Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Bekir Yarangüme, Beşiktaş'tan alacağını tahsil edemeyince, avukatı Başkan Yıldırım Demirören'in makam arabasını haczettirdi.

Altunizade'de polis kontrolü sırasında plakası tesbit edilen araca el konuldu ve satışa çıkartıldı.

http://www.basketfaul.com/makale/13418/yildirim-demirorenin-makam-otosuna-yarangumeden-haciz.html
Titanic gibi batıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah yeni düşündüm daha ben bunu
şimdi bir şekilde (geç kaldılar kar mar) mersin maçı iptal olsa ne güzel olur....yok yok hiç de güzel olmaz adamların cezaları fenere denk düşer!!1 diye beyin fırtınası yaptım ve gerçek oldu. Vay anasını satayım.

3-0 falan yenecek fener muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

takım şikeden duerse tum boku adalı ve tayfura atar aha buraya yazıyorum.. kendini soyutlar hersyden

adam zaten ilk gün gidip sattı bunları, benim hiçbir haberim yok. Bana kalsa zaten bunları almazdım kim ki bunlar ? falan dedi.

Şerefsiz haysiyetsiz yine bırakmaz öyle bir durumda,
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

özel uçak kaldırsınlar..
hala amele gibi gelen futbol takımları var beee
ulan barca trenle otobüsle gitti uçak kalkmayan yerlere

hem pazar günü istanbuldaydın ne dönersin mersine geri

ben bunu anlamıyorum işte, Barca otobüsle gitti, ŞL'den elenmesine yol açtı belki de bu ama yine gitti.

Senin takımın gelmek için farklı farklı bir ton yol varken, sadece uçak kalkmıyor diye yerinde kalkıp gelmiyorsa bunun yaptırımı maç erteleme olmamalı...

Hafta içi maçı diyorsunuz, yanılmıyorsam Barça o dönem deplasman maçının hemen ardından otobüse binip bir günde İtalya'ya gitmişti.

Sanki Mersin'e çığ düştü, şehir komple altında kaldı da kar mazeret olarak gösteriliyor. Şu maç ertelenirse ciddi ciddi idari sorundur yani
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

özel uçak kaldırsınlar..
hala amele gibi gelen futbol takımları var beee
ulan barca trenle otobüsle gitti uçak kalkmayan yerlere

hem pazar günü istanbuldaydın ne dönersin mersine geri

ben bunu anlamıyorum işte, Barca otobüsle gitti, ŞL'den elenmesine yol açtı belki de bu ama yine gitti.

Osasuna maçına federasyondan erteleme istedi de reddedildi. Düşünün ki dünyada en çok kollanan takım belki de Barça ama gitmezsen yakarız başını dediler. Adamlar trenle gitti trenle ...

Senin takımın gelmek için farklı farklı bir ton yol varken, sadece uçak kalkmıyor diye yerinde kalkıp gelmiyorsa bunun yaptırımı maç erteleme olmamalı...

Hafta içi maçı diyorsunuz, yanılmıyorsam Barça o dönem deplasman maçının hemen ardından otobüse binip bir günde İtalya'ya gitmişti.

Sanki Mersin'e çığ düştü, şehir komple altında kaldı da kar mazeret olarak gösteriliyor. geçen yıl bank asya'da da her yere uçakla gidiyordu beyefendiler de şimdi uçak yok diye maça gelmiyorlar ... Şu maç ertelenirse ciddi ciddi idari sorundur yani, hani gerçek anlamda hak yemektir sene başından beri ilk defa tam yerinde kullanabilir herkes o geyiği
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...