Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Selam, Saglam keylogger yemisim, blizzard ve gmail accountlarim hacklendi, bir sekilde geri aldim. Bu tarz adamlar icin ozellikle onerilen antivirus varmidir? Mumkunse boot esnasinda kullanabilecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 loggerın türüne göre mutlaka bir clean-up tool oluyor. Symantec'in websitesinde aratırsan, loggerın ismiyle (W32-Trojan.dll tarzında birşey) çıkar mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 antiviruslerin cogu yer keyloggerları zaten de diyelim yemedi her gün malwarebytes ve hijackthisle taratıp sonuçlara baksan zaten imkansız böyle bir şey yaşaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 windows 7 de gelen microsoft security essentials sucks hard o zaman. Adam gibi antivirus kurayim formattan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nod32 kur bence, artık dandikleşti diyorlar fakat hem hafif hem de bu tür şeyleri tutuyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 antivirüs değil de firewall kur. internet security gibi. düzgün ayarlarsan oyunlarda filan da sorun yaşamazsın zaten artık oyunlar ile çoğu popüler programlarlar arası sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 zone alarm kullan bence. herhangi bir program mause keyboard aktivitelerini takip etmek istediğinde uyarı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 comodo kullanıyorum. ara ara başka proğramlarla aratıyorum combofix falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar