Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

http://www.webaslan.com/futbol/unutmadik-yaninizdayizSXHBQ46116SXQ

Galatasaraylı taraftarlar Van'daki depremzedeler için maç öncesinde yardımda bulundular.

Taraftarlar stada gelişlerinde, metro çıkışında yer alan Galatasaray TIR'ına yardımlarını bağışladılar. TIR, maçtan sonra yardımları ulaştırmak üzere Van'a hareket edecek. Galatasaray, daha önce de bir TIR dolusu yardımı Van'a göndermişti.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, kale arkasındaki tribüne "Ulusumuzun başı sağolsun" yazılı pankart astı.
Galatasaraylı futbolcular ise sahaya, "Depremzedelerimizin acısını paylaşıyoruz" yazısıyla çıktı.

Taraftarlar ayrıca "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Türk-Kürt kardeştir, bölücüler kalleştir" şeklinde tezahüratta bulundular.

Van'da meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların anısına maç öncesinde statta 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Saçmalamaya devam afferin, ayrıca G.Antep maçı hasılatı da yollandı Van'a Galatasaray tarafından yine ayrıca Ünal Aysal'ın rakam söylenmeyerek büyük bir bağış yaptığı söyleniyor.
Kafanızda bi tartın 30.000 Atkı mı yoksa yukarıda yazılanlar mı daha fazla diye? Yardım böyle yapılır insanların kafasına atarak reklam yaparak değil.

Kurban Bayramında da vardır mesela bu muhabbet, kimisi gider kapıya et poşetini bırakır gider, kimisi (Ben ailemden öyle gördüm) girer içeriye bayramını kutlar, 5 dakka sohbet eder,yardım edebiliceğim bi ihtiyacın var mı der, sonra da güzelce eti verir çıkar... Evet bunların ikisi de yardımdır ikisi de kendi içinde güzeldir ama bi bişeyi güzelce layıkıyla yapmak vardır bide baştan savma yapmış olmak için yapmak vardır.

Taraftarın yaptığı organizasyon çok güzel düşünülmüş,yanlış uygulanmış... Bunda çok da uzatıcak bişey yok aslında ama işte Türk insanı futbolda ve siyasette mantıklı düşünme yetisini kaybediyor çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

öfff hala anlamamakda direniyorsun, maçtan önce bjk store dan bir sürü kişi forma aldı giyecek şeyler aldı orda kutulara koydular yani onlar sahaya atılmadı, sahaya atılmasının sebebini yazıyoruz ama işinize gelmiyor onu kabul etmek, 10 kere yazdık yine yazalım , sahaya atkıların atılmasındaki olay , van'a karşı oluşan abuk sabuk tepkilere hadlerini bilsinler gibi yaklaşımları protesto amaçlıydı, birilerinin gözüne sokmak içindi , yani bunu anlamak bu kadar zor mu?

yoksa bizde yaptık maçtan önce bjk store lardan alınan ürünleri orda toplandı gönderildi felan, onlar aynı gs ın yaptıkları gibi basına yansımadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala direk para bağışı ile o gün statta yapılanın farkını ayırt edemiyorsunuz. Tek kişilik yapılan yardımlar reklama konu edilmez doğru. Beşiktaş taraftarının yaptığı şey tamamen sosyal sorumluluğu arttırmak ve insanların farkındalıklarını arttırmayı amaçlamak. Bu yüzden maç bitmeden atılıyor atkılar, çünkü maçı izleyen milyon sayıda insanın bunu ekrandan ayrılmadan görmesi zaten asıl amaç. Van'da olanları, ordaki insanların şu anki durumlarını akıllarına getirmek.

Ki büyük ihtimalle o maçı izleyip bunu düşünen insanların yaptığı bağış, senin para babası başkanının yaptığı bağışı geçmiştir bile (biraz seviye düştü burda yardım yarıştırmıyoruz sonuçta ama başka türlü anlayamayacaksın).

Oldu mu şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş haber zaten o olay haber, 3-5 tane digitürk kullanıcısı değil bütün türkiye gazetede haberlerde gördü yapılan etkinliği.

Yani maç bitmeden atılması tek bişeyi değiştirdi etkinlikle ilgili o da sahada oynanan maçı durdurmayı başarmış olmanız...

Ha dur kapağı takayım da konu kapansın...

http://www.htspor.com/besiktas/haber/682833-atkilar-sahaya

Açın bakın çarşının sitesinde ne demişler, maçın bitiş düdüğünün arkasından atılıcak atkılar denmiş.
Siz ne zaman attınız, maç berabere Fenerbahçe tepenize çökmüş arka arkaya gol kaçırırken atıp maçı durdurdunuz, niye hedeflenen zamandan erken atıldı o atkılar?
Bak Çarşı'nın projesi de maç bittikten sonra atmakmış zaten ^^ Hadi şimdi saçmalamaya kişisel sataşmalara devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Arkadaş haber zaten o olay haber, 3-5 tane digitürk kullanıcısı değil bütün türkiye gazetede haberlerde gördü yapılan etkinliği.

Yani maç bitmeden atılması tek bişeyi değiştirdi etkinlikle ilgili o da sahada oynanan maçı durdurmayı başarmış olmanız...

Ha dur kapağı takayım da konu kapansın...

http://www.htspor.com/besiktas/haber/682833-atkilar-sahaya

Açın bakın çarşının sitesinde ne demişler, maçın bitiş düdüğünün arkasından atılıcak atkılar denmiş.
Siz ne zaman attınız, maç berabere Fenerbahçe tepenize çökmüş arka arkaya gol kaçırırken atıp maçı durdurdunuz, niye hedeflenen zamandan erken atıldı o atkılar?
Bak Çarşı'nın projesi de maç bittikten sonra atmakmış zaten ^^ Hadi şimdi saçmalamaya kişisel sataşmalara devam edin.

oofff kapağa bak kapağa...

kardeşim maç öncesinde 90 dk atılacak diye konuşuldu pankart açıldı, bağırıldı, kapakmış!!!

al o zaman sana kapak

maçtan önce ve 90 dk ya girerken açılan pankart

Sosyal ağlarda paylaş

Cebindeki son 20 TL'ye atkı alıp van'a gönderen insan varmışmış bilmemneymiş ...

Ordaki asıl olayı kaçırmışsınız, bak koyarsın tırı yollarsın, maçtan sonra atarsın, maç esnasında atılmış olmasını sosyal mesaj vermeye falan bağlamayın alakası yok çünkü, Fenerbahçe çökmüştü boğazınıza yabancı madde atarak maçı soğuttunuz,şansınıza elinizde malzeme vardı başka bişey değil...

Şu hareketler de tamamen reklam kokan hareketler fazlası değil...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha yahu son dakika bir tek özer in kaçırdığı top var başka bir bok yok, he o pozisyondan sonra simao'nun ortası ve aurello nun vurduğu top var ki sert gitse gol olurdu, yanı nasıl bir şeydir bu ya :) boğmuş bizi fener:))))) yani başka maçı mı izledik anlamadım ki

5:23 son dakikalardaki pozisyon...
Sosyal ağlarda paylaş

92' Beşiktaş taraftarı atkı ve berelerini sahaya atmaya başladı. Van'a gitmek için atılan bu atkı ve bereler maçın durmasına sebep oldu.

92' Stoch ile çok tehlikeli geldi Fenerbahçe. Onun ortasında arka direkte Özer müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadı.

90' Maça en az 3 dakikalık süre eklenecek.

90' Fenerbahçe golün ardından şok bir baskı kurdu. Alex'in savunmanın arkasına göndermek istediği topu defans uzaklaştırdı.

89' Kaleyi karşıdan gören uzaktan bir pozisyonda kazanılan frikikte Cristian Baroni ve Alex topun başına geldi. Baroni'nin vuruşu kalecinin sağına direğin dibine gitti. Cenk topu çıkaramayınca Fenerbahçe golü buldu.

88' GOOOOLLL- Baroni frikikten beraberlik golünü atıyor Fenerbahçe adına.
Sosyal ağlarda paylaş

ben vıdeo koyuyorum son dakıkalarla ilgili sen yazı yazıyorsun yaw, nedense o yazıda da simaonun ortasından aurello şutundan felanda bahsetmiyor ...

du ben ekleyim dedim,eksik bilgi olmasın.

94' Simao'nun ceza sahasına ortasında gelen şutu Volkan kurtardı.

93' Beşiktaş rakip yarı alanın ortalarından faul kullanacak. Bütün Beşiktaşlılar rakip yarı alanda diyebiliriz.

neyse bı arkadasın dedığı gibi ölü taklidi yapalım,
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neyse neyine cevap yazıcam ki senin anlamıyosun ısrarla saçmalamaya devam ediyosun.
Ben atkılar atılana kadar Fenerbahçe baskısı vardı diyorum sen maç tekrar başladıktan sonra Beşiktaş'ın yakaladığı pozisyonu koyuyosun oraya...
Zaman aralığını koydum oraya neyin ne olduğu belli, hala başka başka şey anlatıyosun...
Maçtan çıkan her Fenerbahçe'li maç 5 dakika daha sürse alırdık maçı diye çıktı ordan...
Herşeyi geçtim,o baskıyı Beşiktaş kurmuş gol kovalıyor olsaydı o dakikalarda o atkılar atılmaz maç sonu beklenirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

ya dışarıdaydım şimdi gördüm de;

tinu said:

hay showunuza sıcayım neyse evet show kardeşim show orda 3 yaşında çocuk benim atkımla ısınıyorsa her zaman yapalım bu showu bız

Quadrophenia said:

Sosyal bilinç yoksunu, STK ne olduğu hakkında zerre fikri olmayan insanların Çarşı'ya laf atması efsane oluyor gerçekten. Taraftar gözlüğü o kadar oturmuş ki bu insanlara Çarşı ne yapsa batıyor.

abi siz benim 3 gündür ne yapmaya çalıştığımı fark etmediniz mi ya asdfd
Sosyal ağlarda paylaş

Adam RM'de gösterdiği kişiliğin 10'da birini lütfedemedi Bjk'ye. Dingo'nun ahırı yerine koydu koskoca klubü. İyi olmuş bence.
Veli'nin hayatı boyunca Guti'nin yarısı olamayacağı belli ama 23 yaşında adam, koşuyor mücadele ediyor, kendine, takımına saygısı var. Bu daha önemli.

Sabah gelmişsin idmana, akşamdan kalma adamlar karşında.. İnsanın içinden çalışmak gelmezki.. Eet bunlar aklıma gelenler, daha yazarım. Ama takıma psikolojik olarak çok zararı var bu tip adamların. Ondan ii oldu diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Twitter a yazmış , bjk de profesyonel olmayan şeyler oluyor 2 hafta sonra buradan yazacağım, felan demiş. Hehe güle güle ne diyeyim, adam ilk geldiği gibi devam etseydi buranın kralı olurdu.

Beşiktaş'ta profesyonel olmayan milyonlarca olay var. Başı da tabii Yıldırım Demirören,

Babasının malı gibi yönetiyor diyecem, o bile olmuyor. Babasının malı olsa bu kadar kötü yönetim gösteremez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...