Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://thenextweb.com/google/2011/05/16/image-ads-coming-to-gmail-at-least-they-wont-be-animated/ hadi hepimize hayirli olsun. yakinda video ya da spash reklamlar da gelirse sasirmayin disclaimer: bu konu google hateboilugumun bir urunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 video reklamların fotoğraflar kadar etkili olduğunu düşünmüyorum. spashlar da itici. ama fotoğraflı reklamlar yazılardan daha iyi bence. yazılar okunmuyor da fotoğrafa göz kayıyor, aradığım-ilgilendiğim birşeyse benim için iyi.. reklam alanlarının dışına taşmadıkları sürece noproblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 AdBlock. problem google? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Böyle kaldığı sürece iyi bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bazen çok iyi reklamlar gösteriyor. param ve vaktim olmadığı için gidemem diyorum. klonlama reklamı da verirse tam olacak. vermiyor... :( süper programlar, konferanslar falan görüyorum. gidebilenleri kıskanıp kapatıyorum ne yalan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Silphatos said: AdBlock. problem google? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar