Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Old Boys çapulcu seviyesine erişememek kötü tbai yoksa 100 beşiktaşlı 10000 fenerliyi yok eder :)

İşte biz old boys tayfasından ufak ufak kurtulduk, siz de içinizdeki çapulculardan kurtulursunuz. Ha bizi var eden o çapulcular diyorsanız orası başka

Çünkü biz ne old boys'u unuttuk ne mühendis Oktay'ı, hala utanmamız sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abisi Galatasaray'ın öngördüğü doluluk oranı ile staddan yıllık geliri 70 milyon dolar, bu rakam Fenerbahçe'de 55 milyon, Bjk de ise yalnızca 20-30 milyon.

Hisse değerleriniz Trabzonspor'un bile altında, gayrımenkul yok, koskoca 100+ senelik klüp olarak kurumları geçtik kişilere borcunuz var. Daha neyin diretmesindesiniz ? Beşiktaş ekonomik olarak mahvolmuş ve dipte bir klüp.

Şu stadı çıkarın bir aradan huzura kavuşun.
Sosyal ağlarda paylaş

"Fuck you" lafını "monkey" anlayan sonra dünyaya ilan eden adamlar, bjk tv deki bir adamın lafından koca beşiktaşı ırkçı yapanlar nerden bilsin çarşının tepki vs vs lerini, ala ala "kartal gol gol gol" lafını almış, yahu hiç anlamıyosan bilmiyosan aç tv izle 50 bin kere ekrana geldi çarşı duyarlılığı yüzünden.Arşivlere bak gazete manşetlerine küpürlere bak, sonra yazarsın buraya.Neyse alayına old boys.Onlar gibisini daha görmedim ekranlarda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Yine mi fakir muhabbeti... Yasaktı sanıyordum.

Neyse. 55000 kişilik Allahın unuttuğu yerde stadım bomboş olacağına, 32000 kişilik İnönü olarak kalmasını ve her maç neredeyse full çekmesini tercih ederim.

lol
bomboş dediğin stadda hemen her maç 32binden fazla insan oluyor. televizyondan gördüğün 600tllik biletlerin olduğu kısıma bakıp sallamaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...