Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu fiyatlarla bu takım seyredilmez.

14 euroya noucamp da barcelona seyredilen bir dünyada bu fiyattan kombine alınmaz.

Tüpçü kalkıp ankara sporun vergi borcunu biz öderiz deyip sonra kombineden milleti soymaya kalkıyor.
Mesaj tarihi:
tinu said:

yalnız fizban da not mu tutuyor ne yapıyor nası hafıza yani,

akıllı oğlan ama fenerli işte. yakışıklı değil ama sempatik gibi bi tanımlama.
Mesaj tarihi:
tinu said:

kapalı alt kartım var gecen seneden 10 gun oncelık tanınıyor da 1800 tl çok ya , 1500 felan beklıyordum yada taksıt sayısını 12 yapsalarmıs her kart sahıbıne ıyı olurmus o zaman alırdım dırek

Deniz napıcan almıcan mı kombine?
Mesaj tarihi:
elmalar armutlar portakallar..

ama pahalı bencede, yeni stad olsa bi nebze onun gazıyla dicem ama o da değil..

hocu o kadar yıldız getiriyoruz da değil bunun açıklaması.
yaptıkları transferler kombineye bu kadar büyük zam gerektirmiyor sanırsam
Mesaj tarihi:
fizban said:

BiTcH_oFBaT said:

guti 2 hafta yokmuş. İnönüde Egemen eşkiyasına bir süpriz hazırlamak lazım. Faul yaparsın bilerek de insan gibi yaparsın yani. adam ayağını kaçırıyor, beyinsiz ayağını kaldırıyor. ona ondan beterini yaparlarda kalkamaz umarım yerden

BiTcH_oFBaT said:

egemen -> bjk ???
kombine almam, maça gitmem. net

hahaha ben hatırlamıorm sen hatırlıosn o daha efsane.

tamam işte almamam için en büyük sebep :) maça gitmem ağır olmuş ama :p
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamada Fernandes transferinin detaylarını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Manuel Henrique Tavares Fernandes’in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup; Valencia kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.€uro ödenecektir. Fernandes ile 3 yıllık yapılan anlaşma şartlarına istinaden oyuncuya; 2011-2012 sezonu için 2.000.000.Euro, 2012-2013 sezonu için 2.100.000.Euro ve 2013-2014 sezonu için 2.200.000.Euro ücret ödenecektir.”

medya sucks, dediydik zaten 1 temmuzda belli olur diye.
  • Yeni Oluştur...