Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık monitör Samsung 226bw

sabonis

Öne çıkan mesajlar

fiyat 40 TL. evet bildiğimiz 40 TL

nedenini hemen söyleyeyim, içindeki floresan lamba pörtledi. şu an hala çalışıyor ama açılması için 5-10 dakika arasında zaman geçmesi gerekiyor. yakında açılmaz... kısacası içindeki lamba değişmeli, lamba tek başına değişmiyor, panelle beraber değişiyor, bu da 300 tl civarında bir ücret karşılığında oluyor.

zaten bir monitörün ömrünü içindeki panel ve lamba belirlediği için bunu değiştirdiğiniz anda sıfır monitörünüz olacak. o bakımdan 340 tl civarına 22" monitör almak isteyenler için uygundur... 1680*1050'dir çözünürlüğü, çok zorlamaz ekran kartlarınızı.

satılmazsa çöpe gidecek bu arada zaten bir işe yarayacağı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim monitörden hehe, bendede geç açılma/ zor açılma sorunu vardı. Ekran gidip geliyordu felan bir tarafına bastırınca görüntü gelebiliyordu. Gönderdim 30 liraya tamir ettiler. Seninkinin sorunun o olduğuna eminmisin? Servis demiştir herhalde 300 e yaparız diye =P Güzel monitör kendileri, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şimdi şüphelendim bak 30 liraya yaptılarsa :D

ama bununki bir tarafından bastırma olayı değil %99 ihtimalle. yanıp sönüyor, hiç floresan lamba kullandın da bittiği oldu mu bilmiyorum. ben gördüm, aynı şekilde böyle yanıp sönüyo yanıp sönüyo, sonunda ısınıyor yeterince ve yanıyor full time. sonra kapıyorsun açıyorsun, yine aynı şey. bir süre sonra yanmamaya başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendeki sorunla aynı eğer ekran gidip geliyorsa, yani aslında çalışıyor ama sanki sen tuşla oynuyormuşun gibi kapanıp açılıyordu. Eyvah dedim çok pahalıya patlayacak ama 30 liraya kurtuldum çok basit birşeymiş.

Zaten bu açılıp kapanma süreleri çok uzadı bir süre sonra, hatta bastırınca bile ekran gelmiyordu mecburen servise yollamıştım =P
Sosyal ağlarda paylaş

açıp kapanma değil benimki ya. yanıp sönüyor sanki brightness %100'den 0'a düşmüş gibi devamlı böle. 10 dakka sonra düzeliyor.

ama şüphe düşürdün içime, telefonda sormuştum servise %99 böle demişlerdi. bi götüreyim yazıcıoğlunun oraya bakalım ne dicekler. boşuna mı 24 inch'e upgrade ettik anasını satiim yoksa :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mutlaka götür Yazıcıoğlu'nun karşısındani Samsung servisine. Benimkinin transistörler patlaktı, bi süre (2-3 sene) ses çıkarttı, sonra hiç açılmamaya başladı, götürdüm düzelttiler.

Review sitelerinde aratınca hala üst sıralarda çıkıyo alet ya. 40 lira haksızlık oulr :P
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sorunumda buna benzerdi ekrana ilk görüntü verdigimde 2-3 sn siyah ekran oluordu daha sonra 0.5-1sn ligine görüntü geliyordu ve bu sekilde 5-10 dakika bekledikten sonra normale dönüyordu. Sonra bu süre yarım saatlere vs cıktı. Biraz araştırdım ve içindeki 2-3 Kapasitörü degistirince hallolduğunu okudum. Şansıma o kapasitörlerden elimde vardı açtım degistirdim düzeldi valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...