Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kitlenince restart service'e bas, kaldığı yerden devam ediyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 nope.avi gene validatingde kaldı haydi bre 4. install Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 installing prequisities fln sorun cıkarıo cok kurarken oraya geldigi zaman kapatın patcheri elle kurdurun preq.leri ben öle yaptım tek seferde sorunsuz kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evet 4. installda bitti validate ediyoruz uu validate atlattık ve repaire geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 asdfkjas kaede ya, acıdım abi resmen adama. şöyle düşün, oyun güzel hani onun garantisini verelim. bi de oyun kötü çıkcak olsa çok leş bi deneyim yaşamış olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://i.imgur.com/PTV0O.jpg jinxlemeyin ilk defa 49.5% gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 BİTTİ LAN YEMİNLAN BİTTİ ALLLLLEEEEAAAAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ahahahahaha haydi hayırlı olsun, nick söyle de ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Demetori of oyunda 200e bile ulaşamadım map bilgisi sıfır neyse sapık gibi oynarım bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 biraz daha tdm yapıyım ben alışmak için esas zevk ctf de ama capper oynayıp capliyememek çok koyuyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Xynocide ekle beni de. abi eskisinden daha çok disconnect oluyor baygınlık geldi. bi de tekrar bağlan diyor logout olamıyorsun ingameden, oyunu kapatıp açman gerekiyor falan meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 valla bende bir kere girdikten sonra hiç sorun yapmadı ama girmek için çektiğim çileyi gördün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yeni hali iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 galiba bölüm değişmesini bekleyince patlıyor çıkıp tekrar sıraya giriyorum sorun olmuyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 5k xp kastım yeter bu gecelik asdf of çok iyi geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Xenocide said: Cons said: evette işte f2p olması herşeyi sıçırtıyor. karşıda para basan adam varsa technician falan hiç uğraşmaya gerek yok. öyle bişey yok abi, para basınca hiç öyle ulu güçlü olmuyosun merak etmeyin. zaten parayla alınan herşeyi normalde de unlock edebiliyosun, daha uzun sürüyor. ayrıca bi 10 dolar verip gold alın lan. oyun mükemmel, o kadarını hakediyor. Lifetime VIP kazanıyosunuz hem.abi öyle bişey şöyle var, karşıda full takım oluyo ustasıyla amelesiyle, öküz gibi base savunabiliyolar sen bayrağı alıcakken 3sn de ölürken adamlar senin basede tavla atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 paypalı olan biri gold alsın bana adufsauhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BJ0xBCwkg3E official shazbot şarkım budur bundan sonra giriyorum şimdi oyuna takılmak isteyen olursa Demetori yi ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6Wrxco5goLI http://www.youtube.com/watch?v=lbRhT9hSuWw&feature=related şu müzikler yok mu abi beni benden alıyor, resmen bilinçaltından GOTTA GO FAST! OMG GOTTA GO FAAAASST!!!!!!!!! diyor, panikliyorsun falan böyle başarılı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 banamı denk gelio bilmiorum da sabahtan beri 24+rank adamlar var hep karsı takımda 160 ile ucarkene machinegun ile indiriolar catır catır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 server seçememe olayını hallederler inş normalde 80ms den şikayet etmem ama bu kadar hızlı fps de 20ms bile fark ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben az evvel moron ötesi bi takıma denk geldim ya. kimse bayrak alamıyor, ben almışım getirmişim base'e, bayrağı alın diyorum 200 can var kimse sallamıyor. inv. stationun yanında droplayıp stationa girdim, can fullenince tekrar aldım kaçmaya başladım. 5 kişi kovalıyor karşı takımdan, abi 10 kere HELP HELP HELP diye spamladım yok, 1 allahın kulu gelmedi. baya 11v11 falan oynuyoruz bi de. biri mi gelmez arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aheheh toplanıp oynamak lazım ya bi takıma yıgılcan patilerle bak noluo o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben pathfinder kasarım herhalde bu sırada official pati capper olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 validate e başlayamadım ben daha reinstall ediim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar