escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 video da isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 HEEYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya bak abi sözü dinle çok basit şunu diyceksin; "tuğçe kusura bakma pek vaktim yok, seninle ciddi bişeyler yaşayabileceğimi sanmıyorum, hayatında başarılar" de ve çek git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hiç bişey demesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: ya bak abi sözü dinle çok basit şunu diyceksin; "tuğçe kusura bakma pek vaktim yok, seninle ciddi bişeyler yaşayabileceğimi sanmıyorum, hayatında başarılar" de ve çek git.şunu dediği an köpek olur o kız KÖPEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 update alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kızla konuştuktan sonra rahatladıysan kız yalan söylemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi tribe bak yol yakınken teşekkür et ayrıl. neden teşekkür ediceksn onu da bilmiyorum ama kibar ol kıza karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sonuçta ruh hastası olduğunu öğrendin 21 sayfa boş otobüs de forum takıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 first I was liek cihant said: konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına then I was liek cihant said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım then paticik lol'd http://rob.nu/wp-content/uploads/2009/09/facepalm12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BAK ÖZGE BENİM BİR GURURUM VAR TAMAM MI? de böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Terket abi o karaktersiz çirkef kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mum_Chamber said: first I was liek cihant said: konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına then I was liek cihant said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım then paticik lol'd MAHAHHAHAHHAAHHAHA ALLAH KADINLARIN BELASINI VERSİN SDKLFJAJŞSDLFJKAHULEIRUCŞWEOASRİPÖDFİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "roket adam" said: BAK ÖZGE BENİM BİR GURURUM VAR TAMAM MI? de böyle. Gururla ne alakası var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sümsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 afişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi sakin. Tamam hepimiz kızdık da yağni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu topik neden foreveralone dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 beyler olaya bir de ahmet'in gözünden baksanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: ulan kız eskişehire haber vermeden gittim diye trip atmış,bi kız arkadaşı vardı onla beraberlermiş hsonu.bnm attıgım bi msj vardı o da ona bozulmuş.benim öyle bişey yapacağıma nasıl ihtimal verirsin fln dedi.bayaaa bi konuştuk,iyice rahatladım ahmet'e de ''hiyar, nasil hemen inandi'' demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi o kız arada mavi duman çıkartıyorsa yağ filtresinde sorun var demektir. demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Myshkin said: beyler olaya bir de ahmet'in gözünden baksanız... pov? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar