Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thunderbirds - Stop-motion'lu minyatürler dünyayı kurtarırken..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin imdb'de gördüm de yeni dvd'lerini çıkarmışlar, eskiden hayranlıkla izlediğim bu diziyi yıllarca unutmuş olduğum için hayret ettim kendime..
e halen hatırlayamadım ben bunu bap?

ne diziydi ya, herifler gerçek bir dizi kadar heyecanlı yapmıştı resmen.. banvitiniz aşırı bolsa bir yerlerden bulup indirin bir-iki bölüm, hastası olursunuz.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
üzüldüm senin adına boccob.. :-p

bak dom kültür adamı, biliyor güzel diziyi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
Ya yüzyıllar önce sabahın köründe, uyku tutmayınca, güneş doğarken RTL'de hamur (oyuncak da olabilir) pilotlar falan vardı. Tabi ki hiç bir şey anlamazdım ama rastladığım zaman çok sevinirdim. Yoksa o mu bu? :)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Mesaj tarihi:
bu hasta bişeydi küçükken ÇOOK severdim.özellikle o araçlarını.. hastasıydım.

filmi direk bayar, boşuna çekmesinler bence.[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Mesaj tarihi:
bende bu thunderbirds'un oyuncakları vardi bbcde izlerdim bende bizim burdaki sinemaya asmışlar afişinide kesin getirmez salak cinemaxx[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Mesaj tarihi:
Dire Straits ile çektikleri birde klipleri vardı bunların değil mi. Dizinin konuları bayık gelirdi bana ama oyuncaklar uğruna seyrederdim. Seslendirmeleri de ayrı bir olaydı, heleki introdaki geri sayan adam.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
sabah çok erken show tv gösterirdi... sabahın köründe kalkar izlerdim ama böyle içimi bi sıkıntı kaplardı izlerken.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Servis 06.40 da falan gelirdi.Bu cizgi filmi izler servise gosardım.Star verirdi bu animasyonu...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
dire straits'in hangi klibiydi yaa.. süper birşeydi o da ama şarkıyı hatırlayamadım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
Sam...süpersin, yıllardır bu diziyi bi yerlerden bulmaya çalışıyodum ben ya.. ama adını bi türlü hatırlayamıyodum. çok severdim ben onları bi gaz erkenden kalkar izlerdim, öyle harika bi şey değildi izlerken beğenmezdim ama yine de izlerdim :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ahaaa süper şarkı, hemen bulup dinleyeyim.. :)

horas sende de ne fobiler varmış böyle, yok kalimero yok tandırbörds filan.. egzotik fobiler resmen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
South Park ı yapan adamlar bu tarz da bir film yaptılar yakında fragmanlarını goruruz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
  • Yeni Oluştur...