Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar laf ettiler Fernandes için ama yöneticilerin dediği gibi kasada olan sözleşme 1 temmuzda bildirildi. Demekki neymiş her atılan şeye inanmak sağlığa zararlı imiş =P
Mesaj tarihi:
transfer sezonu disinda sevinecek bi umudunuz yok siz de haklisiniz fgfdh.

devre arasi tayfur sutlanir, bu gencler bu sene isindi yeaa en azindan bu kazancimiz oldu, seneye sampiyonuz! diye takilirsiniz fghjkhlk.
Mesaj tarihi:
7. senesi

4 sampiyonluk
1 ikincilik
1 sene basarisiz

so what?

bir de gercekten fernandesi 2 milyona aldiklarini saniyorlar dfgdhdfg. %25 ini aldiniz anacim, sene sonu mendes yagli kapi bulursa satarken gozler yasli bakarsiniz ahahah.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

transfer sezonu disinda sevinecek bi umudunuz yok siz de haklisiniz fgfdh.

devre arasi tayfur sutlanir, bu gencler bu sene isindi yeaa en azindan bu kazancimiz oldu, seneye sampiyonuz! diye takilirsiniz fghjkhlk.

En azından sevinecek dönemimiz oldu be... Sizin var mı? Aaaa vardı di mi? Kümeden kurtulmuştunuz... :D
Mesaj tarihi:
Bırak kaçtı. Oh be burası Terim topiki deel, gs topiki hiç deel. Takıma alışıp, sezonun ikinci yarısında süper oynayan Fernandese bok atma topiki de deel. Adamla sizinkilerin aksine oturmuşlar, anlaşmışlar, takıma kazandırmışlar. Biz Fernandes'i istiyorduk, aldık. Bebe'yi istediler, aldık, Sidnei'yi istediler, aldık, Ersan Gülüm'ü istedik, siz aldık dediniz, şu anda BJK forması giyiyor. Konuş dur sen daha. Bir Forlan var elden kaçan, sanki siz aldınız da bıdı bıdı ediyorsunuz. Bi susun, bi düşünün de konuşun ey cimbomlular.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

tinu said:

kapalı alt kartım var gecen seneden 10 gun oncelık tanınıyor da 1800 tl çok ya , 1500 felan beklıyordum yada taksıt sayısını 12 yapsalarmıs her kart sahıbıne ıyı olurmus o zaman alırdım dırek

Deniz napıcan almıcan mı kombine?

alıcam abi yapcak bi şey yok bi şekil yapcam alcam yine kapalı alt
  • Yeni Oluştur...