Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forlan Beşiktaş'da

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Nobre var, gitmezse (gidecek gibi duruyo) Almeida var, Kuçik de kiralık gitti döner heralde. Bobo gidici zaten onu eledim. Almeida varsa 4 yoksa 3 alternatifli forvetiniz var işte tek forvet oynarken. Bir dördüncüsüne gerek yok.

Türk alternatif 1 adam lazım o yüzden dedim, yoksa Almeida/Forlan yeterli evet ama bu sene gördük elimizdeki forvetlerin yetmediğini. Yabancı sınırlaması hala bir sorun olacak o yüzden türk adam akıllı bir forvet şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Nobre var, gitmezse (gidecek gibi duruyo) Almeida var, Kuçik de kiralık gitti döner heralde. Bobo gidici zaten onu eledim. Almeida varsa 4 yoksa 3 alternatifli forvetiniz var işte tek forvet oynarken. Bir dördüncüsüne gerek yok.

1 tane adam gibi forvet olsa daha iyi. Bobo istikrarsızdı, form tutmuyordu. Almeida da yeterli görünmüyor bence. Nobre zaten yetersiz, Ali Küçik de bu kadroya yetecek kadar gelişecek gibi görünmüyor. Forlan yatmaz adam gibi oynarsa iyi, ama ne olucak bilinmez tabi. Bobo ile sözleşme imzalanmaması doğru, eğer kadro kalitesi arttırılmak isteniyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi salak salak konuşuyorsunuz kusura bakmayında.. Son dünya kupasından sonra kaç kere Forlanı oturup izlediniz? Dünya kupasında takip ediyordunuz adamın maçlarını sonra buraya gelmiş dünya kupasından beri kayıp filan diyorsunuz.. Bana dünyada şöyle elle tutulucak golcüleri sayın desem( BJK ye gelmeden önce)Forlanı saymazmıydınız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...