tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aa bol hareketli fps. hemen çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben daa ii capperim olm sen soldier fln ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ahah bastım valla xp yi upgradelere pathfinderda lol da daily alıyım sonra sabahlara kadar tribes oynarım dedim 2 oyundur troll takımlara denk geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tdm oynuyorum ben gelsene Grimnax ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 gelim lol dan mama yok bu akşam bana anasını satim eastde oynıyan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 oyunun ismi tribes: rise of the jet-packs olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 telefondaydım 40 dakikadır pardon geçiyorum şimdi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben de gelcem birazdan babolar kestirdim biraz, ayılmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 msn pop up yüzünden masa üstüne düştüm alttabda texturelar çöktü yeminlen 200 lük grabimi yedi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Redall olarak ekleyin adam gibi oyun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 isim degistirilmiyor galiba.. shazbot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abo dc oldum bağlanamadım tekrar brb restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aynen bende yol yakınken yeni bi beta acc actım sacmasalak bi isim yazdıgım icin :D aha aynı seyi bana yaptı sanırım serverlaa patladı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tam capture edecekken düşürdü bi de ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fuu çok heyecanlıydı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hadin bakalım siz gecin defense ben caplerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 key bindings ayalarınızı değiştiyor musunuz? Zoom: mouse 2 Ski: Shift Jump Fly: Space Yapsam mı diye düşünüyorum fakat zoom sanki daha az kullanılıyor gibi bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fuuuu servers are down shift ski olur herhalde ben pf oynadığım için pek zoomluk bi işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 RedallHoor said: key bindings ayalarınızı değiştiyor musunuz? Zoom: mouse 2 Ski: Shift Jump Fly: Space Yapsam mı diye düşünüyorum fakat zoom sanki daha az kullanılıyor gibi bu oyunda. ben defaultta oynuorum gayet yeterli gelio mappingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 RedallHoor said: key bindings ayalarınızı değiştiyor musunuz? Zoom: mouse 2 Ski: Shift Jump Fly: Space Yapsam mı diye düşünüyorum fakat zoom sanki daha az kullanılıyor gibi bu oyunda. valla en çok ski kullanılıyor, o yüzden direk space'de abi ski. neredeyse oyun boyunca basılı tutuyorsun. ikinci en çok kullanılan da jetpack. ona da mouse 2 gayet iyi. hiç zoomu m2 yapma, zoomun tek olayı uzaktan bakıyon ne var ne yok, sonra yardırıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aynen abi, oyun içerisinde pek kullandığım söylenemez zoom olayını zaten. Default ayarlara alışayım öyleylse. Bundan çıkıp BF3'e geçince ufak bi mallık yaşanıcak ama orası belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ya tam radyo hızlı çalmaya başlamıştı çok ayıp ettin hirez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 patch %99 da takıldı ilerlemiyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 of bir başka patch maduru. geçmiş sayfaları kurcala abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 xeno ski toggle var, basılı tutman gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar