Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 republic commando sw ile alakalı en iyi fps (dark forces'ı unutmadım ama o milattan önce kalma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aaa FEAR! Evet işte bu. Teşekkürler! :) Bu arada ben battlefront'ları baya oynardım, sw rep com ondan daha iyiyse denemek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Saçma bir şekilde kasıyor fear :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nileppezdel said: Ya çok eskiler ya da oynadım zaten. Abi ezmeyin Crysis'in ilk oyununu hepsi full açık çalıştırıyordu bu makina. Siz 90'lara gittiniz :( indie oyunlar oyna o zaman: http://jayisgames.com/tag/weekenddownload toggie said: ee sonuc olarak bu oyunları calıstırıyor. benim dusuk sistem tavsiyelerim bunlar abicim. Crysis 1'i full ayarlarda calıstıran sisteme dusuk diyenin sistem anlayısını seveyim ayrıca. nileppezdel said: Eee 2'yi çalıştıramaz ama işte, eskidi yani gayet, yeni oyunlarda medium-low arası anca çalıştırıyorsa düşük sistemdir crysis 1'i full'de çalıştıran pc her oyunu çalıştırır. benim pc crysis 1'i fullde az da olsa (bazı yerlerde) zorlanarak çalıştırmıştı mesela, crysis 2'de tek bir zorlanma yok. (crysis 2'nin konsollar için grafik ayarlarını kırpmış olduğundan olsa gerek) ha bu arada, oyunlar için gpu benchmark var: http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html buna göre metro 2033 ve crysis 1 oynadığın makinede, black ops, fifa 11, mafia 2, starcraft 2, dirt 2, fear 2, call of juarez gibi oyunları oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nileppezdel said: Saçma bir şekilde kasıyor fear :( Bnm taaa ne zmnki bilgisayarimda bile oynayabiliyordum fear'i grafik ayarlari ve ekran karti driveri ile ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fearın kasmasını azaltan peçh gibin bişi vardı Killing flooru denedinmi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Onu da gördüm de denemedim. Ama EU3 sardı zaten baya, bikaç gün onu oynarım heralde. Eski bilgisayarımda kasmazdı FEAR, bu patchli versiyon zaten. 60fps falan güzel güzel oynuyorum 5dk, sonra bi anda 15-20fps arasına düşüyor durup dururken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nileppezdel said: Demon's Souls'u alsam mı diyorum ama işin içine japon girmiş. FF gibi bir JRPG işkencesi istemiyorum. Ama videoları falan Withcer gibiydi aslında. Alsam mı ki bulabilirsem? Tutorial kısmı bile zor açıkçası Demon's Souls'un. Daha Tutorial'da karşıma çıkan boss geldi bir kere dokundu öldüm. Sonra kırk saat uğraş dur geri dönebilmek için falan... =( Ama oynayacak sabrın varsa güzel oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Usta o bossta ölmen gerekiyor zaten oyuna başlayabilmek için. Onu öldürsen bile dragon god geliyo karşına tek atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar