Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selüm..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 06 Eylül 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
forumda baya erkek oldugu belli oluyor.canımlı cicimli mesajlar.merak ettgim buradaki erkekler forumdan kız tavlamayı umut edecek kadar mı caresiz.

:looooooooooollllll:

doğru tabi bize yetkililer kıszlara asılmayın diye sticky yaptılr yeni üyeler niye demesin di mi :D[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Mesaj tarihi:
yaş 15 walla kadıkoy anadolu lisesinden olmaktayum..
hojbulduk bu arada tabe:)[signature][hline]hanfendi lutfen,bakıyorum cevap yok dilimiz bi karış dısarda... !KAL!
  • Admin
Mesaj tarihi:
hoşgeldin
sadece merak nickinin tenjou tengeylen ilgisi varmı?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Hit yapmıssınız burda lol dıerlerı dokuluyo Barı dıerlerıylede ılgılenın be ayıptır ahah[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
hoş geldın seflar getırdın ne bı martı daha mı?sıte de baya martı var demı?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 06 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
bakalım kaçınız öbür yeni gelenleri de karşılayacak ;)

bu yeterince açıklayıcımı (hatta bende bir bilmiş smileysi çakayım) ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Llama ya bi soruyum onceden adetti qelene simitle çay vermek ben çayı demlerim de simitler ne alemde bilmem :)

Ho$ qelmı$en[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 06 Eylül 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
forumda baya erkek oldugu belli oluyor.canımlı cicimli mesajlar.merak ettgim buradaki erkekler forumdan kız tavlamayı umut edecek kadar mı caresiz.

Abi ehueuhe koptum 2 dakka boyunca durmadan güldüm heühüe bune abii süper[signature][hline]hö?

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...