Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçeli Kasedi?

Laorx

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

abi manyakmısınız ya.bir insan için en ulu olabilcek şeyle dalga geçerim,bunun adıda özgürlük denemez.bir başkasının sınırlarına geçmektir bu.inanmayan bir insanda allah ile dalga geçmek için inkar etmez.geçerli sebepleri vardır ondan inanmaz.böyle ergenleri savunmayın abı.

okadarda değil abi.

Saçmalamanın sınırlarını zorluyorsun,Hristiyanlık bozulmuş din derken bir dine saldırı yok mu mesela ? Adamlar ineğe tapıyor diye din derslerinde hocalar Hinduizm'i aşağılarken bu ne oluyor ?

Bugün hala diğer dinlere saydırmalar diğer mezhepleri aşağılamalar okullarımızda devam ediyor.Özgürlük olmayan bu durum nedeni ise o okulda o dersi almanın "zorunlu" olması durumu ateist adamın yanında bulunmak zorunda değilsin sövmesini dinlemek,görmek zorunluluğun yok ama bir hristiyansan bir budistsen bir ateistsen veya farklı bir mezhepdeysen "zorunlu" olarak hakaretleri dinliyorsun işte özgürlük olmayan budur,başkalarının sınırlarına değil temas tecavüz etmek budur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanmayan bir adam nasıl kendisine saygı duyulsun,müdahale edilsin istemiyorsa.İnanan bir insanın değerinede dil uzatamaz.şöyle birşey varmı şimdi;

-ben inanmıyorum bana saygı gösterin baskı yapmayın
- ben inanmıyorum tanrınıza ve ben onun rörörö falan.

bu varmı abi.bumudur sizce doğrusu.inanmam baskı kuramazsınız,ama ben kafama göre her lafı ederim allahınıza.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Pasta said:

Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim.

bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin.

belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya

hak ve ozgurlukleri cok yanlıs anlamıssın sen.. hak ve ozgurluk cok oldugun icin sahip oldugun seyler degildir.. Eger birine gidip sen x sin diyip onu dovuyolarsa ve sana bu normal geliyosa ozaman sen de cogunlugun pesinden kosan bi koyundan baska hic birsey degilsin..

Su kurdugun cumlede bugune kadar yapılmıs tum ayrımcılıkları haklı gosterdigin icinde seni tebrik ediyorum.. beyazlar mesela kalabalık oldukları yerlerde zencileri oldurmekte haklıydılar cunku onlar siyahtılar ve azdılar.. hitler mesela yahudilerin soyunu kırmaya calısmakta cok haklıydı cunku "milliyetci" almanların sayısı o civarlarda yasıyan yahudilerden fazlaydı..

mesela ben de senin agzını kırmak icin bi suru sebep surebilirim ortaya herhangi bi ortamda.. Cunku biz burda 15 kisi dondurmayı cok seviyoruz ama sen sevmiyorsun onun icin agzını kırabiliriz..
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

abi inanmayan bir adam nasıl kendisine saygı duyulsun,müdahale edilsin istemiyorsa.İnanan bir insanın değerinede dil uzatamaz.şöyle birşey varmı şimdi;

bu varmı abi.bumudur sizce doğrusu.inanmam baskı kuramazsınız,ama ben kafama göre her lafı ederim allahınıza.

tabiki var eger yeterli bilince ve zekaya sahipsen karsındakini tanrısızlıgıyla dalga gecebilirsin.. Ama zaten buna sahip olmadıgın icin benim tanrıma laf ettin rörörö diyip tekme tokat girmeyi daha mantıklı görüyosun..
Sosyal ağlarda paylaş

inanmayan adam zorla sen şu dine inanamazsın, bunu yapamazsın diye baskı uygulamıyorsa onun dışında istediği gibi dalga geçebilir. kimseyi bağlamaz bu. Senin dinin inanmayan için yola gelmiyorsa böyle öldürülmeli, öldükten sonra başına bunlar gelecek, şu şekilde cezasını çekecek diye atıp tutuyorsa inanmayan bir insan çok rahat herhangi bir din ile istediği gibi dalga geçebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamadıgınız nokta bize nasıl zeusa inanıyorum diye dolanan biri saçma geliyorsa bu adamlara bizim inacımız saçma geliyor bunu kabul etmek niye bukadar zor ki.Hayır bikere inandıgımız seye ters bu şiddet düşkünlüğü insanları bişeylere zorlamak filan harbiden acayip kafalardasınız bırakın kim neye inanıyorsa inansın yada inanmasın

Edit:Ayrıca bi üst meseja hitaben islam inamayın adamı söyle öldürün filan diye bi emir vermiyor o bu işte asarım keserim diyen tiplerin kıçından baskı olusturmak için uydurdugu bişey
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

İnanmayan bir adama bu ülke de saygı duyulmuyor,zorunlu din dersi olduğu sürece,nüfus cüzdanlarında da din hanesi kaldırılmadığı müddetçe hem devlet eli ile hemde baskı kurmaya yönlendirilen insanlar tarafından inanmayanlar da diğer dinlere inanan insanlarda müthiş bir baskı içinde.

Yani bugün Avrupa'da yaşayan müslümanlarda bu durumda ve baskı altındalar hoş bir durum mu ? Avrupa da diyorlar mı hem hristiyanlığa bozulmuş diyorlar hem bize rörörö diyorlar diye,İsviçre'de ki referandumdan dolayı bile bir çok muhalif ses yükseldi Avrupa'dan değil mi ? İşte fark bu,bizden kimse tutup da azınlığın hakkını savunmaya cesaret edemiyor anca böyle arkadaş arası sohbetlerde forum köşelerinde,sözlüklerde dillendirebiliyoruz.

Başka mezhepden olan adama bile bu ülke de saygı yok tutup da alevi köyüne cami yapılıyor,şikayet edilince adeta köydekiler ve köylüler aforoz ediliyor,aşağılanıyor.İnsanlar dinlerinden ötürü katlediliyor,çoluk çocuk demeden öldürülüyor.

Sonra gelmişsin diyorsun ki sizin ki özgürlük değil dine sövülür mü ? Halt ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sen sunu haklı gostermeye calısıyosun : laf ederlerse kalabalık taraf dovebilir problem yok..

Eger o kadar ulu tuttugun tanrına bu kadar deger veriyosan kendisine edilen lafı geri cevirebilcek bilgiye,vizyona sahip olman lazım. yoksa zaten sadece "inanıyor" olursun..

Madem bu kadar dine onem veriyolar her din kitabında yazar kendin dahil kimseye kasti olarak zarar veremezsin diye.. nasıl oluyorda herhangi bir soz dizisi icin BEN INANIYORUM ONUN ICIN SENI DOVEBILIRIM algısı olusturabiliyosun.. Inandıgın sey zaten karsındakine zarar vermeni yasaklamıs..
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Abi anlamadıgınız nokta bize nasıl zeusa inanıyorum diye dolanan biri saçma geliyorsa bu adamlara bizim inacımız saçma geliyor bunu kabul etmek niye bukadar zor ki.Hayır bikere inandıgımız seye ters bu şiddet düşkünlüğü insanları bişeylere zorlamak filan harbiden acayip kafalardasınız bırakın kim neye inanıyorsa inansın yada inanmasın

bravo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...