Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Şimdi; 1 Kutu Kızlık Zarı > Sadece 140,00 TL (5 yıl garantili, kargo ücretsiz.) Şimdi; 2 Kutu Kızlık Zarı > Sadece 200,00 TL (5 yıl garantili, kargo ücretsiz.) ahahha
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 said: > Bence çok güzel bir ürün erkek arkadaşım anlamadı bile, herkese tavsiye ediyorum.P** K** öh
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 1 kutuda kaç tane var ki? hem 1 kutuyu napcaklar ki her sevgilide bir tane mi? hahaha rezalet.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Motor kızları bakir erkeklere kakalarken kullanılabilecek bir ürün.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 snki arıza yapıcak falan lan ilk günden arıza yaparsa o komple biter zaten evlilik falan eheh
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yalnız, sitenin ismi, garanti olayı ne bileyim kutu ile satılması komik ama olay trajikomik. rezalet yani. hiç kimsenin böyle bir şey yapmaya ihtiyacı olmaması gerek.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bence sevişirken kırmızı toz aksa çok komik olur.
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bu başlık o kadar çok sevildi ki efsane başlık oldu xD
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 japonların bunu namus muhabbetinden degil fantaziden yaptıkları cok net
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kızın sesi tipi.... sağ eli de havada... saçma bi slogan atıcak diye bekledim vallahi. saçma bişiler söyledi ama slogan atamadı. bir de kendisine verilen metni ezberleyememiş. halbuki o ses ve tip ile ezber konuşabilmesi lazımdı. hayal kırıklığı.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aman tanrım artık kim namuslu kim namussuz anlayamıcaz :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 nisanlisinin bekaretini fake sanan kiskanc sevgili, madureyi 30 yörönden bocaklodoooo... [i]meger oyunmus ;)[/i]
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red said: aman tanrım artık kim namuslu kim namussuz anlayamıcaz :( bu ne terbiyesizlik ya namus bacak arasında mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 valla bu ülkede kadını, erkeği, yumurtanın zarlısı bakmadan hepsine namussuz diye yaklaşmak en doğrusu gibi. kış tut işini, yaz çıkarsa bahtına
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ya sizin ananız bacınız...................................................................................................................................................................................................................................... napolyon yok öle yapmıyodu ya. neyse gelir zaten yarın bu
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi benim anlamadığım yiyen nası yiyo bunu? siz hiç mi "duhul" edeceğiniz yere keşif gezisi yapmıyosunuz? hönk diye sevişenler mi barzo? anatomi meraklısı olduğumdan ben mi barzoyum? fazla mı mühendisim?
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hocam burası müslüman forumu. keşif gezisi falan bunlar hoş şeyler değil. kınıyorum seni.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Karanlıkta yorganın altında zor ya. Diğer türlü günah.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 goldbären said: abi benim anlamadığım yiyen nası yiyo bunu? siz hiç mi "duhul" edeceğiniz yere keşif gezisi yapmıyosunuz? hönk diye sevişenler mi barzo? anatomi meraklısı olduğumdan ben mi barzoyum? fazla mı mühendisim? napiyosun? once kafani mi sokuyosun, el feneriyle?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 goldbären said: abi benim anlamadığım yiyen nası yiyo bunu? siz hiç mi "duhul" edeceğiniz yere keşif gezisi yapmıyosunuz? hönk diye sevişenler mi barzo? anatomi meraklısı olduğumdan ben mi barzoyum? fazla mı mühendisim? sen endüstricisin, mühendis diye title verme hemen kendine kikiki Onun dışında, ya site bana fake gibi geldi. Hani fake gibi geldi derken, o kadar vahim bişey ki fake olmasını umdum hep.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aquila said: goldbären said: abi benim anlamadığım yiyen nası yiyo bunu? siz hiç mi "duhul" edeceğiniz yere keşif gezisi yapmıyosunuz? hönk diye sevişenler mi barzo? anatomi meraklısı olduğumdan ben mi barzoyum? fazla mı mühendisim? napiyosun? once kafani mi sokuyosun, el feneriyle? Mukavemet analizini yapıyormuş. Kritik normal gerilme ile kritik kayma gerilmesini buluyormuş. Tabi önemli olan kayma gerilmesi.
Öne çıkan mesajlar