Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

valequenta said:

fizban said:

ben amerika'dayken türk'üm dediğimde baklava falan diyolardı ya, nası bi ortamda yaşıyosunuz da hasan şaş diyolar.

manhattan broadway 25th street.

ortamda problem yok. gercekler.

valequenta said:

Wispy said:

Amerikalıya Türküm diyince HASAN ŞAŞ diyorlar topicin en güzel msgı bence.

Ben de Arjantinli görünce Messi bir imza verir misin diyorum

alttaki mesajda hemen kapak olmus

Tamam sampiyon sakin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela benim iki çocuğum dünyaya geldi, ben hep yurtdışındaydım. Onlar da hep olaylı oldu zaten. Kıbrıs'a gitmiştik, Gordon Hoca vardı. Eşim de o zaman hamileydi. Biz gittik, bir gün sonra doğum yaptı. Bizim de 22 gün orada kalmamız lazım. Ekol olsun diye Metin, Ali, Feyyaz 'dan birini koy dediler bana. Ben de hanımı aradım, çocuğun adını koymayın da maçlar başlayacak, ilk gol atanın ismini koyarız dedim. Sonra geldik İstanbul'a, aradan 15 gün daha geçti. Gol yok. Tam 1,5 ay oldu. Eşim sabırsızlanıyor tabii artık. Araya Milli Takım girdi, 15-20 gün de öyle bekledik. Sonra bu kez de İnönü'de Trabzonspor'la berabere kaldık. Diğer hafta Bursa'ya gittik, orada da berabere kaldık. Sonra geldik burada Karabükspor'la oynayacağız artık. Karabük de yeni çıkmıştı lige. Artık 5-6 olur diyoruz. Metin, Ali, Feyyaz hepsi atar diyoruz. Birinci devre özlenen golü attık. Herkes havalarda ben ise sus pus.

Çünkü o golün sahibi Walsh idi. İkinci devre oldu ama gol olmuyor. Son dakikalara geldik artık, Walsh girdi yine sol taraftan, Metin'le Feyyaz'a çıkarsa bom boş gol olacak. Bomboşlar, kimse yok. Kaleci zaten ayaklarını uzatmış. Orada yine kendi vurmaz mı kalecinin altından yine gol oldu. Herkes sevinçten çıldırıyor. Walsh gol sevincini benimle yaşamak için koşa koşa geldi ve boynuma sarıldı. Ben ise onu yumrukluyordum sinirimden.

Garibim azıcık Türkçesi ile 'Neden Süreyya neden' diyordu bana...Maç bitti 2-0, Hanımı aradım 'Babamın ismini mi koyacaktık ne koyacaksak koyalım artık şu çocuğun ismini' dedim.

Kızımda da yine aynı, İsviçre’deyim bu sefer. Yağmur yağıyor tabi orada sürekli. Tam sahaya geldik, Ünal’la beraber sahadaki işlerimizi hallediyorduk. Ahmet Ateş var bizim kulüpten. O sahaya geldi bana işaret ediyor, gel gel diye. Gittim yanına. Yağmurdan sırılsıklam olmuşuz ama. İstanbul’dan haber geldi, kızın oldu dedi. Ben de iyi dedim alıştık artık. Tabi futbolcular falan, herkes beni tebrik etmeye başladı.

Del Bosque Hoca vardı o zaman. Merak etmiş o da sormuş kızı oldu demişler. Çağırdı beni yanına, gittim. Tabi o konuşuyor ama anlamıyorum ben, teşekkür ediyorum öyle. Tercüman geldi yanımıza. Meğer ismini ne koyduğumuzu soruyormuş. Hoca daha yeni geldik buraya ama dedim, ellerimi yukarı kaldırdım, Allah büyük dedim. O da ben ellerimi havaya kaldırınca, Yağmur koyduk anlamış. Yoksa Yağmur mu koydular ismini dedi tercümana. Ben de tamam o zaman Yağmur olsun dedim hocaya. Eşimi aradım Yağmur koyalım adını dedim, öyle karar verdik.
Sosyal ağlarda paylaş

yok, bu 6 günlük serinin ardından braga maçının ilki var. Braga maçının rövanşı ise GS maçından önce yapılacak.

Derbilerin ikisi de çok sakat döneme denk geliyor. İşte evimizdeki maçları kazanabilseydik şu derbilerin o kadar önemi olmayacaktı belki puan sıralaması olarakta, neyse pliyif var.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

yok, bu 6 günlük serinin ardından braga maçının ilki var. Braga maçının rövanşı ise GS maçından önce yapılacak.

Derbilerin ikisi de çok sakat döneme denk geliyor. İşte evimizdeki maçları kazanabilseydik şu derbilerin o kadar önemi olmayacaktı belki puan sıralaması olarakta, neyse pliyif var.
galatasaray'a geçen seneki tarifeyi uygularız gibi geliyor bana

gese taraftarı olan ancak gese ile pek alakası olmayan bir arkadaşım ile yaşadığım diyalog geldi aklıma (bjk - gs maçı öncesi):

- ulan sami yende götünüzden kan aldık, yine aynısı olacak
+ aldınız da ne oldu, yine biz kazandık.
- ahaha, 2-1 biz kazanmıştık

daha önce ki konularda bahsettiğim ibb gol kaçırınca üzülen arkadaşın ta kendisidir bu diyalogtaki arkadaş

Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha olaya bak ya

""Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Siyah-beyazlı takımın attığı 3. gol sonrası oyuncularının sevincine ortak olmak için yedek kulübesinden futbolcularının yanına koşan Carvalhal'ın, sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi.""
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter YD yürüyüşü Hedef 30 bin kişi! Tarih :29.01.2011
Tarih : 29.01.2011 Saat : 18:00 Yer : İnönü Stadı (Mabedimizin) Önü!

Sen bizi statta dövdüren
Yüzüne sövdüren
Sabote ettiren

Beşiktaş sana kalmaz ulan
Geçmeyiz bu aşktan
Gidecek bu başkan!

Herkesin elini taşın altına koyma zamanı görüyoruz ki susarak bir yere varılmıyor,güzel bir organizasyonla üstümüze düşeni yapmalıyız artık yeter.

NOT: BEŞİKTAŞTAN RANT BEKLEYEN ANASINDAN BEKLESİN!

P.S: Anne denmiş.. istanbulda olsam giderdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...