Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati fena diilmis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten bir yıldan fazla zamandır üyeydim ama hiç takip etmiyordum sürekli sorunlar vardı, yada hep bana denk geliyordu şimdilerde türkiyenin en iyi paylaşım platformu paticik olduğunu yeni farkettim, buradayım artık vaktim el verdikçe, şimdiden hoşbulduk...[signature][hline]| Mail | Lominadze.com |
|Neşeyle Kayanın Selamı Var|
|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|
Mesaj tarihi:
said:
Abus, 11 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
valla burası süper bir ortam en son haberler burda,en geyikler burda,en anketler burda.

sana katılıyorumda en anketlere bayıldım bu nası oluo :) ?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
hehe en anketler.
Bu arada hoşgeldin tekrardan.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
balon da patlamış

hoş gelmişsin buyur geç içeri, pişman olmayacaksın:)[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Ağustos 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez
Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Mesaj tarihi:
balonda patladı hayırlısı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Bu balon muhabbeti de ne?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bencede bura süper ii etmişssin gelmekle welcome welcome :-P[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...