sheref Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 zaten bir yıldan fazla zamandır üyeydim ama hiç takip etmiyordum sürekli sorunlar vardı, yada hep bana denk geliyordu şimdilerde türkiyenin en iyi paylaşım platformu paticik olduğunu yeni farkettim, buradayım artık vaktim el verdikçe, şimdiden hoşbulduk...[signature][hline]| Mail | Lominadze.com | |Neşeyle Kayanın Selamı Var| |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.| Alıntıla
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla burası süper bir ortam en son haberler burda,en geyikler burda,en anketler burda.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 zararın neresınden dönersen kardır =) velkam bek[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Alıntıla
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hosgeldn tekrar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hoşgelmişsin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sağolun dediğiniz gibi zararın neresinden dönersek kar[signature][hline]| Mail | Lominadze.com | |Neşeyle Kayanın Selamı Var| |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.| Alıntıla
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hoşgeldin.....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Alıntıla
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Abus, 11 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki: valla burası süper bir ortam en son haberler burda,en geyikler burda,en anketler burda. sana katılıyorumda en anketlere bayıldım bu nası oluo :) ?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Alıntıla
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hehe en anketler. Bu arada hoşgeldin tekrardan.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hzılı yazmktan ola grek arda bi "güzel" kelmesi eskik kalmş :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Alıntıla
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 patlak balona selamım olmaz.. hoş gelmişsen kibarlığımızdandır... hoş geldin Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 balon da patlamış hoş gelmişsin buyur geç içeri, pişman olmayacaksın:)[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Ağustos 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Alıntıla
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 balonda patladı hayırlısı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu balon muhabbeti de ne?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yeni üyelerin 24 sa. içinde altında kırmızı balon(bi de siyah gölgesi) oluyor..o kaybolunca balonun patlamış oluyor işte..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geleli çok olmuştu da balonun sapını kaybetmiştim birden buluverdim. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok güsel bi site ewt bu arda slm Alıntıla
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bencede bura süper ii etmişssin gelmekle welcome welcome :-P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Alıntıla
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.