Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 öyle şeymi olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Haberin kaynağı Hürriyetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gayet oluyo yani. robben olayını hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sitelerinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 devir paralı futbol devri. adamlar sakatlanırsa milli takımda doğal olarak bundan doğan zararı birileri karşılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bizim maçta sakatlansaydı federasyon istermiydi böyle para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hani bizde de ona orta açan adam ekrem filan değil ki genelde. milli takımdaşı q7 veya simao filan dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bebe'ye siz toplam 5 milyon harcadınız da mı istiyosunuz diye sorarsa federasyona verecek cevap yok yalnız. 5 milyonu versen bonservisini verirler Bebe'nin. Bir de çok uçuk şeyler onlar, öyle tazminat falan istemek, fazla hayal. Robben vs olayı ayrı. Bir oyuncu tam iyileşmediği halde bile bile oynatılıp sakatlanırsa tazminat alınıyor. "Lan adam sağlam değildi zorla bozdunuz" diye, yoksa sıradan bir oyuncunun maçta sakatlanması gayet olası, o riski alarak maça çıkıyorlar, tazminatı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 özel maç ama bu ? bebe gitmek istememiş şimdi haberlere bakıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 iyide bebe beşiktaşın topçusu değilki. para odenirse manuya odenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 o konuda oyuncu temelli olarak milli takımı bıraktığını açıklamadığı sürece gitmeme şansı yok en fazla izin isteyebiliyor o da kabul edilmeyebilir diye biliyorum. ama özel maçlarda durum farklı olabilir. araştırmak lazım, bilmeden konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 mokoko said: iyide bebe beşiktaşın topçusu değilki. para odenirse manuya odenir. nasıl değil bi sene kiralamışın şuan manu dese ilgilenmiyorum bi sene boyunca bakıcaz adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 senin ztn adam sakatlanınca sozleşmesini dondurma vs gibi hakların var. ole saçma şey mi olur. sen adama sadece kiralama bedeli ver. sora adam milli takımda sakatlansın ustune verdiğin paranın 5 katı tazminat al. ustune bide adamın sozleşmesini dondur/fesh et. sora manu adama bakarken sakat sakat sen paraları say. oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 HAYIRLI CUMALAR BEŞİKTAŞLI KARDEŞLERİM. HAYIRLI HABERLER OLUR İNŞALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Normalde dondurma hakkın yok. Adamın kabul etmesi gerekiyor dondurmak için. (Gerçek anlamda dondurma kısmında oyuncuya para ödenmez.) E hiçbir oyuncu da bunu kabul etmez, hem para alamayacak hem de ismi imajı çizilecek. BJK'nın önceden Delgado'da falan yaptığıysa dondurmak değil listeden çıkarmak adamı, sözleşmesi sürüyor, ama futbol takım listesinde yer almadığından lig maçlarında oynayamıyor, kontenjan harcamıyor. E öyle bir durumda da parasını tıkır tıkır ödemen gerektiği için boş yere masraf oluyor. Tabii bir de futbolcu ücretsiz dondurtsa bile "bizim sezon planımızı bozdu, zarara soktu takımı" diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu adam büyük ihtimal dondurulmıcak.. çünkü bizimkiler bonservisini indirmek için uğraşıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu forzadakilerin alayı salak (oraya yazamıyorum banladı şerrolar buraya yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi haberin kaynağı hürriyet'miş, 1 sayfa tartışmışsızı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 siyah formamızda çıkmış ince dik çizgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çok güzelmiş bu forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.vegol.net/wp-content/uploads/2011/08/bjk-siyah-formaa.jpg eh iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 3. forma daha iyi olmazsa bunu alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adamın biri aylar önce bunu koymuştu forzaya her dediği çıkyıor çubukluğu bekliyorum resmen http://img851.imageshack.us/img851/2072/shirtsr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 3. forma kırmızı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kırmızı olsa bile o çok parlak bi kırmızı. böyle biraz daha koyu bi kırmızı olsa daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar