nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya bak abi sözü dinle çok basit şunu diyceksin; "tuğçe kusura bakma pek vaktim yok, seninle ciddi bişeyler yaşayabileceğimi sanmıyorum, hayatında başarılar" de ve çek git.
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: ya bak abi sözü dinle çok basit şunu diyceksin; "tuğçe kusura bakma pek vaktim yok, seninle ciddi bişeyler yaşayabileceğimi sanmıyorum, hayatında başarılar" de ve çek git.şunu dediği an köpek olur o kız KÖPEK
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kızla konuştuktan sonra rahatladıysan kız yalan söylemiştir
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi tribe bak yol yakınken teşekkür et ayrıl. neden teşekkür ediceksn onu da bilmiyorum ama kibar ol kıza karşı.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sonuçta ruh hastası olduğunu öğrendin 21 sayfa boş otobüs de forum takıldık
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 first I was liek cihant said: konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına then I was liek cihant said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım then paticik lol'd http://rob.nu/wp-content/uploads/2009/09/facepalm12.jpg
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BAK ÖZGE BENİM BİR GURURUM VAR TAMAM MI? de böyle.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Terket abi o karaktersiz çirkef kızı.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mum_Chamber said: first I was liek cihant said: konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına then I was liek cihant said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım then paticik lol'd MAHAHHAHAHHAAHHAHA ALLAH KADINLARIN BELASINI VERSİN SDKLFJAJŞSDLFJKAHULEIRUCŞWEOASRİPÖDFİL
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "roket adam" said: BAK ÖZGE BENİM BİR GURURUM VAR TAMAM MI? de böyle. Gururla ne alakası var lan?
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi sakin. Tamam hepimiz kızdık da yağni.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 beyler olaya bir de ahmet'in gözünden baksanız...
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım ahmet'e de ''hiyar, nasil hemen inandi'' demis.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi o kız arada mavi duman çıkartıyorsa yağ filtresinde sorun var demektir. demedi deme
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Myshkin said: beyler olaya bir de ahmet'in gözünden baksanız... pov?
Öne çıkan mesajlar