Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

"klüp 5-6 aydır bütün branşlarda kaderine terkedilmiş durumda.takımda paralar ödenmiyor.para yok.borçlar dağ gibi.kayyuma gidecek klüp ama hamle yapılmıyor.yd türkiye'de en yetkili ikinci futbol adamı.tüm camiasını karşısına alarak bu işlere kalkışıyor.beşiktaş küme mi düştü ki böyle davranıyor.bunu biliyor da o yuzden mi klübü kaderine terkediyor.varsa birşey bize de söylesin.bu kadar oluruna bırakmak normal değil.beşiktaş dingonun ahırına döndü.herkes beşiktaştan birşey almaya gelmiş.kimsenin bişey verme niyeti yok.taraftarın beklentisi bu kirliliğin içinde sadece beşiktaş değerlerini koruyacak bir yönetim bekledi.bu çamurdan cıkmak istedi.beşiktaşın 110 yıla yakın olan bir tarihte kara leke olarak anılacak bu başkan.hiç olmazsa kalan kısa sürede bunları telafi edecek bişeyler yapsın.bu dakikadan sonra bari iyi işler yapılsın.1 tl lik organizasyonu beşiktaşın içinde 4 tl ye mal olmus diye gösteren adamlar var.klübü kene gibi yiyorlar ve buna göz yuman bir başkan var..bu başkan da serdar bilgili gibi çekip gitmek istiyor.bu adam beşiktaşın başarısızlıgında üzüntüden aglayan adamdı..eskiden olsa ümraniyeye gidilir olaganüstü hal ilan edilirdi.yarın hiçbişey olmamış gibi gün başlayacak.beşiktaşlı yönetici olsam fernandesin cezası 1 maca inse bile oynatmam.bakıyorsun fb macı oynanırken mac sonuna dogru resmi sitede ceza acıklanıyor.camia tv ye cıkıp birilerinin konusmasını bekliyo.taraftarın içi yanıyor.haklılar.söyleyecek kelime bulamıyorum"

erdem ulus
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

emre iki sarıdan kırmızı gördü mü hiç ben hatırlamıyorum da karar doğru, ama bizim engin malinin hareketine bile ceza indirimi veren tahkim buna da vermeli

gs'lisin diye demiyorum ama baros'un kırmızı kartından sonra sırf engin değil herkes hakemi tartakladı orada. bu sadece o pozisyonda değil her maçta her takımın yaptığı bir şey ama nedense fernandes'e iki maç ceza veriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Simao bu sezon sıfır.

Q7'nin 3. kırmızı kartı mı ne oldu, hep sinirlenip girmeler. Gerçi bu sefer sinirlenmelik bir pozisyon yoktu, 10dk önce girmişsin nedir bu öfke. Bildiğin sabotaj.

Almeida'nın ahı gitmiş vahı kalmış, finishing olmayan forvet mi olur allasen

Hoca iyi niyetli bence ama TD olarak bu yeterli değil. Adam en azından elinden geleni yapmaya çalışıyor, Q7 stayla sabote etmiyor takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...