souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 1-1 bitti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya ben 15m lik transferler istemiyorum.isabetli transferler istiyorum.zaten seneye avrupada değiliz orta sahaya orta derece bi libero alsak artar yeter bize.saidou ile tarihimizin en yüksek puanıyla şampiyon olduk biz. trabzona giden sevilla lı orta sahayı biz alsak bence çok yararlı olurdu.aysal çok büyük acemilik yapıyor,direk taraftarın kafasına göre gidiyor.bu bence çok yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi hakkaten bu kadar sessizliğin 1. sebebi şu şike davasıdır bence. ikincisi yukarıda birinin dediği gibi Copa America. Muslera bile resmen açıklanmadı... o yüzden çok şaşırmadım. ve bence orada oynayan bir ortasaha gelecek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Kris Boyd'u kapataydık fena mı olurdu? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bu arada Arda sakatlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 negzel, bu bahaneyle bi sezon daha yatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sataydık eyiydi.2 yıla hasan gibi göt göbek yapar artık. şu serdar ın üstüne biraz gitseler bari.hatta keşke ibb ye kiralasalar.avcı nın bi elinden geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Asıl şimdiki 3 hazırlık maçı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben böyle top oynayan takım istiyorum arkadas. http://www.youtube.com/watch?v=zWuA5gPsu5A&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 allahim brezilya mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abi bu açıklama şaka mı ??? Yardım desen,neyin yardımı,şikeciye mi ? fener bizemi kaldı,gider avrupaya kiralar Leş kargalığı desen,bu kadarmı düştük? said: 15 Temmuz'un şifresi Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 leş kargalığı olacak bişey yok bunda. iki büyük takım birbirine böyle durumlarda yardım etmeli. düşene bi tane de sen vur olmaz. hayır fenere bi darbe de gs vursa nolacak. atıyorum fener 10 sene toparlanamasa gs zarar eder o işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fener'e ne yardimi olucak ki bu işin? Gs'i sampiyon yapmak mi, bumu aradaki farkı kapatıcak. Gider avrupa'ya kiralar oyuncularini. Anca bizi rezil eder böyle bir açıklama(eğer gerçekse). Yardim ediceksek ne biliyim gs oyuncu vermeli ayhan vs... 2. Lige uygun adamlar asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 avrupaya gidecekse kiralık gitmez çünkü oyuncu, alır bonservisini ucuza, temelli gider. GG falan Avrupa'ya adım atarsa bi daha geri döndüremezsin buraya (Topal örneği gibi). O yüzden "yaa gitmeyin tsl'de bi sene geçirin seneye tekrar takımınıza gelirsiniz" diye bi seçenek sunulacak işte. Açıkçası ben çok istemem. Ne yapacaz fenerin adamlarını? bi GG bi de Alex var istediğim. GG bize gelmez Avrupa'ya kaçar, Alex de feneri bırakmaz, bırakacaksa da küser bırakır o zaman da TR'de durmaz. ama fenere yardım manasında düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 emre gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kombine alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 geçen sene 1.5 senelik almıştım güney 1. kattan öğrenci kombinesi, ama bu sene buralarda olmayacağım için elden çıkaracam. eş dost isterse güzellik yapılır o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: ben böyle top oynayan takım istiyorum arkadas. http://www.youtube.com/watch?v=zWuA5gPsu5A&feature=related gayet vasat bir kontra çıkışı yalnız o. Ultra-bal falan. 98deki oynanan futbolu hayal etmek daha mantıklı. bu kadrolardan bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Messi de çok ballı adam zaten başka bi hüneri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bence messi ile anne kelimesi eşit kuvvette değerlendirilmeli. messi kartını açana uyarı yapılmalı sdf abi hangi oyuncuyu messiye yakın gördün o 25 saniyelik videoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yok herangi bi oyuncuyu öyle gördüğümden değil de, hani işin içinde o kadar teknik, organizasyon varken balla açıklamak messiyi de balla açıklamaya benziyo ona gönderme yaptım. tıkır tıkır organize paslı kontratak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 messi sadece o kontralardan 20 gol buldu bu sene. sizin takım toplam kac gol buldu sorması ayıp? yani gören de takım kontra takımı boyuna aynı organizasyona giriyor zannedecek. anelkanın gsye 56 pasla attığı gole de barca futbolu mu diyelim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 zaten video da bu seneden değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abartmayın abi, gol bile olmamış pozisyon. Messi de babanızın oğlu mu ergen atarı yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar