Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yanlız ben anlamadım bişey var galatasaray hani anlaşmıştı klüpler falan birbiri ile madrid mi acep caydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adam gitmiyorum dedikten sonra farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nijeryadan 5 geleceğin yıldızını çıkartırım gerek yok olum bu adamlara ciddiyim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 KAP'a bildiren kulüple masaya oturulduğuydu, başka bir şey değil. Ondan sonrası olur ya da olmaz, insider sayesinde bilgi sahibi olanların borsada haksız kazanç elde etmesini önlemek için gerekli böyle açıklamalar. KAP'a bildirilip alınmaması kağıtlarımızı düşürecek muhtemelen borsada ama kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bari drogbayi alin abi. Valla yakarlar o stadi ilk mactan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yakarız. http://www.youtube.com/watch?v=VT76sj-XOUg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 atletico forlan reyes derken urfalıyı kakaladı kasla goz arasında ahahah 3 u derken 1 i geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 3ün birini aldılar diyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cevremdeki gslıların cogu böyle flash tranfer tarzında bişe beklemiyor(hatta istemiyor) ama nedense gs yönetimi full gaz böyle bi isim alma mücadelesinden üstelik bir yandan da deli borc var diyor ilginc seyler oluyor cimbomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sıkıntı yok forlan olmazsa drogba olmazsa milito muntari falan illa gelicek birileri.kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Militoyu kim uydurdu lan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bugün "meşale rekoru" gibi bir saçmalık iddia ederler, yarın "FB kırmak üzereyken icat edilen rekorlar" diye saldırırlar sonra. Komik camia be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Antu diye bir yere girdim aman allahım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 reyesin borsaya bildirilipte alinamamasi büyük prestij kaybi fakat alinmis olsa saglayacagi fayda da tartisilir, adam zaten cok cabuk homesick oluyor forlan da gelmez ise başkan hirs yapip kun agüero ya da nilmari alabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Borsaya görüşülüyor diye bildirildi, doğrusu hepsinin bildirilmesi böylece borsaya bildirilen kesin alındı diye bişey olmaz. Gelen transferler şuan için, Fatih Terim - Türkiye - Teknik Direktör Selçuk İnan - Türkiye - Orta saha - Trabzonspor Johan Elmander - İsveç – Forvet – Bolton Wanderers Ceyhun Gülselam - Türkiye - Orta saha - Trabzonspor Tomas Ujfalusi - Çek Cumhuriyeti - Defans - Atletico Madrid 5 tane futbolcu alınmış bunların içinde kalitesi tartışılcak bir tane oyuncu yok, belki Ceyhun kendini daha tam kanıtlayamamış olabilir ki o da genç yaşına rağmen milli takıma kadar yükselmiş bi adam. Daha transfer sezonunun bitmesine dünya kadar zaman olmasını geçtim, kampa bile dünya kadar zaman var. Ben hala gidişatın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum Fenerbahçe'li arkadaşların bugünkü Reyes haberine bu kadar sevinmeleri de bu yüzden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Terim imza attı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya forlan alacaklarına barosu adam gibi sakatlanmadan takıma koysalar drogba ile götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 EricCantona said: Fenerbahçe'li arkadaşların bugünkü Reyes haberine bu kadar sevinmeleri de bu yüzden zaten. Burada benim gördüğüm tüm laf edenler BJK'li valla Zegna dışında, sayılar 5-1 falandır. Kuyruk acısı kötü bir şey, tıpkı paranoya gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ya drogbayada gerek yok elmander baros goturur iste.muntari gelsin arti bi defans daha transferi kapasakta olur sonra. Baros begenmez oldu abi anlamyiyorum herif bi sene sakatlandi diye bundan sonra butum futbol yasantisi boyle gercek diyr bise yok kampta iyi hazirlara bomba gibi olur. Drogbaya forlana falan grrek yok.ha reyes iyi olurdu kazimi sahada gormektnse.o ayarda baska bi herif alinabilekce bide sag kanada alinsin turkiyeye fazla bile bu kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Baggio said: EricCantona said: Fenerbahçe'li arkadaşların bugünkü Reyes haberine bu kadar sevinmeleri de bu yüzden zaten. Burada benim gördüğüm tüm laf edenler BJK'li valla Zegna dışında, sayılar 5-1 falandır. Kuyruk acısı kötü bir şey, tıpkı paranoya gibin. İçinde bulunduğum tek platform paticik olmadığı gibi sosyal hayatımda da insanlarla görüşüp konuşuyorum,sana da tavsiye ederim arada bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sırf kaleci alsak bile kadro gayet iyi şu an. belki stoper lazım işte, neill zan gidiyor sırf balta yetmez kulübeye. ekstra olarak sol bek düşünülebilir çağlar iyi mi kötü mü hala karar veremedim. orta sahaya bi zenci olursa hayır demem ama çok da gerekli değil bu sene. bunların dışında adam alınması lüzumsuz. kazım zaten banko oynayacak pires de gelse. çağlar servet urfa sabri arda ceyhun selçuk (yekta, pino, culio) kazım elmander baros iyi. 4-4-2 oynatırsa batdal da iş yapar hem kazanırız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 muslerayla muntariyi halletseydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aga o Muntari'nin her hareketine faul çalarlar bizim ligte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 reyes gibi dandik bir adamın gelmediği iyi olmuş. ama ceyhun gülselam'a iyi diyen taraftara reyes gelseydi tapılırdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar