Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana

cihant

Öne çıkan mesajlar

first I was liek
cihant said:

konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına

then I was liek
cihant said:

ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım

then paticik lol'd
http://rob.nu/wp-content/uploads/2009/09/facepalm12.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

first I was liek
cihant said:

konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına

then I was liek
cihant said:

ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım

then paticik lol'd

MAHAHHAHAHHAAHHAHA
ALLAH KADINLARIN BELASINI VERSİN
SDKLFJAJŞSDLFJKAHULEIRUCŞWEOASRİPÖDFİL
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ahmet'e de ''hiyar, nasil hemen inandi'' demis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...