EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 benim oturduğum yerdede çok kablonet kullanıcısı yok ama hic 50k ile çektiğini göremedim.ilginç.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 6 gibi aç da aliyim aklınızı lol :lol: özür dilerim Abim yazdı unreal manyağıdırda açtığın zaman Buraya Mesaj bırakırmısın Bizde girelim[hline]Kekliği hö?... [Bu mesaj Erutan tarafından 20 August 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sunucuyu açtım, çok kısıtlı bant genişliği olduğundan dedicated+ben yapmıyorum direk kendi üzerimden listen server açıyorum bakalım pingler nasıl olacak. ayrıca girişte çok ufak bi download olabilir, bdbvotemap da koyuyorum netekim. sam, bonecrusher ve erutan a ipleri yolladım hadi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 gelmeye çalışacağım ilk fırsatta, (demin misafirler geldi de) hem sen de yoksun denderman biraz şov yaparım artık.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 geliyorum ip yi aldım not ettim bu arada elim kesildi (kılları alırken) düzgün oynayamaya bilirim :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 valla ben bağlanmaya çalıştım ama gerekli dosyaları çooooooook yavaş yüklüyor, (78 kb'yi 5 dk'de yükledi) ortada da kesildi 2 kere ben pes ettim şu an için. daha sonra tekrar denerim ama yüklenecek şey çoksa şu hızla mümkün değil hepsini yüklemek doğrusu.. :hmm:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi ya olweapon ne ya? 1mb yüklenmez 2 snde 0.1mb yukluyorum zaten ama 78kb lık şeyi 30sn de falan halleti[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kusura bakmayın o kadar yavaş yükleyeceğini düşünemedim. şunu ../system içine açıverin o zaman. bu olmadan oyun tipi değişikliği yapamıyorum. (73 kb). [Bu mesaj denderman tarafından 20 August 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi asıl bize olweapon lazım 1mb inmiyorr :) bu arada versiyon kac bendeki 436 isterseniz ben açiyim server?[hline]Kekliği hö?... [Bu mesaj Erutan tarafından 20 August 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sen aç istersen. çünkü şu anda hiçbi mutator yüklemeden duruyor yarım saattir falan. sam gtx yüklüyor falan da demiş ama gtx mutator u hiç eklemedim ki ben üff :-p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ok ok acıyorum normal ipmi yazıcam sanırım 62.248.3.138 bu olması lazım[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 eh tatilden döndüm selam herkese ben de [BoUT]THiM maalesef biz snn ye üfleyip püflerken o da gitti. UT2004 çıkıyor ama 2003' ün tadını çıkarmayı bırakın, nette doğru düzgün oynayamadım bile. Şimdi de üni derdi var bakalım...[hline]_^o^_ karpuz, 21 haz. 2003' te: "bunun hakkında topic vardı şerefsizz!!! YAKALAYIN!" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hoşgelmişsin thim.. :) erutan sana bağlanmayı deniyorum ama şu anda açık değil anlaşılan, ben buralardayım başlığı kontrol edeceğim arasıra. açarsanız yazarsınız gene..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Açıcağım gene UT packleri indiriyorum Tabi denderman bana deli gibi link yağdırdığı için downloadlarla boğuşuyorum ama vazgeçtim dl etmeyi yarın hepsini indiririm birazdan acıcağım[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bir ut oynayalım dedik, kablonet de içimize etti, siz de bir server açamadınız.. of..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 haydaa boncugum neden celallendin ya dendermanla oynadık biz bayada iyidi 87 pingle falan oynuyordu denderman[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 pack'lerle tabii çok daha güzel oluyor ama olmadan da oynarız işte, maksat denemek zaten nasıl olacağını görelim hele..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 arkadaşlar serverı açıyorum 4 tane bonus pack yüklü olması lazım versiyon 436 ve ip 62.248.3.138 işte bu kadar açtım hadi bekliyorum[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Connection Failed Package 'de' version mismatch yüklediğin paketlerin isimlerini yazar mısın bir zahmet?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 haydaa unrealtournament.com/downloads dekileri indirdim belkide sende umod patch i yoktur denderman acıklar sana[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Server Açaçağım herkez hazır olduğu zaman Cvp Yazsın ip yide vericem[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aç aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kusura bakmayın tv'de bir film başlayacak şimdi, bittiğinde gelebilirsem gelirim. size iyi shock combolar.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 oynayacağınız zaman, serverın ipsini, yüklemem gereken modları bana da söylerseniz çok sevincem.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 mod yok kardeşim benim sadece bonus packler var oda www.unrealtournament.com/download dan indirebilirsin 4 tane bonus pack var onları indir oynarsın bizle SERVERI açıyorummm 62.248.138.3 Açılmıştır[hline]Kekliği hö?... [Bu mesaj Erutan tarafından 23 August 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar