Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamın gs'da ne işi var yaşı gelmiş artık askerlik var önünde üst düzey oynuycaksa tam sırası gitmenin (yani tümer metin gibi 3 yıl sürgün futbolu oynamıycaksa) O ztn baştan beri gitmek istiyor avrupa'ya . Gs gidip bide taraftar küfürüylemi uğraşcak
Mesaj tarihi:
Volkan Şen'i alaydık çok iyiydi de olmadı heralde...

G.Gönül haberi ihtimal olarak bile fazla iyi, yalandır :)

zaten illa 3 büyüklerden ayrılıyosa o kalitede adam diğerine gidip aynı tas aynı hamam devam etmez, gider avrupada oynar.

Adnanlar olsa şimdiye Selçuk Şahin'i transfer etmişlerdi beleşe
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

GG'nin anca kramponunu alırsınız herşey o kadar basit değil asla gitmez daha düşük bir takıma, zaten sözleşmedeki fiyatı da 15m avro
ahahha BİZ DAHA İYİYİİZ NİHAHAHAH
Mesaj tarihi:
fabregas ve nasri transferlerinden ellerinde transfer için harcamaları gereken sıcak para var, bakalım kimi alacaklar diye bekliyordum ben de. podolski ise güzel, van persie ile iyi anlaşır can yakarlar
Mesaj tarihi:
G. Gönül gelse güzel olur ama gelmez.ayrıca tatarın dediği lafta çok komik haaa,biz düştük ama hala kocamanız tepkisi. yahu haberlerde neredeyse hiç denk gelmiyorum,volkan şen yaşıyormu? transferi ne oldu
Mesaj tarihi:
toggie said:

GG Avrupa'ya gitmeli ya. FB zaten GS'ye bırakmaz. GG de GS'ye gelmek istemez cekecegi tepki yuzunden.

bir başlıkta GG'ye giydirip diğer başlıkta övme telaşı nedir. diyorum ya bu galatasaraylıların en çok yaptığı şey, taparlık. iyi ki Gökhan Gönül ya da Emre hele hele Lugano ve Appiah HATTA Alex galatasaray kadrosunda değil. yoksa Hagi tribinin kat be katını yaşatırdı bu arkadaşlar bize :)
  • Yeni Oluştur...