souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ilahi demirören bir alemsin.gerekirse avrupaya gitmeyelim ne demek.böyle bir adam nasıl olurda bjk başkanı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tam kayserili iş adamı tipi var bu demirören'de kontrol ettim değilmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bekir Yarangüme Beşiktaş'tan alacaklarını tahsil edemediği için Yıldırım Demirören'in makam otosuna haciz koydurtmuş. Diye bir haber var, düşene biraz da biz vuralım tadında bir haber ama basketbol şubesindeki yerlilere gram ödeme yapılmadığı da biliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 takım daha yeni istanbula gele bildi tek günlük idmanla mersin maçına çıkıcaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 1 maç seyircisiz oynama cezası gelmiş.korktu demirören tepkilerden, gerekeni yapmışlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yıldırım istiyor dendi bu cezayı vay beee adam kayseri havalimanında karşılayanlarıda stada aldırmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 said: Bekir Yarangüme, Beşiktaş'tan alacağını tahsil edemeyince, avukatı Başkan Yıldırım Demirören'in makam arabasını haczettirdi. Altunizade'de polis kontrolü sırasında plakası tesbit edilen araca el konuldu ve satışa çıkartıldı. http://www.basketfaul.com/makale/13418/yildirim-demirorenin-makam-otosuna-yarangumeden-haciz.html Titanic gibi batıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fener değilde bjk kümse düşerse çıkamaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok cıkar ama banka asyayı 3 bitiririz 4 lü playoff da penaltılarla faln cıkarız ama orda da hakkımız kesin yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 a2de kiralık bir çok oyuncumuz var toplarız hepsini onlar çıkartırlar... hem bank asya tecrübesi var adamlarda super ligtekilerle birleşince güzel takım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 düşmeyeceği için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 demirören tff başkanı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 keske arabasi yerine, demiroren in kendisini haciz etselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya bu gözlemciler sadece biz kufur ediyoruz gibi bize takık mi.. yoksa demirören cezayi kendisi isteticek kadar cok mu bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 demirören saolsun besiktastan sogudum artık insallah sike yapmısızdırda duseriz faln diyorum hiç deyilse su adamın adi sike ile anılır faln bu vesile ile gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 takım şikeden duerse tum boku adalı ve tayfura atar aha buraya yazıyorum.. kendini soyutlar hersyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 "Önemli!!! Olası bir hava muhalefeti nedeniyle Mersin İ.Y maça çıkamazsa,cezalı Sivok ve Fernandes Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.." eyvah eyvah yoksa yine mi beşiktaş'ın hakkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 umarım öyle olur gerçekten oynanmasın mersin maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ahahah yeni düşündüm daha ben bunu şimdi bir şekilde (geç kaldılar kar mar) mersin maçı iptal olsa ne güzel olur....yok yok hiç de güzel olmaz adamların cezaları fenere denk düşer!!1 diye beyin fırtınası yaptım ve gerçek oldu. Vay anasını satayım. 3-0 falan yenecek fener muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 la feneri kalecisiz yenmişiz fernandessizmi yenemicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 applev0dka said: takım şikeden duerse tum boku adalı ve tayfura atar aha buraya yazıyorum.. kendini soyutlar hersyden adam zaten ilk gün gidip sattı bunları, benim hiçbir haberim yok. Bana kalsa zaten bunları almazdım kim ki bunlar ? falan dedi. Şerefsiz haysiyetsiz yine bırakmaz öyle bir durumda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 "Bu arada Mersin işi ciddi..Başkanla konuştum..Sabah uçağı iptal..16.30 da iptal gibi.Gece tek uçak kalmış.O da kalkmazsa maç ertelenebilir.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 özel uçak kaldırsınlar.. hala amele gibi gelen futbol takımları var beee ulan barca trenle otobüsle gitti uçak kalkmayan yerlere hem pazar günü istanbuldaydın ne dönersin mersine geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Llama said: özel uçak kaldırsınlar.. hala amele gibi gelen futbol takımları var beee ulan barca trenle otobüsle gitti uçak kalkmayan yerlere hem pazar günü istanbuldaydın ne dönersin mersine geri ben bunu anlamıyorum işte, Barca otobüsle gitti, ŞL'den elenmesine yol açtı belki de bu ama yine gitti. Senin takımın gelmek için farklı farklı bir ton yol varken, sadece uçak kalkmıyor diye yerinde kalkıp gelmiyorsa bunun yaptırımı maç erteleme olmamalı... Hafta içi maçı diyorsunuz, yanılmıyorsam Barça o dönem deplasman maçının hemen ardından otobüse binip bir günde İtalya'ya gitmişti. Sanki Mersin'e çığ düştü, şehir komple altında kaldı da kar mazeret olarak gösteriliyor. Şu maç ertelenirse ciddi ciddi idari sorundur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Llama said: özel uçak kaldırsınlar.. hala amele gibi gelen futbol takımları var beee ulan barca trenle otobüsle gitti uçak kalkmayan yerlere hem pazar günü istanbuldaydın ne dönersin mersine geri ben bunu anlamıyorum işte, Barca otobüsle gitti, ŞL'den elenmesine yol açtı belki de bu ama yine gitti. Osasuna maçına federasyondan erteleme istedi de reddedildi. Düşünün ki dünyada en çok kollanan takım belki de Barça ama gitmezsen yakarız başını dediler. Adamlar trenle gitti trenle ... Senin takımın gelmek için farklı farklı bir ton yol varken, sadece uçak kalkmıyor diye yerinde kalkıp gelmiyorsa bunun yaptırımı maç erteleme olmamalı... Hafta içi maçı diyorsunuz, yanılmıyorsam Barça o dönem deplasman maçının hemen ardından otobüse binip bir günde İtalya'ya gitmişti. Sanki Mersin'e çığ düştü, şehir komple altında kaldı da kar mazeret olarak gösteriliyor. geçen yıl bank asya'da da her yere uçakla gidiyordu beyefendiler de şimdi uçak yok diye maça gelmiyorlar ... Şu maç ertelenirse ciddi ciddi idari sorundur yani, hani gerçek anlamda hak yemektir sene başından beri ilk defa tam yerinde kullanabilir herkes o geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar