Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullahın internet sınırlamasında ilk saldırı tgb.gen.tr'ye


sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
Zararlı sitelerin yasaklanmasını fetva eden "Okyanus Ötesi" site sınırlamasında ilk saldırıyı binlerce gencin takip ettiği tgb.gen.tr'ye yaptı. TGB'nin internet sitesini yöneten TGB'lilere dava açan Fethullah Gülen sitenin yayının durdurulmasını talep etti.

Buradan bütün Vatansever ve Cumhuriyetçi Avukatlara şimdiden çağrımızı yapıyoruz. Yüzlerce avukatla birlikte Cumhuriyet Gençliğinin iradesini savunacağız.




http://tgb.gen.tr/haberler/3773-fethullahin-internet-sinirlamasinda-ilk-saldiri-tgbgentrye-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

enteresan onun açmış olması, direk nie açmış?
acaba bu adamlar başka fetullah gülen bulup ona mı açtırmışlar?

çok saçma nan adam nie uraşsın böle bişeye 242114 tane kuklası varken


ben hala sunun cevabını beklıorm,
kesin aynı ısımde adam bulup actırdı bu herifler lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

tgb'nin yeni nesil ülkü ocakları (hatta alperen ocakları) olduğunu bilmeyenler garip karşılayabilir tabi bu kapışmadan zevk alınmasını...


Cidden nasıl kapılıyorsun böyle bir düşünceye anlam veremiyorum, ve çok merak ediyorum senin böyle düşünmene neden olan şeyi?

TGB 2006 yılında kuruldu, Amerika 2007 yılında yayınladığı insan hakları raporunda TGBnin kapatılmasını istedi.

Benim bildiğim Amerika ülkücülere Komünizmle mücadele derneği açtırır, etnik ayrımcılığı körüklemesi için çeşitli desteklerde bulunur, ellerine silah verip sokağa salar filan?


Neden yandaşlarına açtırmadı zamanla görücez.

Ben şey olabilir diye düşünüyorum; şimdi tgb 5 yıldır inanılmaz bir hızla büyüdü. Bu yıl 20.000 genci özerk üniversites yürüyüşü ile yürüttü vs. Eylemleri filan hep öne çıktı, diğer maceracı gruplardan ayrıldı tüm herşeyiyle. Sağ-sol ayrımı yapmadan gençleri tek çatı altında toplamaya başladı, ortak payda Atatürke vurgu yaptı. Yani epey tehlikeli bir hal aldı cemaat için. Fetoda şakirt gençlere saldıracakları hedefi göstermek amacıyla böyle birşey yapmış olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

TGB ile ülkücülerin ne alakası var abi. TGB direk ne sağcı ne solcu tamamen Atatürkün bıraktığı mirasa sahip çıkmaya çalışan genç ve temiz öğrencilerden oluşan bir topluluk. İdeolojik olarak beslendiği kaynak İşçi partisi. Millete batanda bu zaten.



sen tgb ye fln takıldın mı canım hiç? mhp ülkücüleri sokaktan çekince bir yerlerden emir geldi herhalde, sahte solcu İP gitti atatürkçü oldu. bunların gençlik örgütü kuruldu pompalandı fln. safi temiz dediğin gençler (aralarında 40 yaşında amcalar da var) paso solcularla çatışıyorlar ellerinde döner pıçakları, beyzbol sopaları, demir sopalarla. ha tabi sloganları da aynı "kahrolsun mit cia kontrgerilla". lan solculara saldırıyosunuz bari biraz yenileyin di mi :P bu arada bunların otağıları var, başgan diye sesleniyorlar reis yerine fln. bir kavga oldu mu 40 yaşında kelli felli ülkücü bıyıklı adamlarla geliyorlar yanlarında. daha sayarım da kısaca bu yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...