Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Takım oyununu adam gibi oynamaya başlasak Almeida bayaa iyi bi forvet. Her milli maçta illaki gol atıyo adam, atmasa da 15dk bile yaptığı koşularla vs gösteriyo klasını.
Ama bi İlhan Mansız değil tabi. 4 beke birden tek başına deli gibi bi deparla pres yapıp, kaptığı topu hiç sürmeden 90a asan bi forvet Beşiktaş'a bi daha zor gelir.

Zaten Avrupa'dan o klasta bi forveti getiremeyiz, TRden çıkartmak da zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o maçı canlı izledin mi? varsa biyerden indirip tekrar izle istersen İlhan o maçta insanüstü performans sergiledi sınırlarını zorladı yani öyle normal uzatma oynanmış bi maç gibi yıpratmadı İlhan'ı...
Yani yorulup bırakır normalde oyuncular koşmayı, İlhan hırsıyla,adrenalinle sınırlarını sonuna kadar zorladı sonuç da malesef kötü oldu.
O maç uzatmalara gitmeseydi keşke...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 11 çıktı İlhan o maçta, yahu ben mi Beşiktaş'lıyım siz mi belli değil ben sizden iyi hatırlıyorum :D

sahada 1 kisi (2 kirmizi + 3 sakat + 2 bunalim +1 karisiyla kavgali) mücadele eden beşiktaşın "böööö" dıye gelen insanın ödünü bokuna karıştıran bir golle elendiği maç.

Birde şöyle bişey var, adam cidden tek başına yırtınmıştı o maçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Şöyle bir proje tasarlamış mimarın teki inönü için

http://www.architizer.com/en_us/projects/view/the-wave-stadium/26804/?sr=1

bir kere yalan olur, eski açık'a elletmiyorlar rantçılar,

bundan 30 sene önce tahtadan, suntadan tribünü yıkıp taş yapıyorlar o zaman tarihi eser değil, şimdi stad yapmak isteyince tarihi eser...

Beşiktaş'ta şehir dışına falan taşındın 2 gün ayakta kalıyor mu o eski açık görecez bakalım. 3. gün otelin temelini oradan atarlar ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...