aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 roket haklı yalnız. adamların sıradan çakmağı biz de statü sembolü oluyo, neyi statü sembolü yapıcağımızı şaşırdık o kadar özentiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sizin çevreniz garipo heralde zippoyu statu sembolü yapanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 öyle statüye osurayım ben. mis gibi 3 liralık djeep ler dururken 50 lira verip homofobik bir çakmak alana aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 zippo u sembol deil ki sadece şık tasarımlı basit ve uzun süre kulanımlı doldurma imkanı olan en önemlisi çok eğlenceli bi çakmak ömür boyu garantiside var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 zippo'ya laf edenin çükü düşsün. sigarayı bırakmasaydım çakmağım hala zippo olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tabi muhtar çakmaklarını unutmayalım. en sevdiğim imco modeli. bi tane vardı elimde ünideyken. bi de ibelo'm vardı şu model: yurttayken bi arkadaşta da bundan vardı hacılamayı çok denedim ama olmadı: hey be ne günlerdi tekrar sigaraya mı başlasam ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 askere bu çakmaklarla gidin. bir hafta kaybolmazsa ne olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar