Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bu oyunu oynayan vatandaşlar yokmu? yada bi server yokmu bence csden 123921938 kat daha iyi olan oyunun hiç serverı yok ama milyonlarca cs serverı var ulan be türkiyede 1 tane bile unreal serverı yokmu? yardım lütfen elin gavurların serverında 300 pingden assa oynayamıyorsun cekilmez oluyor oynanamıyor (sadece unreal tournament 2003 değil)[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yok. hatta bazı insanlar "unreal" lafını duydukları yerde alakasız ve anlaşılmaz bir şekilde bu oyuna ve de oynayanlara direk öfke kusuyorlar fırsat buldukları yerde henüz nedenini çözebilmiş değilim. dial mısın? eğer kabloysan avrupa sunucuları genelde 100-200 ping civarı veriyor olmalı. dialsen bile bu pingi aldığın yer bikaç ay önce 500+ ping veriyordu muhtemelen. neyse durum buyken bu, tabi çevrende ut oynanabilen bir cafe varsa gavurlar dışında bir alternatif oluşturabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Gerçekden sevdiğim bi oyundur ama bi oynuyamıyorum bende çalışmıyor malesef:( cafelerde oynayan gördüm ama serverda oynayan görmedim[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ya kabloyum ISDN ye ayarlıyorum ping 1k ya falan cıkıyor Cable xdis midir nedir onu ayarlıyorum gene 1k ya cıkıor ping 28-56k modemle 300ping oynuyorum Lan ı demeye bile gerek yok 2000 e kadar cıktıgı ıoluyor yardım piliz ne yapmalı adamları öldürmek istiyorum olduruyorum ama cok zorgeri kosuyorum adam beni onunde goruyor napmalı bi çare piliz[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 aaa desene öyle... bak console a netspeed 3000 yaz pingler kral olur bu kadar basit. aslında 2800-5000 arasında oynayıp optimize edebilirsin ama uğraştırır. ut ile ilgili başka bir sorunun varsa yaz buraya ya da özelime uin bırak elimden geldiğince yardımcı olayım. said: Chemical, 19 August 2003 17:18 tarihinde demiş ki: Gerçekden sevdiğim bi oyundur ama bi oynuyamıyorum bende çalışmıyor malesef:( cafelerde oynayan gördüm ama serverda oynayan görmedim[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< çalışmıyor derken sistem antikalığından mı çalışmıyor yoksa hata mı veriyor? unreal sevdirme ve oynatma cemiyeti üyesi olarak sorun yaşayanlara yardımcı olmak misyonumuzdur :-P [Bu mesaj denderman tarafından 19 August 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 cemiyetin bir diğer üyesi .MeL.kingsword ya da [BoUT]MiniGun da burada.. :) snn kapandıktan sonra chatlak'ta ut2003 ve ut sunucuları var diye duymuştum ama onlar da kapandı maalesef, boynumuz bükük kaldık öylece. bu vakitten sonra da hangi hayırsever sunucu açar bilinmez, 3ghz'lk makinelerde cs'ten 333 fps almaya çalışan bir online oyuncu kesimi çoğunluktayken durum bu gibi.. cs ile kıyaslamak abes olur, bunu da yapmaya çalışmıyorum ama online shooter denince normalde akla cs'ten önce ut serisi, quake3 gibi oyunlar gelmeli önce..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 cs gayet zevkli bok atma.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Arcane: I'm a Black Isle Systems Model 101, alıngan tissue over dargörüşlü endoskeleton. :-p cs'i kendim de oynadım, cs klanına ve sevdim de oyunu ama birşeyin güzel olması hakettiğinden fazla ilgi görmesini gerektirmez. tactical shooter gibi duruyor ama o kadar çok hatası var ki yavaşlatılmış ut'simsi q3'ümsü bir oynanışa sahip olmuş. gerçeği varken neden yavaşlatılmışını oynayayım ki? zıplarken sniper tüfeği ateşlenen tactical shooter'ın oynanabilirliği bir yere kadar.. tamam da cs de oynanır, kötü denemez (bunu da fazla ut'ci ya da q3'cüden duyamazsın hani) ama yıllarca oynanmaz ki, ben 3-4 ay oynadım sıkıldım mesela.. (ki snn'de ilk 20'ye de girdim hani beceremediğimden bırakmadım yoksa ;) )[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 unreali bir türlü sevemedim. belki silahlarından belki grafiklerinden. Herkes UT'nin grafiklerinin Quake 3'ten üstün olduğunu iddia ediyordu ama ben o kadar da ahım şahım bir grafik görmemiştim. Haritaları hele hiç sevmemiştim. Küçüklüğünden midir, dizaynından mıdır nedir zevk alamamıştım. Ama küçük modlarla aşırı zevkli hale gelebiliyor. Bir de birşey farkettim, arkadaşlarınla UT çok zevkli, ama arkadaşlarınla Q3, botlarla oynamaktan farksız. Ha bir tek şey var, adam alıyor eline raili, duruyor bir yerde insanlara ateş ediyor. Onun dışında botlardan fark görmüyorum.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: denderman, 19 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki: aaa desene öyle... bak console a netspeed 3000 yaz pingler kral olur bu kadar basit. said: Chemical, 19 August 2003 17:18 tarihinde demiş ki: eminmisin? deniyim bakiyim abim gitti :)[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ut'nin grafiklerinin q3'ten teknik açıdan daha iyi olduğunu kimse iddia etmez, ama o grafik motorunun daha iyi kullanılarak daha sağlam bir atmosfer yaratıldığı söylenir (bunu inceleme sitelerinde o zamanlar yazılmış değerlendirmeler de görebilirsiniz) ki ut'deki dm-phobos ya da ctf-face uzay hissini veremez mesela q3dm17.. ama yine de 'teknik açıdan' grafik geri kaldığı tek noktadır ki bu da doğaldır, ilk unreal motorunun geliştirilmiş hali kullanılmıştır q3'te yepyeni bir motor kullanılırken. olsun o kadar fark artık.. ama oynanış olarak ut'ciler q3'ten üstün tutar, (q3'cüler de tam tersi ya :) ) ben iki oyunu da uzun süreler oynadım ve ut'yi çok daha fazla beğendim, çok daha uzun süre beni kendine bağladı ve şu anda oynasam kaç yıllık olduğu halde yine çok zevk alırım yenisi de çıktığı halde. dodge ve alternate fire gibi oyunu çok daha keyiflendiren ve kompleksleştiren iki kilit fark vardır mesela. q3 çok daha basit geliyor bana oynanış olarak, kolay anlamında değil ama bu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 sam kapışalımmı 3 sene (sanırım 3 sene olmalıydı) trabzonda başlamıştım oyuna herşey cürük bir bilgisayarda (celeron 233 64 ram 2gb harddisk 1mb s3trio ekran kartından ne beklersin) oynamıştım demo olarak Level vermişti sanırım 230 200 secren resolution da oynuyordum herşey low low :) heyt be ne güzel günlerdi yaw şimdi p4 le oynuyorum deli lag oluyor ama dediğini yapıcam işallah olur bu arada Botlarla Masterful de oynuyorum inhuman yada masterful olması lazımdı godlike ta bi oynayamıom hep 3 4 5inci oluom :[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 oynarız bir ara tabii ama benim bağlantı pek iyi değil, makinesi ve bağlantısı iyi olan birisi host olursa birkaç kişi bile oynayabiliriz. (denemiştik 6 kişi filan ctf, denderman hatırlar hatta) çok sevinirim doğrusu.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 64 k kablonet, p4 2.0, 512 mb ddr ram, geforce 4 ti 4800se, 120 gb harddisk yeterli olur mu senin için, ha bir de ttnetin oyunlarıyla aslında 128 k kablonet... yoksa daha iyi bir makine mi gerekli?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 şimdi bir cem yılmaz esprisi yapacak oldum :) ama boşver (uzay yolu ve tayt muhabbetiyle ilgili :-p) yeterli olur sanırım, 2-3 kşi oynanır en azından. makine tamam da bağlantı o kadara izin verir sanırım.. (kişi başına 28k gerekli diyordu dökümantasyonda)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 eğer gerçekten 128 k ise, 4 kişi felan oynayabilcek..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet oynanır herhalde, bir dm-morpheus yaparız şöyle ağız tadıyla.. 8-) her ne kadar başarımın sırrı olan intellimouse'umu bozduysam da geçenlerde birşeyler düşünürüz artık.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tempest da yaparız yerim sizi bi tempest ta sam bu arada şimdi deniyecem netspeed 3000 i işallah olur işte pc p4 2k 256ddram 64 geforce4 60gb harddisk 64k cable bunla nası lag yaşiyorum bilmiyorum şahsen[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 olmadı ne kral oldu pingler nede sadrazzam üf ya yokki türkiyede bi server oynayalım bok var counter strike ta abi milletin gözü başka bi oyun görmüo arkadaşlarla buluşuyorum hadi cs oynamaya hadi cs atak vsvs ulan oynamayın su oyunu her gün 4 6 o 3 o4 o5 o6 yapmaktan sıkılmadınızmı her gün adam vurmaktan töbe töbe oyun insanları köreltmiş resmen bence okadar ahım şahım bi oyun değil cs hatta berbat diyebilirim 5.1 den 1.0 a kadar oynadım okadar oda 1sene sanırım ama öle abarmıyodum 30dk 1 saat falan millet 5 6 saat counter oynuyo peh be pehh[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nereden bağlanıyorsun ve başka oyunlarda pingin nasıl o zaman? netspeed e girmesen bile options -> networkten modem i seçince pinglerin makul olması gerekir (netspeed 2800 yapıyor). 128k nın download olduğunu ve uploadın 16k (teorik olarak, daha düşük değerler bile çıkabiliyor) olduğunu hatırlatayım :hmm:. sistem olarak ise 100 + kişi başına 25 mhz lik işlemci gerekiyor diye hatırlıyorum ut için (dedicated için, eğer biri açıyorsa alakası olmaz bu değerin eheh). ha ortamda ben de varım ayrı :rock:, hatta bu akşam açayım bir server deneme tadında, lag neyim olursa başkasına geçer sıra ancak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kaç gibi dşünüyorsun denderman? ona göre bağlanayım, abimle paylaşıyoruz da hesabı.. (ip filan özel mesajdan gönderebilirsin) daha 3 gün önce (hattımın açılacağını bilmiyordum) ut'yi ilk defa uninstall etsem mi diye düşündüm, (ilk yüklememden sonra bir kere filan uninstall ettim, başka da oyun yok bu rekora yaklaşabilen) hayır cevabını vermekle isabet etmişim.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya dierleri 75 ile 150(max) ping arasında oynuyor ben 210 dan aşşa düşmüyorum bu arda 64k kablonetim var rahat 50 60kla download yapıyorum hatta 150lerde bile oluyor bazen gecen rol un zımbırtılarını indirdim 17 megabayt 100kla indirince 2 dakikada bitti (saptırdık konuyu iyice ornek olsun die söledim) ama oynayamıom cok lag li deli oluyorum türkiyede serverda yok puff ortada kaldık[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 64k kablonet 50-60k download?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 evet belkide proogramdan kaynaklanıyordur dc++ bakın isterseniz programa tabi normal siteden downloadlar daha hızlı 100k falan indiriom nedenide Bu semtte Fazla Kablonet kullanıcısı olmamasından hehe[hline]Kekliği hö?... [Bu mesaj Erutan tarafından 20 August 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sanırım 18.00 gibi açarım, buraya "olsa da oynasak" tipi msg atmışlara ip vericem :-p, ha yanlız lag gibi bir olayla karşılaşırsak o laga maruz kalanlardan açmalarını beklerim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ut'nin grafiklerinin q3'ten teknik açıdan daha iyi olduğunu kimse iddia etmez, ama o grafik motorunun daha iyi kullanılarak daha sağlam bir atmosfer yaratıldığı söylenir (bunu inceleme sitelerinde o zamanlar yazılmış değerlendirmeler de görebilirsiniz) ki ut'deki dm-phobos ya da ctf-face uzay hissini veremez mesela q3dm17.. ama yine de 'teknik açıdan' grafik geri kaldığı tek noktadır ki bu da doğaldır, ilk unreal motorunun geliştirilmiş hali kullanılmıştır q3'te yepyeni bir motor kullanılırken. olsun o kadar fark artık.. ama oynanış olarak ut'ciler q3'ten üstün tutar, (q3'cüler de tam tersi ya :) ) ben iki oyunu da uzun süreler oynadım ve ut'yi çok daha fazla beğendim, çok daha uzun süre beni kendine bağladı ve şu anda oynasam kaç yıllık olduğu halde yine çok zevk alırım yenisi de çıktığı halde. dodge ve alternate fire gibi oyunu çok daha keyiflendiren ve kompleksleştiren iki kilit fark vardır mesela. q3 çok daha basit geliyor bana oynanış olarak, kolay anlamında değil ama bu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 sam kapışalımmı 3 sene (sanırım 3 sene olmalıydı) trabzonda başlamıştım oyuna herşey cürük bir bilgisayarda (celeron 233 64 ram 2gb harddisk 1mb s3trio ekran kartından ne beklersin) oynamıştım demo olarak Level vermişti sanırım 230 200 secren resolution da oynuyordum herşey low low :) heyt be ne güzel günlerdi yaw şimdi p4 le oynuyorum deli lag oluyor ama dediğini yapıcam işallah olur bu arada Botlarla Masterful de oynuyorum inhuman yada masterful olması lazımdı godlike ta bi oynayamıom hep 3 4 5inci oluom :[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 oynarız bir ara tabii ama benim bağlantı pek iyi değil, makinesi ve bağlantısı iyi olan birisi host olursa birkaç kişi bile oynayabiliriz. (denemiştik 6 kişi filan ctf, denderman hatırlar hatta) çok sevinirim doğrusu.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 64 k kablonet, p4 2.0, 512 mb ddr ram, geforce 4 ti 4800se, 120 gb harddisk yeterli olur mu senin için, ha bir de ttnetin oyunlarıyla aslında 128 k kablonet... yoksa daha iyi bir makine mi gerekli?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 şimdi bir cem yılmaz esprisi yapacak oldum :) ama boşver (uzay yolu ve tayt muhabbetiyle ilgili :-p) yeterli olur sanırım, 2-3 kşi oynanır en azından. makine tamam da bağlantı o kadara izin verir sanırım.. (kişi başına 28k gerekli diyordu dökümantasyonda)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 eğer gerçekten 128 k ise, 4 kişi felan oynayabilcek..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet oynanır herhalde, bir dm-morpheus yaparız şöyle ağız tadıyla.. 8-) her ne kadar başarımın sırrı olan intellimouse'umu bozduysam da geçenlerde birşeyler düşünürüz artık.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tempest da yaparız yerim sizi bi tempest ta sam bu arada şimdi deniyecem netspeed 3000 i işallah olur işte pc p4 2k 256ddram 64 geforce4 60gb harddisk 64k cable bunla nası lag yaşiyorum bilmiyorum şahsen[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 olmadı ne kral oldu pingler nede sadrazzam üf ya yokki türkiyede bi server oynayalım bok var counter strike ta abi milletin gözü başka bi oyun görmüo arkadaşlarla buluşuyorum hadi cs oynamaya hadi cs atak vsvs ulan oynamayın su oyunu her gün 4 6 o 3 o4 o5 o6 yapmaktan sıkılmadınızmı her gün adam vurmaktan töbe töbe oyun insanları köreltmiş resmen bence okadar ahım şahım bi oyun değil cs hatta berbat diyebilirim 5.1 den 1.0 a kadar oynadım okadar oda 1sene sanırım ama öle abarmıyodum 30dk 1 saat falan millet 5 6 saat counter oynuyo peh be pehh[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nereden bağlanıyorsun ve başka oyunlarda pingin nasıl o zaman? netspeed e girmesen bile options -> networkten modem i seçince pinglerin makul olması gerekir (netspeed 2800 yapıyor). 128k nın download olduğunu ve uploadın 16k (teorik olarak, daha düşük değerler bile çıkabiliyor) olduğunu hatırlatayım :hmm:. sistem olarak ise 100 + kişi başına 25 mhz lik işlemci gerekiyor diye hatırlıyorum ut için (dedicated için, eğer biri açıyorsa alakası olmaz bu değerin eheh). ha ortamda ben de varım ayrı :rock:, hatta bu akşam açayım bir server deneme tadında, lag neyim olursa başkasına geçer sıra ancak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kaç gibi dşünüyorsun denderman? ona göre bağlanayım, abimle paylaşıyoruz da hesabı.. (ip filan özel mesajdan gönderebilirsin) daha 3 gün önce (hattımın açılacağını bilmiyordum) ut'yi ilk defa uninstall etsem mi diye düşündüm, (ilk yüklememden sonra bir kere filan uninstall ettim, başka da oyun yok bu rekora yaklaşabilen) hayır cevabını vermekle isabet etmişim.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya dierleri 75 ile 150(max) ping arasında oynuyor ben 210 dan aşşa düşmüyorum bu arda 64k kablonetim var rahat 50 60kla download yapıyorum hatta 150lerde bile oluyor bazen gecen rol un zımbırtılarını indirdim 17 megabayt 100kla indirince 2 dakikada bitti (saptırdık konuyu iyice ornek olsun die söledim) ama oynayamıom cok lag li deli oluyorum türkiyede serverda yok puff ortada kaldık[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 64k kablonet 50-60k download?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 evet belkide proogramdan kaynaklanıyordur dc++ bakın isterseniz programa tabi normal siteden downloadlar daha hızlı 100k falan indiriom nedenide Bu semtte Fazla Kablonet kullanıcısı olmamasından hehe[hline]Kekliği hö?... [Bu mesaj Erutan tarafından 20 August 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sanırım 18.00 gibi açarım, buraya "olsa da oynasak" tipi msg atmışlara ip vericem :-p, ha yanlız lag gibi bir olayla karşılaşırsak o laga maruz kalanlardan açmalarını beklerim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar