Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forlan Beşiktaş'da

Llama

Öne çıkan mesajlar

İyi transfer, bir ara favorimdi, hala favorilerimden. Kıskandım.

Not : Galatasaray'lıyım.

Not2: Quaresma BJK'e geldiğinde arkadaşlarım, "olm biz beşiktaş seyrediyoruz artık" demişti, ben pek fazla sallamamıştım. Ama al sana sebep lan ! Adam isterse 40 yaşına gelsin, daha topu önüne indirmeye yoksun forvetlere sahibiz, sırf hava topunu indirsin yeter. Yaşlıymış sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

abi komikmisinz ya ??

önce Red abi futbol bilgine saygi duydm fln tmm eyw da geçen dunya kupasinin en iyilerinden (belki en iyisi) 2 tane altin ayakkabi almis son dunya kupasinda goldenball almıs bir futbolcuya

lan bu adamin kariyerinde ne varki ?? forlanin kariyeri yok derseniz.. millet 2. postunuzu ciddiye almaz kusura bakmayin..

simao'ya bile dil uzatanlar olmus,türkiyeye onun yarisi kadar profosyonel yabancılar gelse ligimizn kalitesi 2 katina cıkardi simdiye..

bide simao'ya milyonlar ödendi denmis,abi madem takip etmiyorsunz atıp tutmayin allah askına ya adama 900k bonservis ücreti verdik,ki neyi var neyi yok oynuyor adam..

quaresmayi tartismak isteyen varsa sol tarafa ayrilsin söyle :D

guti'nin harika kariyeri ile tutmayan bir sezon gecirdi.. ilk yarida fena diildi ama 2. devre cok sırıttı takımda ve kötuydu..

ona da 10m bonservis verdik dimi bedavaya gelmedi adam zaten :D

-----

sonuc olarak; quaresma gelsin cıplak kosarim diyen fenerliler q7 de futbolcumu beee demeye basladilar daha adam ucaktan inmeden..

forlan gol mu atar be adamin kariyeri ne diyenler.. kendi takımlarina gelse sampiyon olmus gibi anlatirlardi bu transferi..

evet büyük transferler buyuk basarilar getirmedi malesef,takım olabilmek takım savunmasi yapabilmek önemli olan.. yinede cok kaliteli bir forvet hatti oldu,ligin 2-3 gömlek üstünde(eger adam gibi oynarlarsa)

geriye takviye yapılmali diye 3 yıldır bagiriyorz zaten. umarim sira oraya gelicek..

Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Ersan'ı hesaba dahi katmamış. Adam sakatlanmadan önce Beşiktaş defansı ciddi şekilde iyiydi. Transfer ettikleri gibi defans sorunu da ortadan kalkacaktır. Ersan ve Sivok çok iyiydi lig başında.

Ahahahah Paspatur... Kanat oyuncusu yok Beşiktaşın dedin gibi geldi bana... Ahahahahahahahahaah yuh... :D
Sosyal ağlarda paylaş

yerli konusunda söyle bir olay var aslında

cenk-fena diil genç ve daha gelisebilr,belki bir volkan olamaz ama cok iyi kaleci olacaktir

ibrahim-adam her hafta üstüne koyarak oynuyor,acıkcasi onun oynadgi maclarda savunma daha güvenilir oluyor..

ibo'nun partneri- asıl sorun burda suan kim olucak ? ersan daha netlesmedi eger olursa guzel olur olmazsa egemen diyorlar(adami hic sevmem ama iyi stoper )

ismail-gelistirmesi gereken yönleri var.. bir mac cok iyi bir mac cok kötu oynuyor.

necip-adami konusmaya bile gerek yok. takımda en hırslılardan biri daha 19-20sinde orta sahada ufak tefek hatalar yapsa da güven veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...