BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bizim yeni stadın tek çilesi metro, fakat İnönü'de kışın yüzülen tuvaletler, damı akan koridorlar, çevrede bi ton ipsiz sapsız sizin için çile değil, HÖRŞÖY TAKOM ÖÇÖN ise bizim için de metro öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bullet aslında metroda problem yok.zamanla o panik hali azalıcak ben inanıyorum.insanlar çok kasılıyor maç cıkışlarında oysa giderken ne güzel.cıkarken bi 5-10 dakka bekleseler herkes mutlu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Her stad çevresinde var ipsiz sapsız, old boysu ne çabuk unuttunuz, bizimki biraz fazla olabilir :P ama semt tkaımı olmasından kaynaklıdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 applev0dka said: benim babam senin babani döver moduna giricek olay böyle devam ederse.. sacma yorumlarnzi kendinize saklayin bence.. sen sadece başariya göre tesis olur hedöhöhe yaparsan,kendi paranla bişeyi beceremeyip istanbulun en degerli arazilernden birini TOKİ'ye kaptırırsan dalga gecerler yapcak bisey yok.. bide üstüne üstluk kendi parasiyla stadi yapcak olan sadece orda rant pesinde kosanlar yüzünden buna engel olunan besiktasa bu konuda laf söylersen 2 kat gulerler.. said: Şimdi değerli arazi Toki'ye kaptırılarak kazık mı yendi, yoksa stad bedavaya devletten peşkeş mi çekildi? Bunun bi kararını ver önce. Beşiktaş'ın da kaç senedir bi direği dikebildiği yok stada,sanki Galatasaray Ali Sami Yen arazisine yapamadı da Beşiktaş zart diye dikiyor stadı gibi konuşuyosun, dolayısıyla sana 4 kat gülüyorlar farkında değilsin. neymiş 2 kere dusunup 1 kere daha dusunup sonra belki yazıcakmışız dimi.. said: Klasik dediğimi yapın yaptığımı yapmayın kafası bence önce sen biraz düşünüp sonra yazmaya başla. ayrica kimse burda GS'nin UEFA basarisni kucumsemiyor,yapanda eşektir.. Fakat o kadar büyük takımsın da en son ne zaman STAR TV'de mac izledgnzi hatırlıyormusunz.. said: Burada Pzero'ya hakaret etmişsin, şikayet edebilir uyarayım. Biz ne zaman maç izlediğimizi gayet iyi hatırlıyoruz da,sen tarihinde kaç sene Star TV'de maç izlediğini hatırlıyor musun? Hatta 2 takımın ŞL karnesini yazalım bi bakalım durum neymiş? G.S. 20 kere katılmış, 133 maç yapmış 48 maç kazanıp 33 kere berabere kalmış 52 kere mağlup olmuş. A 174 Y 190 BJK. 16 kere katılmış 64 maç yapmış 20 maç kazanıp 12 kere berabere kalmış 32 kere mağlup olmuş. 59 gol atıp 101 tane de yemiş. Aradaki maç farkının sebebi de katılmaların nitelik farkı Beşiktaş genelde ön elemede elendiği için maç sayısı baya bi eksik. Ama ülkecek kendimzi dev aynasnda gördgmzden, yürü kocum hadi aslanim ile avrupa 3.su olduk tanri sandık kendimzi 1 dunya 1 avrupa finallerni kacırdık, sanırsın hala dunyada tekiz.. said: Galatasaray'ın UEFA kupasını tesadüfle, milli takımın avrupa 3. lüğünü hadi koçum yürü aslanımla açıklamak en hafif tabirle saçmalık başka bişey değil. Neyse lafın özü 2 düşünüp 1 yazmak lazımmış dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Red said: arenadan bi metro 5 dakka taksim nolcak :) ya o konuda haklısıınız.ama galatasarayın ben samiyen yerine çok iyi bir stad yapabilceğini sanmıyordum açıkcası :) yani işte olay oydu zaten.. o araziden vazgecti gs ki bence büyük hataydi.. cok cok degerli bir yerde arena kadar büyük olmayan bir stad bile yapsan arenadan fazla gelir elde ederdin emin ol.. ya olay aslında biraz taraftar profili ile de ilgili.. atıyorum Gs maclarinda 30bin kisi varken bunlarin 25bini maca 2 saat kala evden cıkıp geliyordur.. ayni durum besiktas icin oldgunda stadin %80 besiktasdan cıkıp geliyor.. mactan saatler önce ordalar,macdan sonra yine besiktasa gidiyorlar fln.. hani böyle bir toplulk semtten kopmayi istemiyor yoksa tüm mesele bu.. o yüzden insanlarin stadlarindan beklentileri farkli olabiliyor.. arena senin için mukemmeldir,modernlik büyüklük fln neyse beklentin,ayni stad orda besiktasin olsa ben memnun olmazdm yani belirtmek istedgm bu ;) ahanda olay tam burdan uefa kupasna geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Şu da dünyanın en büyük yalanı, Galatasaray mecidiyeköy'de kalmak için ciddi çaba ve para harcadı. Ancak gereken izinler verilmedi,düşününce mantıklı da Mecidiyeköy'de 50k kişilik bir stadı İstanbul trafiği kaldırmaz. Beşiktaş'ta 50k kişilik stadı da İstanbul trafiği kaldırmaz, dolayısıyla yaptırmayacaklar öyle bi stad, ha kabullenir 25-30k kişilik ufak düzeltmelerle İnönüyü modernleştirme çalışmasına girerse Beşiktaş semtinde kalır o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 @Eric sen kendi yazdgin seyi bilmiyormusn da baskasna yazılan bişeyi kendine söylenms gibi üstüne alınp cvp verme geregi duyuyorsun anlamadm ? Besiktasin yıllardr oraya 1 direk bile dikememe sebebini paraya bagladiysan gg no rmk.. p.s: zaten sen son banlanmadan önce cvp vermeyi kesmstm sana ndn verdiysem bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Galatasaray parası olmadığı için mi yapamadı Mecidiyeköy'e stadı, bilmiyosan sallama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 parası var sandı evdeki hesap çarşıya uymadı yaşasın TOKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 EricCantona said: Şu da dünyanın en büyük yalanı, Galatasaray mecidiyeköy'de kalmak için ciddi çaba ve para harcadı. Ancak gereken izinler verilmedi,düşününce mantıklı da Mecidiyeköy'de 50k kişilik bir stadı İstanbul trafiği kaldırmaz. Beşiktaş'ta 50k kişilik stadı da İstanbul trafiği kaldırmaz, dolayısıyla yaptırmayacaklar öyle bi stad, ha kabullenir 25-30k kişilik ufak düzeltmelerle İnönüyü modernleştirme çalışmasına girerse Beşiktaş semtinde kalır o ayrı konu. Şuanda stad 32086 kapasiteli, moderleştiricek diye küçültmezler adamlar stadı böyle bir mantık dünyada yok zaten.50k da olmaz zaten 40-45k düşünüyorum ben.bilemeden 35k yapıp modernleştirme olur ama sırf modernleştirme adıyla 25k lık stad yapmak deli saçması akıl mantık kaldırmaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Llama said: parası var sandı evdeki hesap çarşıya uymadı yaşasın TOKİ Beşiktaşın saklı milyar dolarları mı var stadı yapmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 EricCantona said: Beşiktaşın saklı milyar dolarları mı var stadı yapmak için? evine hangi marka tüp alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Demirörenin her kuruşu kulube gelebilir adamın planları farklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 en azından izin cıksa kendimiz yapcaz, gidipde tokiye pampa biz yapamadk bunu ya.. sana fulya'yi verelm şurayi verelm de sen yap modu olmucak.. olay bir izine bakıyor 3 senedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Olayın özü kimse ne olursa olsun isterlerse Camp Nou diksinler beşiktaş dışına, hiçbir beşiktaşlı maçlardan önce toplanılan çarşıdan vazgeçmek istemiyor. Hatırlıyorum da saat 7 de bir gun derbi macı vardı.Benim de quizim vardı saat 5'te,dedimki quizi olur maca giderim.Fakat o ortamda arkadaşlarımla eğlenmek için hocadan izin almıştım.Hocam işte şöyle böyle çarşıda toplancaz dedim adam "git git sonra yaparım quizini" dedi.Ustune ustlük adam gs'lıydı ve o günde gs ile macımız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 titanın yazdığından anladığım galatasaraylı insanlar şık ve kaliteli oluyor gdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://tools.ntvmsnbc.com/canlianlatim/Assets/Images/PhotoGalleryPictures/0000000382.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 işte ona göre yaparlar yeni stadı.içine beşiktaş çarşısı etrafınada alkol için park yaparlar.bide süs havuzu.al sana beşiktaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tinerci abi bizimkiler lütfen alkol ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tabi abi gecen ay burda diyordu gs'linin biri.. sizin seyirci profilinz hedöödhe diye.. liselisi üniversitelsi tiner cekiyoruz mactan önce.. cimbom old boys stayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hatta kartondan araba maketleri koyarlar ki bira şişelerini rahat rahat atsınlar diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Old Boys çapulcu seviyesine erişememek kötü tbai yoksa 100 beşiktaşlı 10000 fenerliyi yok eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hadi sidik yarıştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 rambo'mu ne vardi ya fenerli hepimizi yer o be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Masquerade said: hadi sidik yarıştıralım. http://www.itusozluk.com/image/uefa-kupasi_68583.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar