Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cihant said:

msj attım şimdi tlfonun şarjı bittiydi.onun da bnmle konuşacağı şeyler varmış,seni üzmek istemiyorum dedi.bugün ikimiz de müsait dgiliz yarın sabah konusucaz,ufukta ayrılık gözüküyor

konuşacak bişi mi var? haddiii canım! yapma be! falan deseydin keşke.
Mesaj tarihi:
cihant said:

bnm telefonumun şarjı bitmişti,ondan yeni msj attım

ŞARZINA TİKKAT ETSEYDİN DE KIZIN ELİNE KOZ VERMESEYDİN!!

ŞİMDİ SENİN ŞARZJIN BİTİNCE SORUN OLMUYOR DA BENİMKİSİ BTİNCE Mİ SORUN OLUYOR DİYECEK!
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

dostum biraz kendini iyi hissetmek istiyosan, "fatma ben yeni bi ilişkiye başladım, bir daha görüşmezsek sevinirim." yaz gönder.

hemde sevişmeli tükmüklü mükmüklü bir ilişki diye ekle
Mesaj tarihi:
En iyi tepki tepkisizliktir.Açıklama yapsa da tepki verme.
Tepki vermezsen 5-6 ay sonra bi tekrar arar filan sonra biraz umut ver sonra bi daha tepki verme.Sonra o özgüvenle eli yüzü huyu düzgün birini bul yoluna devam et. win win win..
Mesaj tarihi:
aquila said:

sen de kizin kuzeniyle sinemaya git, ama hava yagmurlu olsun, o yuzden eve gitmek zorunda kalin. sicak bi cay kahve bisey yap, hemen marvin gaye albumunu tak plakcalara, sonra yagmurdan islandiginiz icin, kiyafetlerinizi cikarip asin kurusunlar diye, sonrasini anlatmama gerek yok HERALDE!
abi pikap
Mesaj tarihi:
konusmayı bu aksama aldık, smdi bi vizeye grcem snra konuscaz.bi tane efes fıçı limon vurdum bi iki tane de vizeden snra vurucam,bise derse,trip atarsa sctım azına
  • Yeni Oluştur...