Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www.haber1903.com/images/haberler/masaya_oturdular_1325995208.jpg emre ile bizim hoca yemek yemiş laa sezon sonundada sözleşmesi bitiyormuş emrenin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 aynı mekanda karşılaşmışlar, carvalhal'de davet etmiş masasına birlikte yemişler. 2 saat sürmüş ama yemek asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Fener küme düşünce gelir Beşiktaş'a doğuştan Beşiktaşlıyım ben falan der işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ne kadar tatlı hayalleriniz var ya :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 emre gelsin isterim. çirkef ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Emre gelsin, gidene kadar farklı takım tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ortada menajer de varmis he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Emre yolunu hazırlıyo zaten. geçen gün de gs'yi övüyordu "gs'de kazandığım şampiyonluklar çok daha rahattı çok iyi bir ekiptik" falan diyodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 dreagloth said: Emre gelsin, gidene kadar farklı takım tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İstanbul'da çok pis işler dönüyor kentsel dönüşüm vb. isimler altında. Bu sırada 'biz oranın rant merkezi olmasına izin vermeyiz' demek acayip bir ikiyüzlülük öyle böyle değil. Ki stad dediğin o stada sahip takımın rant merkezi olmalıdır zaten tesisiyle avm'siyle, osuyla busuyla. Denildiği gibi bir kanatta toki vs. başka inşaat şirketi rant kovalaması var diğer tarafta ise o değerli araziye konma fikrinin kışkırtıcı cazibesi. İnönü kurtulur mu iktidarın bu müthiş güçlü faşist yapılanmasından bilmiyorum ama şöyle bir 50 yıl sonra falan İstanbul merkezinde sadece zenginlerin yaşadığı geri kalan tüm halkın şehir dışı sayılacak yerlere ittirilmiş olduğu bir yer olacak. - - - Öte yandan bu stadın yenilenmesi sırasında duygusal davranarak bişeylere bozulmak aşırıya kaçıldığında çocukluk etmekten farksız olur. Değişim her türlü duyguları etkiler. O duyguların sebebi de yaşanmışlıklar olduğundan sıfır bir stad inşa olduktan sonra o soğukluk elbette yaşanacak. Önemli olan bir şekilde yeni mabedi ısıtmak. O da olur elbette. Stadyum için dünya'nın en iyi konumlarından birine sahip 'büyük' bir takıma doğru düzgün bir stad yakışır ayrıca. FB ve GS'nin stadlarını gördükten sonra İnönü 80'li yıllara ışınlıyor insanı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Hacı ben o boktan turnikelerden izdiham içinde stada girmek istemiyorum. Akan tuvaletlerde, o damlayan ve leş gibi kokan atık borularının civarında durmak istemiyorum. Her tarafı pislik içinde bir stadyumda, oturmaktan iğrendiğim bir yerde maç izlemek istemiyorum. Bu kadar basit, Soralım Galatasaraylılara Ali Samiyen'i çok mu özlüyorlar şuan? Cimbom Old Boys kafasıyla yaşayanlar özlüyordur sadece birde Mecidiyeköy'e rahat ulaşabilenler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Valla ulaşım dışında kimse Ali Sami Yen demez artık, birde yaşanmışlıklar özletiyor tabi de orda asıl mevzu başarı, şu statta 2-3 büyük takımı yensek avrupada şampiyonlar liginde bi yarı final falan oynasak daha da kimse Ali Sami Yen demez sohbet ortamında eski günleri anlatanlar dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DarKRideR said: Hacı ben o boktan turnikelerden izdiham içinde stada girmek istemiyorum. Akan tuvaletlerde, o damlayan ve leş gibi kokan atık borularının civarında durmak istemiyorum. Her tarafı pislik içinde bir stadyumda, oturmaktan iğrendiğim bir yerde maç izlemek istemiyorum. Bu kadar basit, Soralım Galatasaraylılara Ali Samiyen'i çok mu özlüyorlar şuan? Cimbom Old Boys kafasıyla yaşayanlar özlüyordur sadece birde Mecidiyeköy'e rahat ulaşabilenler ... Seyrantepe de bir turnike olayı var ki metroda, eski turnikeleri mumla ararsın bence, geri kalan herşey için tabi ki seyrantepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bon jovi konserinde çektim o çileyi az çok biliyorum asdfas ama yine de inönü'de çekilen çile, özellikle eski açık girişindeki o çile ile karşılaştırıldığında hiçbirşey ... gerçi yeni açık girişinde de bugüne kadar bir kez sorun yaşadım sadece, geniş bir alanı olduğundan ötürü pek sorun olmuyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ya ben bu işi anlamıyorum yalnız, Bon Jovi konserinde vardım, ilk maç olan Sivas maçında vardım, yine ligin içinde 4 ayrı maça gittim hiçbirinde böyle büyük bi sıkıntı yaşamadım. Nasıl başarıyosunuz orda sıkışıp tepişmeyi anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya ben girdim o kalabalığa, baktım olmayacak. dışarı çıktık hafifleyince çıkarız dedik kuzenlerle bir baktık en sol tarafta, duvar kenarındaki gişe bomboş asdfdsfas oradan sıyrıldık hemen, bizim millette de biraz var direk en yakın gişede izdihama girme falan, ama genel görüntü kötüydü. O gişelerin konumlandırılması çok hatalı ki yüklenme oldu mu geri bile çıkamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bir de bonjovi konserinde öyle bişey olması çok garip geldi, zaten adam konseri bitirdi zannedip çıkan bi kitle oldu sonra yanlış hatırlamıyorsam 2 şarkı daha söyleyip öyle bitirmişti konseri. Çıkışta da hiç izdihama maruz kalmamıştım ben, insanlar saldırıyor bazen gişelere falan o salakların arasına dalmadığın sürece problem olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 niye bir maç seyircisiz oynama aldık la yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 4 kez uyarı aldığımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 antalyada oynadık ya hacım sıfırlanmıyormu o ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sıfırlanmıyor, gitgide artıyor ceza yaptırımı normalde usul olarak da pek uygulamıyorlardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yine mi ilk uygulama bize patladı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Geçen sefer hiç ceza almamış gibiydiniz zaten huzursuzdum ben açıkçası, öyle ceza mı olur sıcak iklimde full tribün maç yapıyosun adı ceza oluyor vay anasını arkadaş ^^ =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 o her takım için saçmalık izmirde o gün maç olmasaydı 60 bin kişiye oynardı dahada ödül olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tabi canım deplasmana gelen takıma ceza olmuştu o hafta sizin, adamlar daha uzun yol çekmek zorunda kalmışlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar