Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

sdfdfs
Red said:

carlosla aynı cümlede bile kullanılmaması lzm

performans olarak iyi dönemleri olmus

da şuan simao yerine serdar özkanı koyun kadroya.simaoyu aramazsınız

cidden maçlarınızı izlerken adam simao degilde ismi ahmet mehmetmiş gibi izleyin.dediğiniz kadar abartı olmadıgını anlıcaksınız.olasada olur olmasada olur bir topcu.

şunlara katılıyorum ama milli takım konusuna pek katılmıyorum. Bir sürü adam var lan sağlam.Figo,deco,nani,pepe,carvalho rui costa ilk aklıma gelenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh ne meraklıyız başka takımdaki futbolcuları yerin dibine sokmaya. Dün bebe transferi için Man u forumlarına bakıyordumda adamlar bizden daha fazla övmüş q7, simao, almedia ve fernandes i.

2 hafta önce Simao'yu gördüm çok heyecanlandım felan diyen adamda ingiliz. Üstelik Man U taraftarı. Adamın bile bilgisi var ve saygı duyuyorken bizim burdaki 'bilmiş' ler herifi yerin dibine sokmaya çalışıyor. Harikasınız ne diyeyim, allah gönlünüze göre bir lig nasip etsin =P
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

manve said:

adamlar simaoya ya laf atti abi hala inanamiyorum. Hani bu kadar olur ya, kiskanclik degil diye iddaa bile edemezsiniz. Yazik cidden...

bende inanamıyorum topcuları tırt oldugu halde ısrarla kabul etmeyenleri görünce

banane abi beşiktaştan.hani beşiktaşın iyi veya kötü olması beni ilgilendirmiyor hakkaten.

gördüğümüzü söylüyoruz sadece.taraftarlık herşeye gözü kapalı ve taraflı bakmak olmamalı.

hyr cocuk gibi kıskançlık lafıyla gelmeyin bari.bi tutturdunuz çekememezlik kıskançlık bilmem ne

tartışcaksanız dogru düzgün tartışın.sen haksızsın simao böyle böyle diyin.yok çemkiriyomuşuz çekemiyomuşuz ilkokullu gibi

Pek bir sey gordugun yok sorun orda iste, bjk maclarini izlemeden gelip burda ahkam kesmeye calisiyorsunuz, yok simao soyle boyle diye. Adamin mac icinde yaptiklari belli, 2.yarida takima katilip bu kadar surede adapte olabilen bir futbolcu. Adam gayet de yeterli oynuyor.

Yaptiginiz kiskancliktan baska bir sey degil ki, baska bir sekilde nasil adlandiracagiz? Forlan lafi ciktiginda, ona bile laf attiniz, forlan olm bu, kendi takiminin maclarinin ozetlerinden baska hic mi mac izlemiyorsunuz cidden?

Adam kiralamis, nerden saldirsak diye bakiyorsunuz. Sonucta almadik abi adami, senin benim gibi olmayan, isi bu adamlari takip etmek olan adamlarin, bu adam gelecegin yildizi olabilir demisler, biz de kiralamisiz, begenirsek sene sonunda aliriz, baktik bi halta yaramiyor gerisi geriye gonderirirz. Kaybimiz ne ki bu konuda?

Cocuk gibi laf atanin da kim oldugu belli, ilkokullu, cocuk gibi laflarin cidden fazlasiyla seviyeli

Red said:

simao kim abi.

şuan simao yerine serdar özkanı koyun kadroya.simaoyu aramazsınız

portekiz milli takımıda türkiyeden tek farkı ronaldo olan bir takım

sdfsf su laflarindan sonra futboldan ne kadar anladigin belli oldu cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

saydığın isimlerden bir tek figo gerçekten efsane, duruşuyla, kariyeriyle ve yaşadıklarıyla vs.

Nani, Pepe şuan çok yetenekli adamlar olmasına rağmen çok sorunlu adamlar, yine de önlerinde harika bir kariyer bekliyor onları, tıpkı Ronaldo gibi, gerçi Ronaldo bu listeye direk giriyor gibi ama neyse asdf

Simao dediğin Benfica'yı yıllarca sırtında taşımış adam, Sporting'de parlayıp büyük umutlarla Barcelona'ya alınmış, ardından burada kulüp tarafından harcanarak başarısız olmuştu. Sonra Benfica'da takımın herşeyi olunca ve milli takımda da parlayınca büyük kulüpler defalarca kendini istemiş, ama o bir kere büyük kulüplerden çektiğinden dolayı hep reddetmişti. Ben çok iyi hatırlıyorum Chelsea çok büyük bir rakama kendisini almak istemişti, kulüp kabul etmiş ama Simao gitmek istememişti. Ardından kulüple aralarında sorunlar çıkmış o da Atletico Madrid'e gitmişti.

A.Madrid kariyerini anlatmaya gerek yok, UEFA'yı aldıkları yıl lig, kupa ve UEFA maçlarının tamamında forma giymiş, takımın herşeyi olmuştu.

Simao'ya geçmişi parlak değil, boş beleş adam değil vs. demek saçmalık abi yapmayın. Ha sevmezsiniz, ben hiç ısınamadım dersiniz ama adamın futbolculuğuna, kişiliğine vs. laf atmak çok saçma,

Beşiktaş'lılığımdan önce bir Simao hayranı olarak yazıyorum bunları aslında, biraz taraflı olabilir. Hani Simao bugün Türkiye'de başka bir takıma gelse yine aynı şeyleri yazardım. Tekrar diyorum abi Simao abi Simao ASDAS
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

portekiz ligi = porto

Portekiz ligi dediğin ligden 3 takım uefa da yarı finale kaldı. Final iki portekiz takımı arasında oynandı.

Senin ligin ne?

Simao'nun nasıl oynadığı tabi ki senin görüşündür beğenirsin beğenmezsin. Ama biraz objektif bakan herkes simao'nun kısa vadedeki performansını beğenir. Yılın en etkili transferlerinden biridir. tekrar ediyorum
20 maç 8 gol 11 asisst

Çok verimli bulduğunuz stoch 25 maçta 3 gol attı.

Beşiktaş'ı yerin dibine sokmaya çalışıp çalışmamanız önemli değil. Biz de farkındayız çok kötü bir sezon geçirdiğimizin her takımın kötü sezonu olabilir bundan daha doğal bir şey yok ancak sizin laf atma anlayışınızı çözemedim. İşinize gelince istatistik işinize gelince topsuzken ne yaptığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Nobre gidiyor, 2 senelik sözleşme imzalayacakmış.

Mersin bombayı patlattı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş'ın Brezilya asıllı golcüsü Mert Nobre'yle anlaştı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdükleri Nobre ile anlaştıklarını söyledi.

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Nobre'nin Mersin'e geleceğini ve 2 yıllık sözleşmeyi imzalayacağını ifade eden Kahramanlı, ''Yeni transferimiz tüm Mersin'e hayırlı uğurlu olsun. Nobre'nin takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü her şeyin dışında Nobre, kendisini ispatlamış, kaliteli bir futbolcu'' diye konuştu.

Kahramanlı, transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret ederek, ligde kalıcı bir takım oluşturabilmek için güçlü bir kadro kurabilmenin hesaplarını yaptıklarını kaydetti.
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

ferrariyi de gonderdik mi bu sene de transferde sampiyonuz demektir :)

yalnız ben hala ferrari'nin süper bi adam olduğunu düşünüyorum. hele ki onun kademesini kovalayabilecek bir adam var sidnei gibi ama işte yabancı kontenjanı sucks. hayır gidecekse gitsin zaten o ayrı mesele de bu gibi adamlar beleşe gidiyor o dokunuyor. geçen sezon ortası roma 5m avro vermişti ferrari'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

niceeee

yalnız forvet olarak baya sıkıntı yaşarız almeida sakatlanırsa fln.

Yok yahu, nobre türk statüsünde olduğu için mecburiydi, şimdi mustafa ve mehmet olacak işte. Yabancı olarakda bebe var ben her ne kadar bebe'den pek bişi beklemesemde =P 4 forvetde sakatlanmayıversin bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beşiktaşlı olsam 10 quaresmayı 1 simaoya değişmem.

değerini bilin olum adamın, quaresma on atak yapar, artisliğinden sadedce bir tanesi gol olur.

simao ise takım adamı gittiği her takımı sırtlar, diğer oyuncularıda nerde durması gerektiği konusunda uyarır vs hep aktiftir.

eminim yüz beşiktaş taraftarına sorsak simao mu gitsin quaresma mı dense herkes quaresma kalsın der. aksine bence quaresma gitse ve simao gibi bi adam daha gelse beşiktaş çok çok daha iyi yerlerde olurdu.

quaresma yeteneksiz demiyorum, diyende çarpılır zaten. ama bu tür adamlar takım oyunu denen hadiseye çok ters. böyle adamlar 10 top kaptırır, ama öyle bi gol atar ki ağzın açık kalır kredisi sonsuz artar tekrar. bilerek oynamıyo filanda demiyorum adamalrın karakteri bu sadece. aşırı yetenekli, o yüzden dur şunuda geçiyim diyo gidiyo top. adam gibi anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi quaresma bok gibi vs demiyorum yani.

ben beşiktaşın yerinde olsam quaresmayı yollarım iyi bir paraya saydırırım yerine simao gibi asker-general bir adam alırım, o zaman direk şampiyonluğa oynarım ama quaresma kalırsa eminim beşiktaşın şampiyon olamayacağına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...