Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Tournament...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Beyler sizinde duymuş olduğunuz gibi AVATURK birçok oyun serverını türk oyun severlerin hizmetine sunmuş durumda. Şuan için test süreci devam ediyor ve yakın zamanda tam anlamıyla oturmuş bir şekilde serverlar hizmete girecek. Ancak malesef Unreal Tournament serverı yok. Biz bununla ilgili bir forum açtık ve yetkililerden olumlu bir cevap geldi. Sizde bize destek çıkarsanız serverın açılması konusunda talebimizin ciddi olduğunu göstermiş oluruz ve serverımıza daha kısa zamanda kavuşuruz düşüncesindeyim. Katılımlarınızı bekliyoruz ilgili foruma... Sevgiyle kalın :)
Forum adresi: http://www.avaturk.com/Forum2003/ShowPost.aspx?PostID=27333
Sosyal ağlarda paylaş

sen rica edersin de biz hayır diyebilir miyiz hiç cera? ;)

kingsword ve MiniGun'dan selamlar sana..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 28 August 2003 01:05 tarihinde demiş ki:
sen rica edersin de biz hayır diyebilir miyiz hiç cera? ;)

kingsword ve MiniGun'dan selamlar sana..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."

Selamlar dostum naber yahu?? :) Uzun zamandır yoktun ortalarda senin gibi eski dostları görmek ne güzel...Umarım yavaş yavaş eski ortamı yakalarız bu yeni oluşumda, desteğin içinde çok sağol kendine iyi bakasın görüşmek dileğiyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

bütün minigun'lar machinegun'dır ama bütün machinegun'lar minigun değildir, çok yanlış ediyorsun. gel bu yoldan dön.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bi unreal çektim bi de unreal tournament,
elimdeki cdler kayıp diye...
ama garip bi hata veriyor ikisi de.
ut açılırken, unreal ise options kısmında ayarlama yapmak istediğimde.

ut'de precaching diyor demo giriyor.
esc'e basıyorum.
windowsa düşüyor ve şu hatayı veriyor:
said:
General protection fault!

History: UObject::CacheDrivers <- UObject::GetDriverClasses <- AActor::execGetNextIntDesc <-
UObject::ProcessEvent <- (UTConsole Transient.UTConsole0, Function
UWindow.WindowConsole.UWindow.PostRender) <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewPort::Repaint <-
UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Unreal'da ise grafikler rezil.
Her taraf nokta nokta pixel pixel.
Grafikleri 800x600 yapmak veya advanced options'a girmek istediğimde de şu hatayı veriyor:
said:
General protection fault!

History: UGalaxyAudioSubsystem::SetViewport <- UWindowsClien::EndFullscreen <-
UWindowsViewport::MakeFullscreen <- UWindowsViewport::Exec <- APlaterPawn::execConsoleCommand <-
UObject::ProcessEvent <- (Console Transient.Console0, Function Engine.Console.Menuing.KeyEvent) <-
UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UwindowsViewport::WndProc <- WWindow::StaticProc <- WWindow::StaticWndProc <- MainLoop

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Eylül 2004 08:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone bir sorun var ama nedir ben çözemedim.. :-p

unreal'da grafiklerin berbat olması mümkün değil, piksel piksel deyip 800x600 yapmak istemişsin ama ben ilk çıktığında i740 ile bile 1024x768 oynuyordum.. :) o sorunu çözersen ayarlardan çoşturabilirsin çözünürlüğü filan, eski oyun nasılsa diye anti-aliasing'i ve anisotropic'i filan da çoştur hatta.. ben quake 2 yükledim geçenlerde, 1600x1200 herşey kökün ötesinde filan böyle o vakit görsem rüya gibi gelirdi.. :-)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

video'dan baktım, 512x384 imiş.
yok öyle 1024x768 felan.
ancak 800x600e izin veriyor, onu seçip entera basınca da bu hatayı veriyor.
hadi sorun ekran kartından desek,
doom 1 oynuyorum, gldoom oynuyorum, half-life oynuyorum, doom 3 oynuyorum vs vs.
sorun başka birşeyden de çözemedim onu ben.
sonra bi patch felan yapmayı deniyim belki düzelir..
Sosyal ağlarda paylaş

p4 2.0 ghz
512mb ddr ram
geforce 4 ti 4800se
sound blaster audigy 2
yeter mi bu?

windows xp'de doom 3 oynuyabiliyorum daha ne olsun lan (lol)

not: ama super frog, blood felan oynuyamıyorum çalışmıyor (lol)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Eylül 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çöktüğünde hede hödö penceresi açılıyor ya bir daha ki başlattığımda,
işte o pencerede safe mode seçtim olmadı
video ayarlarını seçiğim dedim, butona bastığımda bile hata verdi.

imdat ya çıldırcaaaam
UNREAL TOURNAMENT OYNAMAK İSTİYORUM BEEAAN!
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...

unreal tournament

tekrar unreal tournament oynayayım dedim, adept skille botlar, daha ilk maplardayim zor geldi.
günümüzde oynadığımız fps'ler çok yavaşlamış onu farkettim, ya da biz çok yavaşlamışız.
hızlı refleksler, yoğun adrenalin vs.
günümüzde fps oyunu yapmak moda oldu, ama hepsi belirli bir hantallıkta gidiyor,
işin kötüsü bizi de hantallaştırıyor.

aslında zevkli oynamak böyle hızlı hızlı.
bana zor gelen yanı botların aimi fazla iyi, köşe kapmaca oynuyorsun öldürebilmek için.
hele mapler çok dar ve etraftaki botlardan arta kalan silahları aramakla uğraştığın için tabancayla minigunlıyı öldürmeye çalışmak gibi durumlarla sık sık karşılaşıyorsun.
yine de o tempoyu tutturduğunda bir şekilde geçiliyor bölümler.

hazır uplamışken faydalı bilgi vermiş olalım,
unreal tournament (ya da deus ex, rune) oynamak isteyenler için güncel opengl ve directx rendererları var.
onları koyayım buraya, o oyunları oynamayı düşünenlerin işine yarar:
http://www.cwdohnal.com/utglr/
http://kentie.net/article/d3d10drv/index.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...