aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 roket haklı yalnız. adamların sıradan çakmağı biz de statü sembolü oluyo, neyi statü sembolü yapıcağımızı şaşırdık o kadar özentiyiz.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sizin çevreniz garipo heralde zippoyu statu sembolü yapanlar falan
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 öyle statüye osurayım ben. mis gibi 3 liralık djeep ler dururken 50 lira verip homofobik bir çakmak alana aşk olsun.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 zippo u sembol deil ki sadece şık tasarımlı basit ve uzun süre kulanımlı doldurma imkanı olan en önemlisi çok eğlenceli bi çakmak ömür boyu garantiside var
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 zippo'ya laf edenin çükü düşsün. sigarayı bırakmasaydım çakmağım hala zippo olurdu.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tabi muhtar çakmaklarını unutmayalım. en sevdiğim imco modeli. bi tane vardı elimde ünideyken. bi de ibelo'm vardı şu model: yurttayken bi arkadaşta da bundan vardı hacılamayı çok denedim ama olmadı: hey be ne günlerdi tekrar sigaraya mı başlasam ne :D
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 askere bu çakmaklarla gidin. bir hafta kaybolmazsa ne olayım
Öne çıkan mesajlar