Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forlan Beşiktaş'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harika oynasin, iyi oynayamasin yine de cok kral transfer. Fenerde cok gormek isterdim, bjk ye tebrikler... umarim avrupa kupalarinda buyuk isler yaparlar, Turkiyenin artik tum takimlarinin disarda basarili olmasi lazim.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Nobre var, gitmezse (gidecek gibi duruyo) Almeida var, Kuçik de kiralık gitti döner heralde. Bobo gidici zaten onu eledim. Almeida varsa 4 yoksa 3 alternatifli forvetiniz var işte tek forvet oynarken. Bir dördüncüsüne gerek yok.

Türk alternatif 1 adam lazım o yüzden dedim, yoksa Almeida/Forlan yeterli evet ama bu sene gördük elimizdeki forvetlerin yetmediğini. Yabancı sınırlaması hala bir sorun olacak o yüzden türk adam akıllı bir forvet şart.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Nobre var, gitmezse (gidecek gibi duruyo) Almeida var, Kuçik de kiralık gitti döner heralde. Bobo gidici zaten onu eledim. Almeida varsa 4 yoksa 3 alternatifli forvetiniz var işte tek forvet oynarken. Bir dördüncüsüne gerek yok.

1 tane adam gibi forvet olsa daha iyi. Bobo istikrarsızdı, form tutmuyordu. Almeida da yeterli görünmüyor bence. Nobre zaten yetersiz, Ali Küçik de bu kadroya yetecek kadar gelişecek gibi görünmüyor. Forlan yatmaz adam gibi oynarsa iyi, ama ne olucak bilinmez tabi. Bobo ile sözleşme imzalanmaması doğru, eğer kadro kalitesi arttırılmak isteniyorsa.
Mesaj tarihi:
Sinan Engin açıkladı BJK öyle bir brezilyalı ile anlaştı ki yer gök inleyecek diyor :)

Forvet olcakmış aklıma Neymar geldi olma ihtimali olan.
Mesaj tarihi:
Araz said:

Sinan Engin açıkladı BJK öyle bir brezilyalı ile anlaştı ki yer gök inleyecek diyor :)

Boboyla anlaştılar heralde :D
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

Araz said:

Boboyla anlaştılar heralde :D

neymar'ı alabilecek takım çok nadir. neymar'a para mı dayanır abi hahahahaha
Mesaj tarihi:
Beşiktaş tayfurla devam edip kaliteli türk ve genç oyuncular alırsa, güzel transfer. Yok gidip saçma sapan ünlü bir hoca, yanına da yaşı geçmiş assolistleri almaya devam ederse kötü transfer.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

escape said:

demirören saglam kara para haklıyor
helal lan

u jelly?

daha cok genc abisi. kara para bi yana bu i$lemin bir hak oldugunu du$unuyor =)
Mesaj tarihi:
Abi salak salak konuşuyorsunuz kusura bakmayında.. Son dünya kupasından sonra kaç kere Forlanı oturup izlediniz? Dünya kupasında takip ediyordunuz adamın maçlarını sonra buraya gelmiş dünya kupasından beri kayıp filan diyorsunuz.. Bana dünyada şöyle elle tutulucak golcüleri sayın desem( BJK ye gelmeden önce)Forlanı saymazmıydınız?
Mesaj tarihi:
geçen sezon ortalama 65 dakika sahada kalabilen, 8 gol 5 asist ile oynamış, performansında eskiye nazaran düşüş olan bir oyuncu.
tam besiktaslık valla.
hayırlı olsun. forlan sonucta.
  • Yeni Oluştur...