Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 demin imdb'de gördüm de yeni dvd'lerini çıkarmışlar, eskiden hayranlıkla izlediğim bu diziyi yıllarca unutmuş olduğum için hayret ettim kendime.. e halen hatırlayamadım ben bunu bap? ne diziydi ya, herifler gerçek bir dizi kadar heyecanlı yapmıştı resmen.. banvitiniz aşırı bolsa bir yerlerden bulup indirin bir-iki bölüm, hastası olursunuz.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dominic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 filmini ceviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 üzüldüm senin adına boccob.. :-p bak dom kültür adamı, biliyor güzel diziyi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayir turk tv lerinde de vardi . ehehe 10 numaraydi . :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Oyy bayılırdım ben bunlara ya, araçlar falan oy oy oy.. Üni.ye dönünce ilk iş indirmeli bi yerlerden...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Eraq, 22 Temmuz 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :) o , o ......[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: BOccOB, 22 Temmuz 2004 18:14 tarihinde demiş ki: ben bi tgrt de combatora-v diye japon voltran kılıklı bi çizgifilm bilirim... buyrun efem.... COMBATTLER-V yapim yili 1976 biz bunu da biliris :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 22 Temmuz 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eheheeeeeee ... az kaldi az yakinda gözlerim de büyüyecek saçlar da kendinden mavileşince ben paralel anime dünyasina geçicem .. ordan size post atarim artik :) anime ustasi hired_gun :) LOL[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Klasik robotech ve çizimlerinden ötesini tanımam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu hasta bişeydi küçükken ÇOOK severdim.özellikle o araçlarını.. hastasıydım. filmi direk bayar, boşuna çekmesinler bence.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende bu thunderbirds'un oyuncakları vardi bbcde izlerdim bende bizim burdaki sinemaya asmışlar afişinide kesin getirmez salak cinemaxx[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Dire Straits ile çektikleri birde klipleri vardı bunların değil mi. Dizinin konuları bayık gelirdi bana ama oyuncaklar uğruna seyrederdim. Seslendirmeleri de ayrı bir olaydı, heleki introdaki geri sayan adam.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sabah çok erken show tv gösterirdi... sabahın köründe kalkar izlerdim ama böyle içimi bi sıkıntı kaplardı izlerken.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Servis 06.40 da falan gelirdi.Bu cizgi filmi izler servise gosardım.Star verirdi bu animasyonu...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dire straits'in hangi klibiydi yaa.. süper birşeydi o da ama şarkıyı hatırlayamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bega Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sam...süpersin, yıllardır bu diziyi bi yerlerden bulmaya çalışıyodum ben ya.. ama adını bi türlü hatırlayamıyodum. çok severdim ben onları bi gaz erkenden kalkar izlerdim, öyle harika bi şey değildi izlerken beğenmezdim ama yine de izlerdim :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Show Tv'deydi evet bende hatırlıyorum çok kaliteliydi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben korkardım bunlardan. ayrıca tiksinirdim ve galiba hala da tiksiniyorum ölesiye.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Horace yuh sen kaç yaşındasın. O zaman da eşşek kadardın nasıl korkuyodun? :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Sam, 26 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki: dire straits'in hangi klibiydi yaa.. Calling Elvis.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ahaaa süper şarkı, hemen bulup dinleyeyim.. :) horas sende de ne fobiler varmış böyle, yok kalimero yok tandırbörds filan.. egzotik fobiler resmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Thunderbirds - Stop-motion'lu minyatürler dünyayı kurtarırken.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 filmini ceviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 üzüldüm senin adına boccob.. :-p bak dom kültür adamı, biliyor güzel diziyi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayir turk tv lerinde de vardi . ehehe 10 numaraydi . :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Oyy bayılırdım ben bunlara ya, araçlar falan oy oy oy.. Üni.ye dönünce ilk iş indirmeli bi yerlerden...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Eraq, 22 Temmuz 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :) o , o ......[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: BOccOB, 22 Temmuz 2004 18:14 tarihinde demiş ki: ben bi tgrt de combatora-v diye japon voltran kılıklı bi çizgifilm bilirim... buyrun efem.... COMBATTLER-V yapim yili 1976 biz bunu da biliris :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 22 Temmuz 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eheheeeeeee ... az kaldi az yakinda gözlerim de büyüyecek saçlar da kendinden mavileşince ben paralel anime dünyasina geçicem .. ordan size post atarim artik :) anime ustasi hired_gun :) LOL[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Klasik robotech ve çizimlerinden ötesini tanımam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu hasta bişeydi küçükken ÇOOK severdim.özellikle o araçlarını.. hastasıydım. filmi direk bayar, boşuna çekmesinler bence.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende bu thunderbirds'un oyuncakları vardi bbcde izlerdim bende bizim burdaki sinemaya asmışlar afişinide kesin getirmez salak cinemaxx[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Dire Straits ile çektikleri birde klipleri vardı bunların değil mi. Dizinin konuları bayık gelirdi bana ama oyuncaklar uğruna seyrederdim. Seslendirmeleri de ayrı bir olaydı, heleki introdaki geri sayan adam.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sabah çok erken show tv gösterirdi... sabahın köründe kalkar izlerdim ama böyle içimi bi sıkıntı kaplardı izlerken.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Servis 06.40 da falan gelirdi.Bu cizgi filmi izler servise gosardım.Star verirdi bu animasyonu...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dire straits'in hangi klibiydi yaa.. süper birşeydi o da ama şarkıyı hatırlayamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bega Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sam...süpersin, yıllardır bu diziyi bi yerlerden bulmaya çalışıyodum ben ya.. ama adını bi türlü hatırlayamıyodum. çok severdim ben onları bi gaz erkenden kalkar izlerdim, öyle harika bi şey değildi izlerken beğenmezdim ama yine de izlerdim :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Show Tv'deydi evet bende hatırlıyorum çok kaliteliydi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben korkardım bunlardan. ayrıca tiksinirdim ve galiba hala da tiksiniyorum ölesiye.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Horace yuh sen kaç yaşındasın. O zaman da eşşek kadardın nasıl korkuyodun? :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Sam, 26 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki: dire straits'in hangi klibiydi yaa.. Calling Elvis.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ahaaa süper şarkı, hemen bulup dinleyeyim.. :) horas sende de ne fobiler varmış böyle, yok kalimero yok tandırbörds filan.. egzotik fobiler resmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Thunderbirds - Stop-motion'lu minyatürler dünyayı kurtarırken.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayir turk tv lerinde de vardi . ehehe 10 numaraydi . :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Oyy bayılırdım ben bunlara ya, araçlar falan oy oy oy.. Üni.ye dönünce ilk iş indirmeli bi yerlerden...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Eraq, 22 Temmuz 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :) o , o ......[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: BOccOB, 22 Temmuz 2004 18:14 tarihinde demiş ki: ben bi tgrt de combatora-v diye japon voltran kılıklı bi çizgifilm bilirim... buyrun efem.... COMBATTLER-V yapim yili 1976 biz bunu da biliris :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda [Bu mesaj hired_gun tarafından 22 Temmuz 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eheheeeeeee ... az kaldi az yakinda gözlerim de büyüyecek saçlar da kendinden mavileşince ben paralel anime dünyasina geçicem .. ordan size post atarim artik :) anime ustasi hired_gun :) LOL[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Klasik robotech ve çizimlerinden ötesini tanımam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu hasta bişeydi küçükken ÇOOK severdim.özellikle o araçlarını.. hastasıydım. filmi direk bayar, boşuna çekmesinler bence.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende bu thunderbirds'un oyuncakları vardi bbcde izlerdim bende bizim burdaki sinemaya asmışlar afişinide kesin getirmez salak cinemaxx[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Dire Straits ile çektikleri birde klipleri vardı bunların değil mi. Dizinin konuları bayık gelirdi bana ama oyuncaklar uğruna seyrederdim. Seslendirmeleri de ayrı bir olaydı, heleki introdaki geri sayan adam.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sabah çok erken show tv gösterirdi... sabahın köründe kalkar izlerdim ama böyle içimi bi sıkıntı kaplardı izlerken.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Servis 06.40 da falan gelirdi.Bu cizgi filmi izler servise gosardım.Star verirdi bu animasyonu...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dire straits'in hangi klibiydi yaa.. süper birşeydi o da ama şarkıyı hatırlayamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bega Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sam...süpersin, yıllardır bu diziyi bi yerlerden bulmaya çalışıyodum ben ya.. ama adını bi türlü hatırlayamıyodum. çok severdim ben onları bi gaz erkenden kalkar izlerdim, öyle harika bi şey değildi izlerken beğenmezdim ama yine de izlerdim :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Show Tv'deydi evet bende hatırlıyorum çok kaliteliydi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben korkardım bunlardan. ayrıca tiksinirdim ve galiba hala da tiksiniyorum ölesiye.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Horace yuh sen kaç yaşındasın. O zaman da eşşek kadardın nasıl korkuyodun? :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Sam, 26 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki: dire straits'in hangi klibiydi yaa.. Calling Elvis.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ahaaa süper şarkı, hemen bulup dinleyeyim.. :) horas sende de ne fobiler varmış böyle, yok kalimero yok tandırbörds filan.. egzotik fobiler resmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Thunderbirds - Stop-motion'lu minyatürler dünyayı kurtarırken.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
bega Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sam...süpersin, yıllardır bu diziyi bi yerlerden bulmaya çalışıyodum ben ya.. ama adını bi türlü hatırlayamıyodum. çok severdim ben onları bi gaz erkenden kalkar izlerdim, öyle harika bi şey değildi izlerken beğenmezdim ama yine de izlerdim :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Show Tv'deydi evet bende hatırlıyorum çok kaliteliydi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben korkardım bunlardan. ayrıca tiksinirdim ve galiba hala da tiksiniyorum ölesiye.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Horace yuh sen kaç yaşındasın. O zaman da eşşek kadardın nasıl korkuyodun? :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Sam, 26 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki: dire straits'in hangi klibiydi yaa.. Calling Elvis.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ahaaa süper şarkı, hemen bulup dinleyeyim.. :) horas sende de ne fobiler varmış böyle, yok kalimero yok tandırbörds filan.. egzotik fobiler resmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Thunderbirds - Stop-motion'lu minyatürler dünyayı kurtarırken.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar