Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kaede said: kermit said: Sovalye kermit said: Salih http://i56.tinypic.com/2zpi2hf.gif kawaiiiii ^_^
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o zaman o gif bana gelsin ohahaha olsun son paragraf geçerliliğini koruyor hala adsfa geri dön lan aloo
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mum_Chamber said: xunn, foruma gelen her bagyan uyeyi sen mi getiriyorsun yoksa gercekten bir internet white knight sendromu mu var sende? Sıfır abi, her gördügüm dişiye memelerini postlamalarını söylüyorum, sor bütün dişi patilere. Önce kaçıyorlar sonra açıyorlar.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kavgada söylenmicek lafları neden forumda söylüyosunuz
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olm siz ciddi misiniz anlamadim ben
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ciddiler heralde baksana. değillerse adam değiller
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: Mum_Chamber said: xunn, foruma gelen her bagyan uyeyi sen mi getiriyorsun yoksa gercekten bir internet white knight sendromu mu var sende?Soyle aciklayayim mumtaz. Hani ergenler vardir ya liseli. Ilk basta ortamda kiz yoktur senlr ben cok iyi sohbet ederuz. Sonra ortama kiz gelir kiza kendini gosterebilmek icin sana laf sokmaya kasip cok itici bi adam olutum onun gibi. Sarjim bitme lan! Lyvanna kız arkadaşım zaten, yok öyle bir yavşama durumu lafını bil de konuş biraz. İyice sevimsizleştin.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sipeyskeyk said: Tek diyebileceğim sevgili Gökalp, eski haline dön, bir yararını görmezsin bu triplerin. can senin ne kadar aptal olduğunu sana defalarca söyledim ufacık bi lafıma hemen rage e giriyosun bende iicene üstüne geliyorum çok eğleniyorum sen böyle davrandıkça bunu herkesede söylüyodum yani ama bu seni sevmediğim anlamına gelirmi ? Kaede said: olsun son paragraf geçerliliğini koruyor hala adsfa geri dön lan aloo salih sana bi ters düşen davranışım varmı ? hayır hatırlamıyorum ben. demekki adamına göre muamele yapılıyo artık =)
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ben kermit'i çok seviyorum ki, dünya tatlısı bir herif, sadece gördügüm ne kadar post varsa son birkaç gündür paso atar paso gider ve çok gereksiz yıpratıcı. bir sınırı var ve geçiyorsun gökalp'cim, kırmayalım birbirimizi hiç, gördügümde bir daha sarılabileyim.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ben bugünkü nefretimi kusmaya geldim BOK güzel geçiyo günüm napiyim hihihi
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 xunn said: kermit said: Mum_Chamber said: xunn, foruma gelen her bagyan uyeyi sen mi getiriyorsun yoksa gercekten bir internet white knight sendromu mu var sende?Soyle aciklayayim mumtaz. Hani ergenler vardir ya liseli. Ilk basta ortamda kiz yoktur senlr ben cok iyi sohbet ederuz. Sonra ortama kiz gelir kiza kendini gosterebilmek icin sana laf sokmaya kasip cok itici bi adam olutum onun gibi. Sarjim bitme lan! Lyvanna kız arkadaşım zaten, yok öyle bir yavşama durumu lafını bil de konuş biraz. İyice sevimsizleştin. ben genel olarak söyledim kız arkadaşınsada bilmiyorum benide ilgilendirmez merak etme ben milletin kız arkadaşına şakalaşıyo gibi terbiyesiz yada yüzsüz laflar edecek seviyede değilim malesef. ha ama şu gerçek itici buluyorum buda benim düşüncem lol.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kaede said: http://i56.tinypic.com/2zpi2hf.gif lan bu gif çok güzxelmiş <3
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi o kızı ay canım canım canım üzüldün mü sen diye alıp sarılıcaksın, aptal, çirkin şey diye hafif tokatlar atıcaksın....
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 barbu said: ekmek baya gaysin ya. elimde consla birbirlerini ittirdiklerinin itirafı değerinde bir ss var
Öne çıkan mesajlar