Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forlan Beşiktaş'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Polyushka said:

forlan forvet arkası değil yanlız. santrafor

nobreyi bile orda oynattık koç
alex gibi yapıcaz forlanı yada serbest eski nihat gibi
Mesaj tarihi:
Llama said:

ileri uç manyak oldu beşiktaşın
eksikliği hep defansta idi bu sene orayada takviyeler gelicek

Sezon başı defans kötü dedim ne alaka falan dedin. Defans yaktı sizi.
Mesaj tarihi:
fm ile gerçek futbolu birebir karşılaştırmak nasıl bir yetersizlik

forlan kötü topcu değil.yeteneksiz falanda diyemez kimse

ama şu transfer politikası ile beşiktaştan başarı beklemek kekoluktur

ben ferrari adam değil derken futbolu bilmiosun diyenler ferrariye etmedikleri küfür kalmadı sonra sdfs
Mesaj tarihi:
Pek sevinmedim ya, adı var forlan'ın da 32 yaşında yani. Hala bi dolu yabancı var elimizde yollanıcak. Üstüne bi de yerli transferine abanmak gerekicek defans ve orta sahada.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Yazik ya tiplere bak neler diyorlar forlana :) fm de filan yildiz diye alirsiniz bu tip adamlari neyin mucadelesini veriyosunuz abi siz?
fm'de freddy adu'yu da alıyorduk. adam çaykur rizespor'da.
Mesaj tarihi:
Sezon başında anlattık da anlamamakta direndiniz, o defans geçen sezonun en az gol yiyen defansı değildi, siz takım olarak top yekün defans yapıyordunuz o yüzden takım az gol yiyordu.
Şimdi alınan yeni oyuncular savunmaya hiç yardım etmemeye başlayınca, taktik değişip ofansif futbol oynamaya çalışınca arkadaki çürükler ortaya çıktı, patlak lastik gibi dağıttı işte o takım...
Mesaj tarihi:
Yahu iyi adam lafımız yok ama, Q7-Simao-Guti forvet arkasına sahip olan takımda gerek yok ki Forlan'a, zira adam santrafordan çok forvet arkası oynuyor ve faydalı oluyor
tüpçü yine zıçtı karavana attı yazık lol
Mesaj tarihi:
erik dogru soyluyor. mustafa denizli 10 defansla cıkıyodu maclara o yuzden en az gol yiyen takım besiktas'tı. bi bildigi varmıs bence. once savunmadan baslamak gerekiyor takım sporlarında gibi gibi.
  • Yeni Oluştur...