silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bu son gümrk yasasıyla beraber yurtdışından getirmemiz yasaklandı.GG ve HB den başka güvenilir siteler var mıdır? daha önce kullanıp memnun kaldığınız siteleri iletebilirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://tr.strawberrynet.com/main.aspx?region=TR Arkadaş sürekli alıyor, hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bunlar yurtdışından gelmiyo mu sanki öyle duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dışarıdan geliyor diye biliyorum ben. Ben alışveriş etmedim de ev arakadaşım paso alıyor parfüm, ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ankaradaysan sayet Karumda Giorgio parfumeri var tester fln satiyor 100ml burberry/lanvin/givenchy vs gibi parfumler pesin alirsan 80TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hepsiburada.com a bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 SeaGle said: http://tr.strawberrynet.com/main.aspx?region=TR Arkadaş sürekli alıyor, hiç bir sorun yok. ben de burdan alıyorum. daha ucuza geliyor hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 işte ordan ucuz ama benim bildiğim yeni çıkan gümrük yasası nedeniyle yurtdışından gelmıyo kozmetik vs. orası da yurtdışından getiriyo diye biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Son çıkan yasayla kozmetik ve sağlık ürünlerinin yurtdışından getirilmesi tamamen yasaklandı sanki? Şuradan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 strawberry'de bir sorun var ya. parfümlerin kokusu kalıcı değil gibi geliyor bana. acaba diyoruz raf ömrü bittiği için mi bu kadar ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 fragrancex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar