fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bunlar hep dotada quit çekmek için kullanılan bahaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cihant said: msj attım şimdi tlfonun şarjı bittiydi.onun da bnmle konuşacağı şeyler varmış,seni üzmek istemiyorum dedi.bugün ikimiz de müsait dgiliz yarın sabah konusucaz,ufukta ayrılık gözüküyor konuşacak bişi mi var? haddiii canım! yapma be! falan deseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bnm telefonumun şarjı bitmişti,ondan yeni msj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Flassh said: özet geçsene yemişler mi senin kızı püskevit gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evet ayrılığın hayırlı olsun. dik dur bari. sakın kıza gitme falan deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dostum biraz kendini iyi hissetmek istiyosan, "fatma ben yeni bi ilişkiye başladım, bir daha görüşmezsek sevinirim." yaz gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cihant said: bnm telefonumun şarjı bitmişti,ondan yeni msj attım ŞARZINA TİKKAT ETSEYDİN DE KIZIN ELİNE KOZ VERMESEYDİN!! ŞİMDİ SENİN ŞARZJIN BİTİNCE SORUN OLMUYOR DA BENİMKİSİ BTİNCE Mİ SORUN OLUYOR DİYECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: dostum biraz kendini iyi hissetmek istiyosan, "fatma ben yeni bi ilişkiye başladım, bir daha görüşmezsek sevinirim." yaz gönder. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayatımda hiçbir kıza seni üzmek istemiyorum dedirtmedim kendime. Önce bunu dedirtmemeyi öğrenmek lazım, gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sonra hop ahemtinin kuzeninin evine koşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: dostum biraz kendini iyi hissetmek istiyosan, "fatma ben yeni bi ilişkiye başladım, bir daha görüşmezsek sevinirim." yaz gönder. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: dostum biraz kendini iyi hissetmek istiyosan, "fatma ben yeni bi ilişkiye başladım, bir daha görüşmezsek sevinirim." yaz gönder. hemde sevişmeli tükmüklü mükmüklü bir ilişki diye ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yok cnm ne gitme dicem,zaten gazı aldım bişe derse çatır çatır döşicem lafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 En iyi tepki tepkisizliktir.Açıklama yapsa da tepki verme. Tepki vermezsen 5-6 ay sonra bi tekrar arar filan sonra biraz umut ver sonra bi daha tepki verme.Sonra o özgüvenle eli yüzü huyu düzgün birini bul yoluna devam et. win win win.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "seni üzmek istemiyorum" anladığım kadarıyla kız kaşarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahmet in kuzen de evde miymiş?.. ben oraya takıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuşmayı çok merak ediyorum lan hiç bişeyi bu kadar merak etmemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 paspatur said: "seni üzmek istemiyorum" anladığım kadarıyla kız kaşarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bence ahmetin kuzeninin evine sen git. kız döt olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dudağından öpmüştür belki ahmet, üzülmeeni istemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dartanian said: Konuşmayı çok merak ediyorum lan hiç bişeyi bu kadar merak etmemiştim sdf valla ben de çok merak ediyorum,bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila said: sen de kizin kuzeniyle sinemaya git, ama hava yagmurlu olsun, o yuzden eve gitmek zorunda kalin. sicak bi cay kahve bisey yap, hemen marvin gaye albumunu tak plakcalara, sonra yagmurdan islandiginiz icin, kiyafetlerinizi cikarip asin kurusunlar diye, sonrasini anlatmama gerek yok HERALDE!abi pikap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ERKEK BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tut saçından sürükleyerek ahmetin kuzeninin evine götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar