DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 stada bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.haber1903.com/futbol/iste-yeni-mabet-h9097.html böyle bişey de var.. kesin proje acıklanana kadar azcık eli yatkın olan bişeyler cizicek her hafta gazetelere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 applev0dka said: http://www.haber1903.com/futbol/iste-yeni-mabet-h9097.html böyle bişey de var.. kesin proje acıklanana kadar azcık eli yatkın olan bişeyler cizicek her hafta gazetelere :D haber başlığı yanlış olmuş ama. İşte yeni maket! olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Llama said: EricCantona said: Beşiktaşın saklı milyar dolarları mı var stadı yapmak için? evine hangi marka tüp alıyorsun ? Tüp ne la fakir misin? igdaş marka,her ay geçiriyorlar 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DoubleW said: Old Boys çapulcu seviyesine erişememek kötü tbai yoksa 100 beşiktaşlı 10000 fenerliyi yok eder :) İşte biz old boys tayfasından ufak ufak kurtulduk, siz de içinizdeki çapulculardan kurtulursunuz. Ha bizi var eden o çapulcular diyorsanız orası başka Çünkü biz ne old boys'u unuttuk ne mühendis Oktay'ı, hala utanmamız sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bjkye yatırım olsun diye alıyoruz biz hala milangazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yine mi fakir muhabbeti... Yasaktı sanıyordum. Neyse. 55000 kişilik Allahın unuttuğu yerde stadım bomboş olacağına, 32000 kişilik İnönü olarak kalmasını ve her maç neredeyse full çekmesini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Amerikalıya Türküm diyince HASAN ŞAŞ diyorlar topicin en güzel msgı bence. Ben de Arjantinli görünce Messi bir imza verir misin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 asdafasf haberi buldum Amerika Hasan Şaş'ı Seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abisi Galatasaray'ın öngördüğü doluluk oranı ile staddan yıllık geliri 70 milyon dolar, bu rakam Fenerbahçe'de 55 milyon, Bjk de ise yalnızca 20-30 milyon. Hisse değerleriniz Trabzonspor'un bile altında, gayrımenkul yok, koskoca 100+ senelik klüp olarak kurumları geçtik kişilere borcunuz var. Daha neyin diretmesindesiniz ? Beşiktaş ekonomik olarak mahvolmuş ve dipte bir klüp. Şu stadı çıkarın bir aradan huzura kavuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben amerika'dayken türk'üm dediğimde baklava falan diyolardı ya, nası bi ortamda yaşıyosunuz da hasan şaş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Musalla taşı söyleyen Belçikalı tanıdığım var. Ciddiyim melodisini mırıldanıyor. Bunu quote yapıp imzalarına koyacak arkadaşlardan telif isterim, sonuçta Beşiktaş'ın dünya genelinde ne kadar tanınır bir klüp olduğunu zikrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Fizban'a ilk kez katılıyor olabilirim :D Ama cidden kimlerle nerelerde takılıyosunuz da öyle garip cümleler duyuyosunuz? Türk'üm dediğinde wanminut deme ihtimalleri hasan şaş deme ihtimallerinden daha yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben türküm dediğimde bende türküm abi diyorlar hasanşaş demedier hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 fener opera sitesi vardi bütün düynada söylenen videolar falan :) siteyi bıulamadım bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi şaklabanlıkla, yüksek desibelde katagogogo diye bağırarak tanınır olmak gurur verici; sadece tanınayım yeter diyorsanız; şu İzlanda ligindeki balık yakalamalı gol sevinci yapan takım muhtemelen çoğu takımdan daha çok biliniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çarşıya laf atan çarpılır la çarpılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 "Fuck you" lafını "monkey" anlayan sonra dünyaya ilan eden adamlar, bjk tv deki bir adamın lafından koca beşiktaşı ırkçı yapanlar nerden bilsin çarşının tepki vs vs lerini, ala ala "kartal gol gol gol" lafını almış, yahu hiç anlamıyosan bilmiyosan aç tv izle 50 bin kere ekrana geldi çarşı duyarlılığı yüzünden.Arşivlere bak gazete manşetlerine küpürlere bak, sonra yazarsın buraya.Neyse alayına old boys.Onlar gibisini daha görmedim ekranlarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Parayla Tehdite Son Demirörenin bırakması yakındır, düzenleme çıkmadan alır paracıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sakin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 "katagogogo" ile dalga geciceginize "bastır cimbom ok let's go" diye bir besteniz var,ne olduğu belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 onla dalga geçmeyen galatasaraylı yoktur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 vaperon said: Yine mi fakir muhabbeti... Yasaktı sanıyordum. Neyse. 55000 kişilik Allahın unuttuğu yerde stadım bomboş olacağına, 32000 kişilik İnönü olarak kalmasını ve her maç neredeyse full çekmesini tercih ederim. lol bomboş dediğin stadda hemen her maç 32binden fazla insan oluyor. televizyondan gördüğün 600tllik biletlerin olduğu kısıma bakıp sallamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Wispy said: Amerikalıya Türküm diyince HASAN ŞAŞ diyorlar topicin en güzel msgı bence. Ben de Arjantinli görünce Messi bir imza verir misin diyorum alttaki mesajda hemen kapak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar