Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Carlos Carvalhal: Başkan Yıldırım Demirören gidince, onun verdiği güven ortadan kayboldu. İnsanlar 'yarın ne olacağız' kaygısı yaşadılar.

Bu sezon amacımız play-off'a kalmaktı. Bunu da başardık. Sezon başından beri yaşanan olaylara bakıldığında durumumuz harika.

Şampiyonluk için ayaklarımız yere basmalı. Kafamızı kaldırıp göğe değil biraz daha yere bakmalıyız. Her an her şey olabilir.

Biri şu adama sağlam bir tokat atıp, hacı kendine gel lütfen desin.

Adam ya gerçekten aşırı derece temiz kalpli bir Pollyana ya da mal

gerçi pollyanacılıkta mallık demek ya neyse asdfasd

tamam amaç playofftu ama derler hacı, liderin 17 puan arkasında gireceksin playoffa, sezon boyunca playoffta karşılaşacağın rakiplerden en güçsüz olanını sadece 1 kez yenebilmişsin. Tamam diğer ikisine karşı iyi oynamışız ama öyle ya da böyle 4 maçtan 2 puan çıkartabilmişiz.

Sanki playoffta bütün maçları kazanacağız da şampiyon olacağız.

Belki çok güveniyor takımına ama şu Beşiktaş'a güvenmekte mallıktan başka birşey değil. Gidip Braga'yı eleyen takım Atletico Madrid'e eleniyorsa hiçbirşey beklenmez bunlardan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş’ın Adidas’a olan borcu yüzünden Kartal Yuvaları’na artık yeni forma gönderilmiyor.

Ben indirim başlattılarda formaları o yüzden çektiler sanıyordum da şüphelenmiyorda değildim. Forma almaya gittim geçen yine baktım raflar bomboş Cevahir'deki Store'da ...

Elazığspor'un Lotto'ya olan borcu yüzünden Store'unu açamaması gibi birşey bu da, Beşiktaş'ın düşürüldüğü hal ...
Sosyal ağlarda paylaş

http://c1204.hizliresim.com/w/1/40myw.jpg

Yaşları küçük ama kalpleri büyük... Hepsi aileden Beşiktaşlı olan ve Beşiktaş Spor Kulübü’nün cimnastik şubesinde spor eğitimi gören minik kızlardan Siyah-Beyazlı camiaya dev çağrı...

Beşiktaş Kulübü’nün mali durumunun hiç de iç açıcı olmadığı haberlerinden etkilenen minik yürekler, ellerini ceplerine attı, ailelerinin kendilerine verdiği harçlıkları kulübe yollama kararı aldı.

‘Damlaya damlaya göl olur’ atasözünden hareketle, ‘Damlaya damlaya BeşiktAŞK’ sloganı ile yola çıkan minik kızlar, “Bizler küçüğüz, bu nedenle verebileceğimiz paralar da küçük. Ancak her Beşiktaşlı kulübü için küçük fedakârlıklar yaparsa, kulübümüz içinde bulunduğu zor durumdan rahatlıkla çıkar. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dediler. Bu kampanyanın, ateşten gömleği sırtına geçiren yeni başkan Fikret Orman ve yönetimi tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...