roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 değil kaset, eşcinsel ilişki videosu çıksa brazzers'ta, bu sene oy kullanacak olsam yine bahçeli'ye verirdim. bu adamların bara altında kalmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Estel_Anorien said: özgürlük bidir. arada bi fark kaldı, o farklan çok güzel oldu. ha meselam herkesin zevkine kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz? ben bu şekil severim, şu bayan şu şekil sever, şu şekil sever. hiç kimse, kimseye karışmaya bi hakkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yozlaşmak oluyomuş o => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ali kırcanın kaset hangisi . link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Pasta said: Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin. belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ateist adama zorla din dersi verme kısmına laf yok, öğrenci dersi ciddiye almayınca dayağı hakediyo ama? peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 isterse allaha küfür eder dalga geçer kime ne allahı böyle sanki amca oglu gibi sahiplenenden korkucaksın dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dedim ya abi french press kadar analitik zekası olmayan adamlar var. al işte burda ya. %100 yanlış olan aptal tespitini de yapmış KOZ TOVLOMOK OÇON OTOÖÖST OLMOŞ. muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zor durumda kader ve kısmet'in arkasına sığınmak yerine, kendine ve yapabileceklerine inanmak daha işe yarıyor pentagram. sana da bir doz öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red said: isterse allaha küfür eder dalga geçer kime ne allahı böyle sanki amca oglu gibi sahiplenenden korkucaksın dsf valla o da doğru değil. uçlarda dolaşmak hoş değil, soruna sebep oluyor.. du alakalı bi flashback de benden gelsin. ortaokulda eğitim sistemi hakkında konuşuyoruz. şu tartışma münazara hedeleri var ya. onlardan işte. ben bi yerde zorunlu din dersi gereksiz bir dayatmadır dedim diye ara verildiğinde bayağı kavga çıktı, dövülmek istenilen ben olduğum için kavga etmek zorunda kalmıştım. eahahah o zamanlar da fırsat oldukça cumaları falan kaçırmıyordum hani. küçük bi yer olmasına rağmen dövmek için üstüme yürüyenleri camiide görmezdim bi de. orası da ayrı bi komediydi. taaa 4-5sene önce buraya bi yazı yazmıştım. halkları keskinleştiriyorlar diye. artık kıvamına geldi gibi. görüşü açık olanlarla tamamen ümmetçi ve ümmetçi düşünceye yakın olanları ayrı sepetlere koymayı başardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: Pasta said: Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin. belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya yahu bu geyik hala sürüyor mu ? Hala siz ateistleri kız tavlamak için rol yaptıklarını zor durumda kaldıklarında dua ettiklerine mi inanıyorsunuz ? Aslında ateistler ateist rolü yapan müslümanlar diyin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: Pasta said: Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin. belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya demokrasi yerine ileri demokrasi. cogunluk ne istiyosa o olur. azinliklar bokumu yesin. + milyarlarca insan inaniyo, inanmasan da saygi duycaksin. hosumuza gitmeyen birsey soylersen de dayak yersin. hicbir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: Pasta said: Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin. belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya Hak ve özgürlük kavramlarını bir daha aç oku neymiş diye. Senin yazdığın şu post esas 18 yaş postu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi manyakmısınız ya.bir insan için en ulu olabilcek şeyle dalga geçerim,bunun adıda özgürlük denemez.bir başkasının sınırlarına geçmektir bu.inanmayan bir insanda allah ile dalga geçmek için inkar etmez.geçerli sebepleri vardır ondan inanmaz.böyle ergenleri savunmayın abı. okadarda değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: Pasta said: Ben de din sınavında allahın 99 isminden 3 ünü yazınız sorusuna adımı yazıp baya azar işittiydim. bak işte böyle adam sonra hak ve özgürlük diye zırvalıyor.Hak ve özgürlük milyarlarca insanın secde ettiği varlıkla dalga geçmek değildir.Sonra birisi tutup sen niye ateistsin diyip ağznı burnunu kırınca gıg edemezsin. belliki ateistlikle kız tavlamaya çalışan yeni nesil ateistlerden.popo sıkışınca allahım yardım et diyen tipler varya bu kafa yapsına laf anlatamazsın deyince kızıyorsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: abi manyakmısınız ya.bir insan için en ulu olabilcek şeyle dalga geçerim,bunun adıda özgürlük denemez.bir başkasının sınırlarına geçmektir bu.inanmayan bir insanda allah ile dalga geçmek için inkar etmez.geçerli sebepleri vardır ondan inanmaz.böyle ergenleri savunmayın abı. okadarda değil abi. inanmıyorum allah diye bişeye. bunda da özgürüm. ama zorla din dersi aldırılıyorum. daha açık anlatamam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 TD)Pentagram said: abi manyakmısınız ya.bir insan için en ulu olabilcek şeyle dalga geçerim,bunun adıda özgürlük denemez.bir başkasının sınırlarına geçmektir bu.inanmayan bir insanda allah ile dalga geçmek için inkar etmez.geçerli sebepleri vardır ondan inanmaz.böyle ergenleri savunmayın abı. okadarda değil abi. Benim için de patlıcan çok ulu. Yediğini duyarsam ağzını burnunu kırarım. hadi uza. düşük iqlular için not: patlıcana tapmıyorum, k,mseyi tehtid edmiyorum sadece argumanın öznesini onun için ulu olmayan bişeyle değiştirince ne kadar aptalca geldiğini göstermek istedim. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi herşeyin at gözlüklüsü var takım tutanın allaha inananın allah kendi çıkıp ortaya hacılar ben takmıyorum kafaya millet istediğini düşünsün dese yine vazgeçmezler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 abi bak bu haktır. inanmadığını söylersin,inanmazsın.ben kimse inanmadığını söyleyemez demedim.inanmayabilir haktır,inanmaya bilir tercihtir.ama bu ona hakaret etme ve dalga geçme hakkı vermez. birde ben okullarda din dersi mevzuna falan girmedim.din ve politika konularına alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yüzüne karşı dalga geçmiyorsan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kıvır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sen surayı falan oku bence bir ama eksiksiz http://www.turkhukuksitesi.com/makale_493.htm googledan buldum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 tamamda bu yine seni ilgilendirmez kişinin kendi meselesi.sen desenki allah için kendimi kesiyorum banane derim bu allah peygamber konusunda gereksiz hassasiyet bizim memlekette çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 birisi zeusa, thora tapiyorum dedigi zaman nasil gotunle gulme hakkin varsa o zeus yerine istedigini koyup istedigin kadar gulebilirsin. biseye inaniyosan inan, ama gidip de baskalarina saygi duyucaksiniz lan diye cikistiginda komik oluyosun. cikismayi abartinca da barbar daha da abartinca da islamic rageguy oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Karikatüristi öldüren south park yazarlarına tehtid mektubu gönderen adamlar bundan işte ya 1 level üstü. İŞTE O ADAM BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar