fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 20 maç oynar, fenere atar bi tane işte bütün sezon, taraftarın sevgilisi olur
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yine vıcık vıcık yapmssnz salyalarinzla buralari bee off :D
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sezon sonu bu elemanada yapın bi kampanya "DAYAN VE EFSANE OL Tiago Manuel Dias Correia"
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bizim bütün takim dayanirsa isiniz zor yanliz söyliym bastan da...
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 14 yaş esprisi gelmiş dağılabiliriz.
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya bu mendes olayınız nedir ya!!! hayır her futbolcuyu farklı farklı menejerlerden transfer edilmesini gerektiren bir kural mı var, yada tüm futbolcular aynı menejerden alındımı sahada farklımı oynuyorlar? kimleri almışız mendes den Q7 : 7 milyon euro Almeida : 2,5 milyon euro Fernandes : 18 milyon euroya transfer eden marsilyadan 2.5 milyon euro ya aldık Simao: yarım sezon da geldi ikinci yarı takımın en iyilerinden biri adamın kalitesi tartışılmaz kaça geldi 2 milyon euro Sidnei : daha 21 yaşında Kiralık ve opsiyonu bizde yıldız adayı bir adam , satın alma opsiyonu 14 milyon euro, Bebe: 21 yaşında geçen sene M.united 9 milyon euro vererek aldı adamı, şimdi bizde kiralık ve satın alma opsiyonu bizde.adam bir çıksın sahaya 3 -5 oynasın sonra konuşun Ben mendes denen menejerden gayet memnunum , yahu mehmet topuz 9 milyon euro, guizaya 14 milyon euro , niang a 16 milyon euro daha bu sene emenikeye 9 milyon euro verdiniz menejerleri farklı ama dimi o zaman sorun yok!
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ayni espiriyi fenerliler yapnca über zeka ürünü oluyor.. ilginç tabi.. evet dükkanin önunu acalım biraz da salyalari temizleyelim ;) yok fernandes'in yarisni almısız,yok mendes besiktasi alıyormus..
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hele su mendes besıktası alıo geyikleri felan büyük eziklik, sayfa sayfa yazı yazıyorlar mendes sunu yapıyor mendes böyle adam, yahu sizene , mendes den 6 yabancı almışısız 6 sındanda memnunuz, üstüne bütün bu yabancıları çok da ucuza almışısız , insallah daha çok adam alırız bakıyorum da mendes listesinde daha çok çok iyi oyuncular var.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 demirorenle mendesin arasi bozulursa adam bi parmak siklatti mi portekiz squad kazan kaldirir. vur patlasin cal oynasin. :D
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 masq bebegim cok kıskancsin anlıyorum,cok da basarisz bir trollsun anlıyorum.. bak yeni sildim yerleri ya,akıtma abicim salyalari lütfen.. sizin niden q7'niz yok sizin niden BAM'inz var diye aglayin abicim.. aha bu mendes denen adamin basarisidir.
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hayır guti simao felan geldi yaşlı dedileri , 21 yasında yıldız adayı çok önemli iki oyuncu aldık daha adamlar yıldız adayı !!! daha ayaklarına top deymeden sahaya çıkmadan sabri ile kıyaslamalar, dalga geçmeler , hayır orta yaşlımı alalım siz susun diye anlamadım ki, ya çok genç ya çok yaşlı ya mendes, yani bok atmak için gerçekten sınırları zorluyorsunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tinu said: hele su mendes besıktası alıo geyikleri felan büyük eziklik, sayfa sayfa yazı yazıyorlar mendes sunu yapıyor mendes böyle adam, yahu sizene , mendes den 6 yabancı almışısız 6 sındanda memnunuz, üstüne bütün bu yabancıları çok da ucuza almışısız , insallah daha çok adam alırız bakıyorum da mendes listesinde daha çok çok iyi oyuncular var. listenin ilk sirasinda Ronaldo var.. dusunsene mendes'in oyuncusu diye amma dil uzatirlar o adama %00000.1 ihtimallede gelse.. -ekiekieki mendes yine adam getirmis ekiekieki. -ama ronaldo ? -mendes besiktasi alıyor ekiekieki
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 he yani adamın elindeki futbolculara bakın, kaç tanesini takımınızda görmek istemesiniz ki? hayır zaten bunun tartışılması bile çok komik, yani ne alaka bütün futbolcuların menejeri mendes se, hayır futbolcular kötü çıksa yada çok ucuk rakkamlara alsak felan anlayacam ama aldığımız isimler ortada e aldığımız rakkamlar ortada ne diye eleştiriliyor anlamıyorum , hele neydi biri bi sitede uzun uzun yazmış mendesi üşünmemiş düşünmüş yazmış adam,
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hahah :D o msj'dan onu cikartmadin dimi abi :D
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benim anlamadığım bi futbolcunun bonservisinin yarısını alıp almamak neden bu kadar önemli? Yani neyin başarısızlığıdır bu? Adamı almışmıyız bonservisin yarısı bizde adam oynuyor paşalar gibi kulübün sözünde ee ? Oyuncuyu satarken az para kazanacağız diye mi şikayet ediyorsunuz? 3 büyüklerden hangisi ucuza yabancı almışta satmış milyon dolarlara? Futbolcu çöplüğünden başka bişey değil. Keşke bütün kulüplerimiz futbolcuların bonservislerinin yarısını alsa.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ahahahaha emin ol ona bile kulp takarlar. Pati ahalisi işte. Kedi sitesinden ulaşamadıkları ciğerlere mundar demelerini bekliyorsun... Çok beklersin. Bırak eğlensinler.
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok bok atacak bi sey bulamadı düşündü ne desem şimdi aklına bu geldi ronaldo gelcek eveeet bunu yazayım!!! birazdan anca 34 yaşında alırsınız yazar.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 niang'a 16 değil 7 milyon euro ödendi. 16 ona ödenen yıllık bedel dahil. aynı mantıkla quaresmaya bakıldığında 30 milyon euro falan eder. almeida nın fernandez in falan yarısını alıyorsunuz. zaten almeida nın tamamı da pek karlı değil. sidnei ve bebe'yi görmedik, göreecez. bebe'nin youtube videosunu gördük; çok iyi bi futbolcu. sabriden artı özelliği biraz daha yakışıklı olması. o kadar. wiki'ye göre de portekiz üçüncü ligi dışında toplam 2 (iki) maça çıkmış. nerdeyse benle aynı.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Real'in sezon acılısında oynamak icin mendes'e 21m euro vermisiz ayrica sariyer civarindan arsa da madrid baskanina verilcekms
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yarin x bi kulup mendesin cebine parayi koyup fernandes ve simao nun haklarini aldi mi gozler yasli arkasindan eki eki dersiniz. fon babasinin hayrina veriyor 2-3 milyona topcularu zaten. hey allam gece gece lcd kafası heralde...
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dusuncelihayvan said: benim anlamadığım bi futbolcunun bonservisinin yarısını alıp almamak neden bu kadar önemli? Yani neyin başarısızlığıdır bu? Adamı almışmıyız bonservisin yarısı bizde adam oynuyor paşalar gibi kulübün sözünde ee ? Oyuncuyu satarken az para kazanacağız diye mi şikayet ediyorsunuz? 3 büyüklerden hangisi ucuza yabancı almışta satmış milyon dolarlara? Futbolcu çöplüğünden başka bişey değil. Keşke bütün kulüplerimiz futbolcuların bonservislerinin yarısını alsa. ahaha tebrik ediyorum aynen katılıyorum, yok yarısı mendesdeymiş adam sahada yarı bacaklamı oynuyor! adam beşiktaş formasını giyiyor çatır çatır oynuyor. diyorum ya bok atacak şey bulamıyorlar menejere taktılar şimdi.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 3 büyüklerden hangisi ucuza yabancı almışta satmış milyon dolarlara? okocha ile balic'ten elde ettiğimiz karı türk takımlarının 40 yıllık futbolcu satış geliri karşılayamaz.
Öne çıkan mesajlar