Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 su takima ilhandan sonra onun gibi bir forvet bulamadik ya, yazik harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 forvet olarak bence almeida gayet yeterli olur bize gibi geliyor bir ilhanın pascalın tadını vermicektir ama bence daha fazlasını aramak kasınmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ilhan mansızı geç "ahmet dursun" gibisini bulamadınız ya daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Siz bulmuştunuz - Guiza - ama küme düşeceğinizi görünce o bile durmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Almeida yeter bize adam gibi besleyen birileri olursa arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Takım oyununu adam gibi oynamaya başlasak Almeida bayaa iyi bi forvet. Her milli maçta illaki gol atıyo adam, atmasa da 15dk bile yaptığı koşularla vs gösteriyo klasını. Ama bi İlhan Mansız değil tabi. 4 beke birden tek başına deli gibi bi deparla pres yapıp, kaptığı topu hiç sürmeden 90a asan bi forvet Beşiktaş'a bi daha zor gelir. Zaten Avrupa'dan o klasta bi forveti getiremeyiz, TRden çıkartmak da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ilhanın efsane maçı bi de bu golü izleyipde gözü yaşarmayan varmıdır acaba! efsaneydi efsane daha böyle adam gelmez ne beşiktaşa ne milli takıma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bu maç bitirdi adamın kariyerini, haddinden fazla zorladı kendini, sakatlandı sonra bidaha eskisi gibi olmadı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Alakası yok sakatlanmasının bu maçla. Maç uzadı zaten bütün futbolcular zorlandı. Her futbolcunun başına geleiblir. Ayrıca İlhan'ın almanyadaki ameliyatı da başarılı yapılmadı esas bitiren o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Valla doktoru değilim ama benim hatırladığım ilk bu maçtan sonra sakatlanmıştı, sonrasında zaten biraz oynadı biraz sakatlandı hep rehabilitasyon süreci hiç düzgün geçmedi adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ya bu maç etkili olmuş olabilir ama kendini çok zorlayıp bitirdi argümanı yanlış. 120dk maçta zorlanmayan oyuncu mu var? Bir de dünya kupasında attığı altın gol gayet sıradan bir gol, adamın çok efsane golleri varken hep en iyi golü diye gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi o maçı canlı izledin mi? varsa biyerden indirip tekrar izle istersen İlhan o maçta insanüstü performans sergiledi sınırlarını zorladı yani öyle normal uzatma oynanmış bi maç gibi yıpratmadı İlhan'ı... Yani yorulup bırakır normalde oyuncular koşmayı, İlhan hırsıyla,adrenalinle sınırlarını sonuna kadar zorladı sonuç da malesef kötü oldu. O maç uzatmalara gitmeseydi keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yurtta 37ekran televizyonda izlemiştik =) Neyse anlaşamadık senle, ben o maçla alakası olduğunu düşünmyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa İlhan o maç yedek miydi 2. yarının ortalarında mı girmişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ilk 11 çıktı İlhan o maçta, yahu ben mi Beşiktaş'lıyım siz mi belli değil ben sizden iyi hatırlıyorum :D sahada 1 kisi (2 kirmizi + 3 sakat + 2 bunalim +1 karisiyla kavgali) mücadele eden beşiktaşın "böööö" dıye gelen insanın ödünü bokuna karıştıran bir golle elendiği maç. Birde şöyle bişey var, adam cidden tek başına yırtınmıştı o maçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sori http://www.mackolik.com/Mac/37807/Senegal-Turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Valla ben gençlerbirliği maçından bahsediyordum =)) senegal türkiye maçı nerden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ondan sori dedim ya işte :P ben az yukarıda kalmışım pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Şöyle bir proje tasarlamış mimarın teki inönü için http://www.architizer.com/en_us/projects/view/the-wave-stadium/26804/?sr=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ertuğrul Günay'ın daha güzel planları var orası için ne stadı yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dusuncelihayvan said: Şöyle bir proje tasarlamış mimarın teki inönü için http://www.architizer.com/en_us/projects/view/the-wave-stadium/26804/?sr=1 bir kere yalan olur, eski açık'a elletmiyorlar rantçılar, bundan 30 sene önce tahtadan, suntadan tribünü yıkıp taş yapıyorlar o zaman tarihi eser değil, şimdi stad yapmak isteyince tarihi eser... Beşiktaş'ta şehir dışına falan taşındın 2 gün ayakta kalıyor mu o eski açık görecez bakalım. 3. gün otelin temelini oradan atarlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Şunu gibi güzel bi stad yapılsa İstanbul'un ikonu olur direk. İyiki iki tane salak kule var eski açıkta, yıktırmıyo rantçı şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 toki arenanın arkasında kemerburgaza kadar sürüyle tepe var. bir tepeyi de kartaltepe yaparlar kondururlar toki arena vol. 2'yi olur biter. dolmabahçe sadece beşiktaşlılara bırakılamayacak kadar değerlidir malesef. rantiye rap rap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 DarKRideR said: bir kere yalan olur, eski açık'a elletmiyorlar rantçılar, şuraya bakarsan yıkılmaması gereken yerler duruyor http://stat2.architizer-cdn.com/mediadata/projects/282011/rx410/8cd47039.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar