Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk dönemde de fenerbahçe'nin fikstürü öyleydi. avrupa'da maç yapan takımlardan daha yoğun maç yapıyorduk bi ara. fökstör avantajı böyle bişey.

bu arada cnn türk'teki ünlü spor bilginleri ilker yasin & co, yarın hilbert, ernst ve edu'nun fifa'ya "paramızı vermiyo bunlar" diye şikayette bulunacağını söyledi.
Mesaj tarihi:
sezon başı maçları seyircisiz olduğu için hafta arası oynadı ve hep hafta arası oynadığı için haftada bir hafta içi yani cuma pazartesi oynadı.

Bir hafta cuma öbür hafta pazartesi oynamak 6 günde 3 maç yapmaya benzemez.
Mesaj tarihi:
3 mağlubiyet üstüste, sıkışık fikstür Braga maçları ve 2 hafta içinde Sivas ve Galatasaray deplasmanları. Beşiktaş yönetim anlamında kötü giderken saha sonuçlarıyla mutlu oluyordu, şimdi hem playoff hem Avrupa dışı kalabilir bu süreçte. İşler çok kötü gidiyor
Mesaj tarihi:
Kalbim sıkışıyor Beşiktaş'in halini görünce ya. Bir de bu tarz haberler medyanın eline hep geliyor ama üstyönetimler takımlar iyi giderken yayınlanmasına izin vermiyor. Fakat bu hale düşüldü mü acımadan doğru/yalan farketmeden veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Dört büyükler dışında kimseyi almazlar pılıyoffa. Amacı para kazandırmak olan bir organizasyona gidip neden para kazandırmayacak anadolu takımlarını alsınlarki. Bundan sonraki tek iş trabzonu ne yapıp ne edip ilk dörde bıraktırmak olacak.
Mesaj tarihi:
Llama said:

almaida fifaya alacakları için başvurmuş.

FIFA'ya değil, kulübe ihtar vermiş giderim diye

alacakları için değil, düzensiz ödeme yapıyorlar diye vermiş birde, zamanında vermiyorlar vs. diye

portekizlinin parası kalmaz şuan beşiktaş'ta, ama yerlilerin vs. hiç ücret aldıklarını sanmıyorum ben bu kulüpte
Mesaj tarihi:
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=10851

"Fabian Ernst, 2010/2011 ve 2011/2012 sezonundan toplam 982.166 Euro alacak iddiasıyla FIFA’ya başvuru yapmış olup, uyuşmazlık FIFA nezdinde devam etmektedir"
Mesaj tarihi:
abi demirören yönetiminde bir dönem gösterin ki bana ödemeler sorunsuz yapılmış olsun, ne bilim ödemeler konusunda herkes mutlu olmuş olsun.

Mete Düren'de zaten Demirören'in numaralı iti olmuş.
  • Yeni Oluştur...