hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu kermite biri haklısın desin ya. kıyamam 3. ye mi ne postluyor aynı şeyi. kermit canını senin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: nişanlı olan kızın da aklı başında olsaymış. ben kendi eşimi biliyorum ve güveniyorum. karma is bitch. evet. aptal ve ahmak insanlar için öyle. ayrıca bu zenci sevgisi nerden geliyor tatar? :) ya bırak şimdi butthurtı, zenciyi falan. ben lafımın arkasındayım, nişanlı kızları notla korkutup pamıh gibiydi diye götürüp, sonra olayı öğrenen nişanlısına da salak muamelesi yapan adama lafım anca o olur, hatta az bile yazmışım. sen de yaptın şikayetini geç köşene otur, adminler bakar akşama hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yalandan kim ölmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aboo öğrencisiyle takılan adam mıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 topic butthurt patlaması yaşıyor. durduramıyoruz. ahmedinejad önderliğinde giderek büyüyor. ne derdi varsa ahmedinejad'ın. tecrübeli de galiba bütün süreci özetliyor falan. sahip çıksalarmış nişanlısına ya da milletin altına yatmayacak kızlarla birlikte olsaydınız. ne diyeyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 butthurt ne demek biliyomusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ehue sasında kız çirkinler çirkiniymiş aşiret kızıymış zorla evlendirmişler bunu karma is a bitch yazamadan bitmiş olay adfadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Adamda ahlak, etik hak getire, sonra bizden "bi yastıkta kocayın" bekliyorum. Tatarın beddualarının bin mislini ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tecrübe konuşuyor evet. şimdiye kadar kime ne dediysem, "ben asla yapmam yaaa" veya "benim başıma gelmez yaa" dediğim ne olduysa bi şekilde başıma geldi. neyse takıl sen. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: yalandan kim ölmüş lan haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sana aslında kimse eski konudaki muhabbetten ötürü kızmıyor. çünkü o bir hayal ürünüydü. sen aslında 100+ kilo üzeri şişman çirkin antipatik bişeysin. kendine göre bi kız buldun ve bekaretini ona verdin. buraya kadar yine sorun yok. ama yalan söylediğin için tepkiliyiz sana. çünkü biz yalanı sevmeyiz, delikanlı ol. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hahha abi size ne adamin yedigi hatunlardan herkes birden rage e girmis.amma ahlak bekcisi varmis. Kimse herifin sevincini paylasmak zorunda degilde 3sayfadir pipin dussun cocugun zenci dogsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BEYLER AHLAK BEKÇİSİ DEDEKTÖRÜ GELDİ!! SİZ DE ALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrik ederim 26 yaşında evlenmek biraz ama 27 yaşında çocuk sahibi olacak olmak falan çok fena itici geliyor bana ya kolay gelsin valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yyaz okullu sexli asistanli komik entry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: kermit said: yalandan kim ölmüş lan haklısın bence sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 keske yeni mi evlendin 3 ay once mi evlendin ,kiz ne zaman hamile kaldi gibi kucuk detaylara karar verseydin topici acmadan once. bir de bi kenara not al bunlari. sonra bir daha konusu acilirsa bu sefer gecen sene evlendik falan deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sen askerdeyken.... kandil simidi gibi.. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ASKERE GİDEN ERKEKLERİ BEKLEYEN BÜYÜK RİSK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 proflarla arası nasıl eşinin, notlar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 oha dasaa aklıma fikrimi getirdin geçen gün unutmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çok çılgın atmışssın dostum. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Silphatos said: proflarla arası nasıl eşinin, notlar iyi mi? epic.crit.hit.lock. hammerzeit said: ve hayır. 3 ay önce evlendim ve kız henüz 6 haftalık. ;) sizin içiniz fesat valla. :) zaman çizelgesi senin lehine ama dna testi yapılıyor mu sizin bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar