Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla cıkıo iyi performans sergilemeden kaleci için yorum yapamıcam yenilecek golü yesinde 30 metreden selcuk golü yemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi çok iyi bi transfer cidden. kıskandım :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Kimi aldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 muslera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ha aldık tabi onu zaten, kestik falan çocukları. Yenilerini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Adam sözde twitterdan avrupada oynamayan bır takıma gıtmeyecegım. Atletıco madrıde yakınım demıs.. Kaynak : Türk medyası En iyisi resmi siteden açıklama gelmeden hiçbirşeye ınanamamak derım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 adam imzaladı diye haber çıktı. neyin kaynağı :) ben geriden geliyorum yorumlar için biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Galatasaray'da yerli kalecilerin başarısız olma nedeni uzun yıllardır adam gibi kaleci antrenörümüz olmayışıydı. Yoksa Orkun, Aykut, Ufuk böyle olmazlardı. Gelirse sevinirim, Taffarel'in elinde yetişecek, dilleri de aynı sanırım, rahat iletişim kurarlar nispeten, kendini geliştirme fırsatı da olur. Eğer bu da bittiyse sadece defansa adam gibi transfer yapıp transfer sezonunu çok kral bir şekilde kapatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Cana gitti resmi olarak. Muslera için ben resmi açıklama görmedim sitede veya borsada. Varsa gösterin bizimde içimiz rahatlasın, en azından kaleyi doldurduk deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 theCio said: Adam sözde twitterdan avrupada oynamayan bır takıma gıtmeyecegım. Atletıco madrıde yakınım demıs.. Kaynak : Türk medyası En iyisi resmi siteden açıklama gelmeden hiçbirşeye ınanamamak derım ben Biraz daha Atletico Madrid-Galatasaray lafı duyarsam inme gelecek, De Gea'yı sattılar Asenjo'yu oynatsınlar işte mis gibi kaleci Galatasaray'a karşı heyecanlandığı için kariyeri bitti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 imzaladı muslera diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Boşverin ligtvyi, hurriyeti, sporx'i, milliyeti, vb... Onlara göre 1 ay öncede gelmişti; Borsa ve galatasaray.org başkasına inanmamak lazım İnş. gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 borsaya gorusme bildirildi mi ya? bildirmeden mi imzalattılar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bildirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 a haberde uru peru maci var muslerayi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 link var mı ya? tivibuda yok galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yediği golde muslera neden ceza alanı dışına çıkmaya çalıştı onu anlamadım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dsafas peru atti. muslera_sivadi.png resmen dsfgbhkj bariz timing hatasi yapti, iceri kacarken adam gecti ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abooov kaç kaç kaç almayın bu adamı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kafası karışıktır transfer mevzularından dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 golde sorun yok da, ceza sahası dışında topa uçması hakkaten epic faildı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 oeru ço kkötü oynuyor ya, biz geçen sene daha iyiydik sdfdsf Muslera'nın yediği gol de tecrübe ve kafa karışıklığı etkisiyle olmuştur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yapma Muslera yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: oeru ço kkötü oynuyor ya, biz geçen sene daha iyiydik sdfdsf Muslera'nın yediği gol de tecrübe ve kafa karışıklığı etkisiyle olmuştur heralde 2.5 milyon € rahatlığı var üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 az önce ntvspor da abdurrahim albayrak vardı, ne güzel bir insan lan o. Sevin abi adamı yakışmıyor falan demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar