne dedim bozacının şahidi şıracı dedim. Galatasaray'a bok atan kim Ahmet Çakar, dava açıldığında tek destek çıkan kim? Güvener. 2-) Argümanını desteklemek için attığın ve Güvener'i koruyan köşe yazısı kimin? Ahmet Çakar. Bozacının şahidi şıracı...
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 1 milyon iyi para, serdar'ı 2'e almış olduk. Hmmfs.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Sahte mesih gibi herif. 2 hane iqlari surukluyor pesinden haahahah manu
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 26 mayis 2009, http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=7190 Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Ahmet Güvener, TFF'nin yeni Genel Sekreteri olarak atandı. Mart 2008'den bu yana TFF Futbol Geliştirme Merkezi Direktörü olarak görev yapan TFF'nin yeni Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Wisconsin Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı. 7 eylul 2010, milliyet Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener ve Genel Sekreter Vekili Orhan Gorbon, 19 Mayıs 2009 tarihinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan UEFA Kupası final maçı organizasyonuyla ilgili usulsüz hizmet alımı yaptıkları gerekçesiyle görevlerinden alındı.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 EE fizban attığın postta neye bakmamız gerekiyor benim yazdıklarımı doğrulatmışsın saol :)
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Emniyet imamin ordusu, savci badem biyik, UEFA fransiz tohumu ama ahmet cakarin kose yazisi saglam delil nadjkskdjjhglkn. Hic kaale almamak lazim ya, maksat hedef saptirma. Kendi diyodu hep fbye cakiyonuz ben de manuyu anlatcam ahahahah.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben ahmet cakar'in soylediklerinin dogru oldugunu soylemiyorum ki. dogrudur/yalandir banane zaten; ligdeki en buyuk rakibimin sike yapmasiyla, hakem ayarlamasiyla mutlu olacak bir adam degilim. ama adam, soylediklerinin hala arkasinda. ve daha ilk gunden sahit bulacam dedi, ilk sahit geldi. 'mhk baskanligini yolsuzluk sebebiyle birakti' dendi, hayir dedik, asiri gsli oldugu icin birakti. 'yolsuzluk' dediniz, yolsuzluga karismis olamayacagini ispatladik. fenerbahce ile ilgili gazetelerde yazan herseye inananlar, ahmet cakar soyleyince aniden 'olur mu oyle sey' demeye basladi. kuslar, cicekler falan.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Gazete degil futbolun patronu UEFA. Pardon o da fransiz tohumu ama.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 EricCantona said: Bozacının şahidi şıracı, Ahmet Çakar'ın kankası adı yolsuzluklara karışmış,görevden alınmış bi adam Güvener... fizban said: ben ahmet cakar'in soylediklerinin dogru oldugunu soylemiyorum ki. dogrudur/yalandir banane zaten; ligdeki en buyuk rakibimin sike yapmasiyla, hakem ayarlamasiyla mutlu olacak bir adam degilim. ama adam, soylediklerinin hala arkasinda. ve daha ilk gunden sahit bulacam dedi, ilk sahit geldi. 'mhk baskanligini yolsuzluk sebebiyle birakti' dendi, hayir dedik, asiri gsli oldugu icin birakti. 'yolsuzluk' dediniz, yolsuzluga karismis olamayacagini ispatladik. fenerbahce ile ilgili gazetelerde yazan herseye inananlar, ahmet cakar soyleyince aniden 'olur mu oyle sey' demeye basladi. kuslar, cicekler falan. Attığım mesajı bidaha oku istersen, yolsuzluğa karıştığı için görevden alınmış bi adam,tek arka çıkan yazı da Ahmet Çakar'dan... Bidaha oku şu mesajları daha uyanamadın galiba... Yolsuzluğa karışmadığını nasıl kanıtladın yolsuzluk sebebiyle görevinden alınmış işte adam. Habere inanmak farklı,gidip köşe yazısında yazana inanmak farklı. Baransu'nun twitlerinden ne farkı var Ahmet Çakar'ın twitlerinin köşe yazısının? Şahit bulucam dedi ortalıktan kayboldu tek bulduğu şahit geçmişi karışık Ahmet Çakar'la yakın ilişkileri olan 3. tekil bi adam. Ben de çıkıp diyeyim Aziz Yıldırım sık sık şike yaptı diye bana söyledi diyeyim şahit mi oluyorum? Gerçekten müthiş kaybediyosunuz kendinizi konu Galatasaray/Fenerbahçe olunca.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 cantona. adam 26sında genel sekreter olmuş. 19 undaki olaydan dolayı ihrac edilmiş. göremiyor musun cidden?
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mart 2008'den bu yana TFF Futbol Geliştirme Merkezi Direktörü olarak görev yapan TFF'nin yeni Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Wisconsin Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı. Abi cidden bi zeki sizmisiniz? adam gökten zembille mi inip federasyon genel sekreteri oldu?
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ha anlamadıysanız açayım o kupa finali hazırlıklarını direktörlük yapıyordu genel sekreterlik değil...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fizban'a yani? yanii?? yazıp durmuşsun ya yanisini gösteriyorum sana herhangibir şey savunduğum yok yani
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.tff.org/default.aspx?pageID=222 Futbol Genel Direktörlüğü Futbol Genel Direktörlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesindeki Ümit ve Genç Milli Takımları, Gelişim Milli Takımları (Bayan, Plaj ve Futsal Milli Takımları) ve Futbol Geliştirme Merkezi'ni (Ulusal Futbol Geliştirme Akademisi, Eğitim, Gençlik Geliştirme Müdürlüğü, HERKESiçinFUTBOL) bünyesinde bulunduran bir çatı organizasyondur. Futbol Genel Direktörlüğü, Türk futbolunun tüm paydaşlarının eşgüdümü içerisinde Türkiye'deki tüm genç nüfusu kucaklayarak futbolun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için ortak bir dil ve felsefeyle çeşitli projeler üretmektedir. Profesyonel dışı futbol faaliyetleri ve özel projeler Futbol Genel Direktörlüğü çatısı altında bulunan Futbol Geliştirme Merkezi tarafından yürütülmektedir. FGD Temel Görevleri 1. Türk Futbolunun tüm paydaşlarının eğitiminin planlanması ve eşgüdümünün sağlanması 2. HERKESiçinFUTBOL - Grassroots : Yaş, cinsiyet, fiziki ve ekonomik durum gözetilmeksizin futbolun yaygınlaştırılması 3. Türk Futbolunun Gençlik Geliştirme Programı'nın Türkiye'deki tüm genç nüfusu - okullardaki öğrenciler- kucaklayacak ve yetenekli futbolcuları belirleyerek çağdaş futbol eğitiminden yararlandırılacak şekilde yeniden yapılandırılması 4. Elit Futbol Ligleri'nin azami faydayı sağlayacak şekilde geliştirilmesidir. 5. Alternatif futbol türlerinin yaygınlaştırılması (Futsal, Plaj futbolu) FGD Temel İlkeleri • Merkezi olmayan yapılanma • Proje bazlı çalışma • Her ürüne ayrı sponsor • Yeni ürünler için güçlü iletişim • Eğitimde sürekli gelişim odaklılık • Kendi kaynağını yaratan proje yapılarına ağırlık vermek • Yeni insan gücü profili: Dinamik, yabancı dil bilen, sonuç odaklı • Her alanda uluslararası deneyimden yararlanmak • Teknolojiden her yönde yararlanmak (e-öğrenme, vb) • Antrenör/Hakem eğitimlerinin UEFA (JIRA ve UEFA Referee Convention) standartlarında yapılması • AB/FIFA-UEFA Fonlarından yararlanmaktır. yamuk cikti ama, isteyen okur. futsal finaliydi zaten o.
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cantona hangi account'un ikincisi ya? :D
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 biraz önce kadroyu tekrar gözden geçirdim, toplamda 7 tane yabancı görünüyor acaba ben mi yanlış bakıyorum ? eğer gerçekten 7 tane yabancı var ise kulyo ve stankuyu neden gönderdiler merak ettim doğrusu
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fatih terim'den oturu gittiler. bence o adamlarin gs'ye birer golu var bu sene. galatasaray'in bu seneki kadrosunda ilk 11 cikacak adam degildi ikisi de; ama ikisi de yedekte bekleyip is yapacak adamlardi. maaslari da cok birsey degildi zaten, gonderilmesine anlam veremedim ben de.
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sanırım yönetim 1-2 tane daha yabancı almayı planlıyordu ama son dakika futbolcu kıvırmaları ve sercanın alınması yüzünden yabancı sayımız bu kadar az kaldı ocakta açığı kapatırlar herhalde :) stanku genç, hızlı ve yeteneksizdi kulyo ise çok iyi bir yedek ve sol kanat alternatifi olurdu bence gönderilmeseler daha iyiydi
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Herşeyi hafızana güvenip yazarsan böyle yanılabiliyorsun işte neyse kusura bakmayın diyelim. "Denetleme Kurulu'nun Saracoğlu Stadı'nda oynanan 2009 UEFA Kupası finaliyle ilgili harcamaları inceleme altına aldığı bilgisine ulaştı. Alınan bilgilere göre, kurul Ahmet Güvener, Genel Sekreterlik görevine başlamadan önce yapılan bu harcamaları denetledi. Orhan Gorbon, UEFA 2009 Final Maçı Proje Lideri olarak görev yapıyordu. Güvener, finalden sonra göreve geldi ve bu paranın ödenmesini onayladı. Ancak Denetleme Kurulu harcamayı, daha doğrusu ihale sürecini onaylamadı ve Güvener ile Gorbon'un görevden alınmalarını yönetime önerdi." "Güvener, Mart 2008 tarihinde başlayan federasyondaki görevi öncesinde ORG Sports`a bazı projelerinde danışmanlık hizmeti vermiştir." "Orhan Gorbon, UEFA Kupası 2009 Final Maçı Proje Liderliği`ne getirilmiştir. Bu hizmeti karşılığında o tarihte Orhan Gorbon`un sahibi olduğu ORG Sports firması, Orhan Gorbon`un maaşı nedeniyle federasyona 13 ay süreyle hizmet bedeli fatura etmiştir" İşin aslı buymuş...
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 harrykewell said: sanırım yönetim 1-2 tane daha yabancı almayı planlıyordu ama son dakika futbolcu kıvırmaları ve sercanın alınması yüzünden yabancı sayımız bu kadar az kaldı ocakta açığı kapatırlar herhalde :) stanku genç, hızlı ve yeteneksizdi kulyo ise çok iyi bir yedek ve sol kanat alternatifi olurdu bence gönderilmeseler daha iyiydi, Bir oyuncu daha almayı planlıyorlardı alamadılar işte, zaten Fatih Terim geldiği gün 8 yabancılı kadro planladığını söylemişti. Stancu'nun kiralanması doğruydu şuanki durumda forma şansı alması zor görünüyor 1 yıl banko oynayacağı bi takımda kendini geliştirip lige alışması daha hayırlı olur... Culio kiralanmasa iyiydi ama işte o da Fatih Terim'i alırken altına imza attığımız şeylerden biri de bu; adam önceki teknik direktörün oyuncularına antipatiyle yaklaşıyor direk... Bence Pino'yu takımda tutsak iyiydi yedek olarak...
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 KALECİ 1 Aykut ERÇETİN 25 Fernando MUSLERA 86 Ufuk CEYLAN DEFANS 3 Çağlar BİRİNCİ 5 Gökhan ZAN 17 Tomas UJFALUSI 22 Hakan BALTA 26 Semih KAYA 27 Emmanuel EBOUE 76 Servet ÇETİN ORTA SAHA 6 Ceyhun GÜLSELAM 7 Aydın YILMAZ 8 Selçuk İNAN 10 Felipe MELO 11 Albert RIERA 18 Ayhan AKMAN 35 Yekta KURTULUŞ 50 Engin BAYTAR 52 Emre ÇOLAK 55 Sabri SARIOĞLU FORVET 9 Johan ELMANDER 15 Milan BAROS 80 Kazım KAZIM 90 Sercan YILDIRIM Melo 10 numarayı almış.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Beklenen bomba forvet geldi. Uefa'nın sitesinden : http://media1.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110907-transiii.jpg
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yalnış yazılmış o sanırım gazetelerde öyle yazıyor
Öne çıkan mesajlar